Milan remisuje z Palermo

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 23:02

No i Milan oddał nam to co straciliśmy w czwartek. Dzisiaj zremisował z Palermo 0:0. Jak się okazało oni też mogą tracić punkty.
Ogólnie w całym meczu nie było za dużo sytuacji do strzelenia bramki,
a jeśli nawet to bramkarze obu drużyn wykazywali się refleksem.

Miejmy nadzieję ,że Milan w następnych meczach ,znowu pokaże się z takiej strony jak w dzisiejszym spotkaniu :twisted:

wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 23:10

Pawciosss pisze:Miejmy nadzieję, że Milan w następnych meczach, znowu pokaże się z takiej strony jak w dzisiejszym spotkaniu :twisted:
Bardzo mocno bede za to trzymal kciuki - moze nawet oni teraz wpadli w dolek?Przydaloby sie Juventusowi odskoczyc znowu na jakies 7-8 punktow i bezpiecznie kontrolowac te druga polowe sezonu.Zobaczymy...

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 23:16

Bardzo mnie ten wynik satysfakconuje. Można powiedzieć , iż wszystko wróciło do stanu sprzed meczu Juve z Parmą :wink:

Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 23:19

Milan to nie są roboty im też przydarzają się słabsze występy :twisted: Nie ma co się oglądać na milanistów, Juve musi grać swoje i gromadzić kolejne punkty. To problem by się na nas oglądać, oni muszą nas gonić i pewnie jeszcze parę razy stracą punkty, ale to nie zminia faktu, że Stara Dama musi liczyć przedeszystkim na siebie a nie na wpadki Rosso-nerich :D

packa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 23:23

co jest?

Ponieważ jestes nowy i masz tylko 3 posty nie dostaniesz kartki... Przeczytaj uważnie regulamin!!
Ulisses

Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 23:24

wielkie dzieki palermo, no tak sie strasznie ucieszylem, ze nawet nie zmartwilo mnie to ze nie zaliczylem kolosa. miejmy nadzieje ze teraz Juve zacznie grac po mistrzowsku i nie bedzie juz tracilo punktow

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 23:58

Co prawda na wszystkich możliwych typerach stawiałem wynik remisowy to było to bardzie typowanie tak jak chce a nie tak jak czuję. Bradzo liczyłem na Palermo... wkońcu potrafili remisować z nami czy choćby z Interem. Dobrze że Milan dał znak naszym piłkarzom że są spokojnie do ogrania i nie należy się nimi przejmować tylko grać poprostu swoje. Już w następnej kolejce na San Siro przyjedzie Udinese z którym Milanowi zawsze było ciężko i liczę na kolejne potknięcie Milanu :] Jeśli tak by się stało to kto wie czy wkrótce Milan nie będzie walczył z Interem o 2 miejsce zamiast z nami o 1 :P

Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 00:22

Boss pisze:Milan to nie są roboty im też przydarzają się słabsze występy :twisted: Nie ma co się oglądać na milanistów, Juve musi grać swoje i gromadzić kolejne punkty. To problem by się na nas oglądać, oni muszą nas gonić i pewnie jeszcze parę razy stracą punkty, ale to nie zminia faktu, że Stara Dama musi liczyć przedeszystkim na siebie a nie na wpadki Rosso-nerich :D
Zgadzam się....Niektórzy (w tym ja) po wcześniejszych występach Milanu byli przekonani, że oni są od nas o niebo lepsi... A tutaj takie miłe rozczarowanie ((-;
Milan --> Liczymy na ,,więcej'' :!:
BTW .... Ciekawe jakie to uczucie mieć 4pkt straty... (-;

ps.Marcin_FCJ --> wypas avatar, jakbyś miał jakieś fajne z 2pac'iem to mógłbyś mi przesŁać na priv.Będę wdzięczny. Właśnie słucham ,,Changes''... pzdr

Go hard, or go home.
Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 00:43

Dzięki ci Jahu, że miałeś racje (kilka tematów wcześniej :wink: ). Z drugiej strony się pomyliłeś 8) Skoro milan można zatrzymać to nie możemy sobie odpuścić serie A :wink:. Grajmy swoje i czekajmy na Trezegola, bo coś się wtedy może zmienić.

Co do meczu to Palermo było chyba zespołem gorszym (z relacji na eurosporcie to wydedukowałem :wink: ), a zawiódł Crespo - cóż 20 lat to on już nie ma, więc milaniści powinni się pogodzić z tym, że takie braki kondycyjne mogą mu się przytrafić.

Miejmy nadzieję, że to już koniec zwyżkowej formy Mediolańczyków (profilaktycznie powiem, że tych wszystkich Interu też, bo dzisiaj pokazali, że nie wolno ich skreślać z walki o scudetto :wink:).
Przydałoby się, bo czekam już na to scudetto numer 28 z utęsknieniem 8)

Grazie Palermo (oddali nam to co zabrali w 4 kolejce 8))

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 07:18

mowilem ze trzeba sie cieszyc ze zwycieztwa z livornio i czekac co zrobi palermo i okazalo sie ze moze zrobic duzo :wink: . milan w poprzedniej kolejce wygral zbyt duzo i teraz palermo zlekcewarzyl :wink:

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 08:28

W ostatniej kolejce my stracilismy 2pkt, teraz Milan zaliczył wpadke i zremisował z Palermo. Taka chuśtawka może trwać do konca sezonu. Nie można jednak liczyć, że Milan zacznie seryjnie tracic punkty. Ich forma napewno jest wysoka, i należy cieszyc sie z każdej wpadki. Palermo solidarnie zabrało punkty Juve i Milanowi.
Juve nie może jednak ogladać się na Milan - trzeba grać swoje, a ewentualne straty punktów Milanu przyjmować jako miła niespodziankę.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 11:40

Marcin_FCJ pisze:Już w następnej kolejce na San Siro przyjedzie Udinese z którym Milanowi zawsze było ciężko i liczę na kolejne potknięcie Milanu :]
Oj przydałoby się przydało.
Marcin_FCJ pisze:Jeśli tak by się stało to kto wie czy wkrótce Milan nie będzie walczył z Interem o 2 miejsce zamiast z nami o 1 :P
To możemy sobie wybić z głowy. Napewno taka sytuacja nie będzie mieć miejsca. Do końca będziemy z nimi walczyć o tron.
Jamal_TH pisze:[
BTW .... Ciekawe jakie to uczucie mieć 4pkt straty... (-;
Oj nieprzesadzaj :P Już w tym sezonie mieliśmy nawet 5 czy 6pkt. przewagi. Ponadto w pamiętanym sezonie 1999/00, mieliśmy już 9pkt. przewagi nad Lazio bodaj i w ostanich kolejkach koszmarnie przegraliśmy walke o Scudetto, apogeum nieszczęścia był w Perugi na wodzie. Ale ciiii, już nikt nie pamięta 8)

Remis bardzo mnie ciesz. Wiadomo, powikęszamy nad Milanem przewagę o cenne 2pkt. w sumie jest już 4. Palermo to mistrz remisów z najlepszymi. No ale to jeszcznie nie jest nawet półmetek zmagać w serie A, więc bądźmy spokojni. Ogólnie uważam, że ważne byśmy grali jak najlepiej i zdobywali kolejne pkt. wtedy nie będziemy się musieli na nikogo oglądać :twisted:

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 11:50

Palermo juz pokazywalo wczesniej, ze potrafi czasem zagrac dobra piłke. Ja prawde powiedziawszy nie liczylem na strate pkt przez Milan. Byli w dobrej formie i myslalem, ze rozjada Palermo. Mam nadzieje, ze z Udinese przytrafi im sie to samo :twisted: Z Udine nigdy nie mieli łatwo. I jestem przekonany, ze Milan nie wygra tego spotkania. W poprzednich latach, kiedy Udine bylo słabsze niz w tym roku, to wlasnie Udine wiecej pkt zdobywalo w bezposrednich pojedynkach. Co prawda Juve rowniez mialo problemy z Udine, ale wychodzili prawie zawsze obronna reką. Mam nadzieje, ze ten mecz z Palermo, jak i ten nastepny z Udine troche przystopuje troche szalejacy ostatnio Milan ;) i powieksza nasza przewage. 4 pkt to zadna przewaga ;) Trzeba miec po nastepnej kolejce przynajmniej 6, choc my z Cagliari tez nie bedziemy miec łatwo, ale ostatnio Cagliari troche słabiej gra, wiec mysle ze ich pokonamy...

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 13:54

ja po cichu, jak większość z nas 8) liczyłem na niespodziankę w tym meczu. no i się doczekałem :D ale nie możemy patrzeć na to jak gra Milan, tylko grać swoje. o ostatecznym zwycięstwie w SerieA może zadecydować jakiś przypadkowy remis. no ale Palermo pokazało, że umie grać z pretedentami do ostatecznego zwycięstwa...

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2005, 14:14

Pysznie!!! Myślałem Że Milan wygra w końcówce a tu prosze Palermo robi nam niespodziankę!! dzięki!! a podobno w Palermo Juventus ma dużo kibiców :D teraz znów 4 pkt wygralibyśmy z Parmą i Reggina byłoby 9 ale cóż to juz przeszóść!

ODPOWIEDZ