Milan remisuje z Palermo

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 14:29

bardzo dobrze się stało bo po remisie z Parmą i po rozjechaniu przez Milan Lecce bałem się że Juve wpadnie w dołek a Milan za bardzo uwiezry w siebie i będzie ciężko. A tu nagle taka miła niespodzianka. Juve wygrało grając efektowną piłkę a MIlan zremisował z Palermo i oddał nam to co straciliśmy w czwartek. Mówiac krótko miodzio :D

Obrazek
Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 14:37

Cudnie ze Milan zremisował dla nas oby wiecej remosow Milanu :D

Obrazek
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 15:00

co co co :P zdarza sie, 8) my tez zremisowalismy z Palermo :D i znowu 4 pkt. przewagi... 8)

Obrazek
Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 15:03

Fajnie, że Milan zremisował. Jednak musimy patrzeć na własne mecze i zdobywać punkty, to nie będziemy musieli się oflądać na Milan. Mam nadzieję, że Udine wygra, bo w tym sezonie jest w niezłej formie.

Z Juve na dobre i złe!
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 15:04

Dzięki Bogu, dzięki Palermo!
Świetnie, naprawde świetnie.
Znów mamy 4 ptk przewagi! Milan-oby tak dalej!

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 15:17

Bardzo sie denerwowalem, podczas tego meczu. Dlatego tez bardzo sie ucieszylem jak Palermo zremisowalo. Milan gral slabo to wazne zwlaszcza po tym co pokazal w czwartek, kiedy jego gra wyglada zgola odmienni. Odzyskalismy to co stracilismy na Parmie i bardzo dobrze. Teraz licze ze i Udine uda sie urwac punkty Milanowi, a my wygramy swoj mecz i bedziemy systematycznie powiekszac przewage.
GRAZIE PALERMO :D

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 15:21

Bardzo się ciesze z takiego wyniku, choc w totomixie postawiłem między innymi na Milan i Barcelone, ale gdy okazało się, ze Barca juz nie wygra, chcialem tylko, zeby Milan juz nie strzelil i tak sie stalo 8)
Powrociła przewaga 4 punktow i musze powiedziec, ze czuje się troche lepiej. Miejmy nadzieje, ze Milan wreszcie zostal przystopowany na jakis czas, bo gdyby utrzymywał cały czas taka forme jak dotychczas, mogloby byc nieciekawie. Palermo urwało juz punkty nam, Interowi i Milanowi, co świadczy tylko o tym, ze ta druzyna potrafi byc groźna i trzeba na nich uważać.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 16:14

Chciałbym, aby to był początek 'zadyszki" Milanu, podobny do tej, która nas dopadła w zeszłym sezonie. Wprawdzie remis z Palermo to tylko "wypadek przy pracy" (tak uważam), ale trzeba wierzyć, że w końcu "maszyna" Ancelottiego zacznie szwankować. Może ten wynik również odbije się na psychice i moralach Milanistów tak, jak remis Juve z Interem, kiedy to daliśmy sobie wbić dwie bramki pod koniec spotkania. Bo strata Milanu do Bianconerich znów wzrosła :D Mam nadzieję, że walka Rossonerich o fotel lidera będzie przysłowiową "syzyfową pracą" :wink:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 17:55

Uff 8)
Ciezko jest okreslic moje uczucia podczas patrzenia na wynik na teleazecie :D
Kidy zobaczylem ze to koniec moja radosc byla ogromna (do tego jeszcze fajn program Wojewodzkiego poprawial mi humor przed poniedzialkiem :) )
Okazuje sie ze jest jakas recepta na Milan.Po pierwsze nie mozna z nimi grac w otwarta pilke gdyz jest to zwyklym samobojstwem.Zelazna obrona i kontrowanie to chyba najlepsza recepta.
Rossoneri graja teraz z Udine i pozostaje miec nadzieje na kolejna niespodzinke i zwyciestwo Juve :)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Jołki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 18:50

Ale waclawy z was!!!!Milan jest w tej chwily lepszym klubem od Juve!!!!!!!!!Fakt ze ta wpadka Milanu uratowala na "tyłki", ale nie zmienia to faktu, ze Juve nie moze ogldac se za siebie tylko dalej kroczyc droga wyghranych najlepiej jak najwyzszych :D :D :-D

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 19:03

I to sie nazywa gra Fair Play... Milanowi FIFA powina wysłac Snickersa :wink: Bradzo mnie to ucieszyło a najbardziej fakt ze Juventus znowu odrobił strate punktów... Forza MILAN 8)

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 19:20

To, że remisują takjie kluby jak Milan i Juventus świadczy o tym że Palermo jest najlepszym beniaminkiem SerieA. Niby najlepiej przygotowaną druzyną jest Fiorentina. Fakt, skład mają jak na ligę mistrzów, ale są gorsi od Palermo.
Pamiętam jeszce przed meczem Juventus-Palermo jakiś forumowicz pisał, że jest to zdewcydowanie najtrudniejszy mecz w lidze. I chyba się niepomylił. Bo jak narazie najkięwszy trud Bianconerim wsprawił właśnie Palermo.

Wydaję mi się, że już za dwa lata Palermo będzie mogło walczyć o Studetto i inne bardzo ważne trofea, bo przecież jak narazie Palermo jest beniaminkiem w SerieA, a gra jak równy z równym z takimi klubami jak Juventus czy Milan.

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 19:26

No i dobrze ze ac milan zremisowal z palermo chociaz stracil wazne punkty przed koncem pierwszej fazy rozgrywek teraz mialn gra z u siebie z udinese pozniej gra ze slabym liverno na wyjezdzie a nastepnie z bolgona u siebie i z lazio u siebie to nmajlepiej byloby gdyby milan zdobyl w tych meczach kolo 8 pkt :D byloby niesamowicei :-D

Obrazek
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 19:47

Lucid_Dreamer pisze:Dzięki ci Jahu, że miałeś racje (kilka tematów wcześniej :wink: ). Z drugiej strony się pomyliłeś 8) Skoro milan można zatrzymać to nie możemy sobie odpuścić serie A :wink:. Grajmy swoje i czekajmy na Trezegola, bo coś się wtedy może zmienić.
Mówiłem o odpuszczeniu Serie A w momencie, kiedy, ewentualne tempo Milanu, okazałoby się dla nas za szybkie. Ten mecz odrzucił raczej taką ewentualność, dlatego też, zostawmy to.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 20:29

Przykad Juve i Milanu pokazuje że po seri naprawde dobrych meczów przychodzi chwilowa załamka formy! Tak było z Juve pod koniec 2004 a teraz to dopadło Milan! Mam nadzieje że ten kryzysi jeszcze troche potrwa a Juve jeszcze odskoczy na jaskies 7 pkt :wink:

ODPOWIEDZ