Juventus: Capello chce Davidsa lub C. Zanetti'ego
- Radidam
- Juventino
Gdyby juve zrobiło transakcje np. Tacchinardi - Cristiano Zanetti to by sie nieoplacala. Mi sie wydaje ze Tacchinardi jest zawodnikiem lepszym od zanettiego ale za edgara dabvidsa juve moglo by sie zamienic niebylby to glupi pomysł.Środek pomocy Emerson Davids i atak zlatan trezegeut mogl by byc najgrozniejszymi parami na swiecie.Najlepszy srodek pomocy na swiecie i najlepszy atak na swiecie 

- wErOn
- Juventino
Dziwi mnie jedno - dlaczego Wy wiecie wszystko najlepiej? Oceniacie piłkarzy tylko przez pryzmat wyników w telegazecie. Jakoś samo nasuwa się pytanie > dlaczego Zanetti ma miejsce w składzie Interu i Azzurrich, a Taccha nie widział u siebie ani Trap, ani Capello nie mówiąc o Lippim - aktualnym trenerze Azzurrich.
Tak samo myśleli kibice Interu, gdy mówiono że Inter chce pozyskać Camora. Przecież oni nic o nim nie wiedzą, poza tym że gra w Juve i nie jest jakaś wielką gwiazdą.
Nie bójcie się - włodarze Juve to nie idioci i chyba wiedzą wszystko 100 razy lepiej niż my szare żołnierzyki w Polsce ...
Tak samo myśleli kibice Interu, gdy mówiono że Inter chce pozyskać Camora. Przecież oni nic o nim nie wiedzą, poza tym że gra w Juve i nie jest jakaś wielką gwiazdą.
Nie bójcie się - włodarze Juve to nie idioci i chyba wiedzą wszystko 100 razy lepiej niż my szare żołnierzyki w Polsce ...
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- gosciu_Muranista
- Juventino
gdybym miał wybierać z dwójki Zanetti - Davids to osobiście wybrałbym Zanettiego to dobry piłkarz o bardzo dużym potencjale i w Juve mógłby się jeszcze bardziej rozwinąc z korzyścią zarówno dla klubu jak i reprezentacji. Aczkolwiek nie chciałbym żeby Tacchi odchodził ale cóż to decyzja trenera-na każdego w końcu przyjdzie czas.
- pan Zambrotta
- Juventino
Zanetti nie gra ostatnio najlepiej. Jeśli już gra w Interze to niczego wielkiego nie pokazuje. Więcej gry wprowadza wg mnie Cambiasso. A co do Edgara to bardzo bym chciał go w Juve z powrotem, nadal gra na wysokim poziomie. Jednak Taccha nie wolno oddawać, on jest conajmniej 2 razy lepszy od C. Zanettiego.
Z drugiej strony powinniśmy szukać zawodników których da się zgłosić do LM, bo zespół nie można dzielić na tych co grają w Serie A i na tych któzy wystąpią w LM. Trzeba poszukać w takich klubach jak np. Udinese
Z drugiej strony powinniśmy szukać zawodników których da się zgłosić do LM, bo zespół nie można dzielić na tych co grają w Serie A i na tych któzy wystąpią w LM. Trzeba poszukać w takich klubach jak np. Udinese
- TomiQ
- Juventino
Jestem za powrotem Pit Bula!!!!!!Ale wymiana za Alessio broń Boże!!!!Moggi już zadba o to aby Pit Bul powrócił do Turynu i Alessio został!!!Capello chciał Pume i...... Moggi sprowadził go do JUVE!!!!!Pit Bul com back!!!!!!
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Marcin_FCJ
- Juventino
Sądze że ten news ma jednak w sobie trochę prawdy oczym prekonuje mnie ciągłe sadzanie Taccha na ławie. Myślę że Capello chce się go pozbyć z Juventusu co mnie osobiście bardzo się nie podoba. Ja chciałbym żeby Alessio grał w pierwszej jedenastce.. no ale skoro ma się marnować na ławce to już lepiej jak odejdzie. Jeśli idzie o Davidsa to myślę że powrót do Juve mógłby odbudować jego karierę, wraz z Emersonem mogliby stanowić środek pola niemal nie do przejścia. Jeśli idzie o Zanettiego to wcale nie jest taki zły jak większość z Was twierdzi.. Na chwilę obecną potrafi napewno więcej niż Blasi i mniejwięcej tyle co Tacchinardi
- Vincitore
- Juventino
Bo myślisz że jak Inter nam oddał Canavaro za no można tak powiedzieć za ''Kilka ziarenek grochu'' bo tak to można nazwać bo jak narazie Carini im się nie przyda , albo trzyamny na przyszłość. I pewnie myślisz żę Interowi jest na ręke oddawać takiego piłkarza z Blasiego i jeszcze dogodzić swojemu jednemu z najwiekszych rywali?? a z resztą Davids jest łaczony z Romą więc napewno do nas nie przyjdzie a pozatym pewnie ma do nas uraz za to że go tek potraktowaliśmy :roll:Wieszczu-14- pisze:moim zdaniem powinni interowi oddac blasiego za davidsa i to wszycho
- Lypsky
- Juventino
A Tottiego nie chcesz?? :lol:TomiQ pisze: Moggi już zadba o to aby Pit Bul powrócił do Turynu i Alessio został!!!
Wajrunek com back :lol:TomiQ pisze:Capello chciał Pume i...... Moggi sprowadził go do JUVE!!!!!Pit Bul com back!!!!!!
p.s.
nie prez sie tak bo pekniesz :lol:
W barwach Interu rozegral 9 spotkan wiec zbyt pewnego miejsca tam nie ma*dla porownania Tach zagral 6 spotkan w Serie A) a jak jest w Azzurich moze ty mnie uswiadomisz?? 8)Wajron pisze: Jakoś samo nasuwa się pytanie > dlaczego Zanetti ma miejsce w składzie Interu i Azzurrich, .
Wajron pisze: a Taccha nie widział u siebie ani Trap,
W reprezentacji gral raz na jakais czas w eliminacjach.
Z Capello jest jakis wiekszy problem lecz nikomu nie znany.Wajron pisze:ani Capello
Za czasow Lippiego w Juve Tach mial raczej pewne miejsce w pierwszej 11.Wajron pisze:nie mówiąc o Lippim - aktualnym trenerze Azzurrich.
Teraz nie ma co liczyc na gre w reprezentacji jezeli w klubie nie ma stalego miejsca.
Nalezy wziasc poprawke ze kibice Interu to kibice Interu.Wajron pisze:Tak samo myśleli kibice Interu, gdy mówiono że Inter chce pozyskać Camora. Przecież oni nic o nim nie wiedzą, poza tym że gra w Juve i nie jest jakaś wielką gwiazdą.
Od tego co wyprawia Moratti i od lat bez zdobyczy w glowach im sie kotluje :lol:
Tak jest panie pulkowniku WajrunekWajron pisze:Nie bójcie się - włodarze Juve to nie idioci i chyba wiedzą wszystko 100 razy lepiej niż my szare żołnierzyki w Polsce ...

Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2005, 18:38 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Gałcio
- Juventino
.... i dużo większa cena ... zastanów sie poważnie Juve nie stać na Jaoquina czytałeś chyba ile za niego dawała Chelsea a takiej kasy Juve napewno nie wyda na niego i dobrze bo za tą sume można sprowadzić kilku solidnych piłkarzy.Zlatan Ibrahimovic pisze:To na pewno jest plotka, ale gdyby jednak, to wymiana tachi,luliano-davids,zanetti to by się opłacała. Myśle że lepszym zakupem w formacji pomocy byłby Joaquin-młodszy, lepsze perspektywy, lepsza technika
Ja Davidsa nie chce po co koleś który ma 31 lat w Juve ? Mamy wielu takich, co do Zanettiego spoko choć też nie bardzo to widze. Jestem za sprowadzeniem Pizarro z Udine.
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- TomiQ
- Juventino
do DjJUVE: moze byś tak napisął cos od siebie a nie tylko cytujesz i krytykujesz innych!!!!! :twisted:
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Lypsky
- Juventino
Napisalem cos od siebie na poprzedniej stronie.TomiQ pisze:do DjJUVE: moze byś tak napisął cos od siebie a nie tylko cytujesz i krytykujesz innych!!!!! :twisted:
Nikogo nie krytykuje lecz wysmiewam sie z bzdur ktore piszesz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- TomiQ
- Juventino
:[/quote]Napisalem cos od siebie na poprzedniej stronie.
Nikogo nie krytykuje lecz wysmiewam sie z bzdur ktore piszesz.[/quote]
to że napisałeś cos od siebie to widziałem ale nie muszisz szydzic z innych!!Każdy ma swoje zdanie i trzeba to uszanować!!!!
Nikogo nie krytykuje lecz wysmiewam sie z bzdur ktore piszesz.[/quote]
to że napisałeś cos od siebie to widziałem ale nie muszisz szydzic z innych!!Każdy ma swoje zdanie i trzeba to uszanować!!!!