Koszulka Juve!
- Darooooo
- Juventino
HahahaAdu pisze:a ja Ci musze powiedziec, ze dla mnie sprawa herbu przedstawia sie akurat odwrotnie, bo bylem zdecydowanie przeciwko jej zmianie, to co zrobili to byl grzech, w ogole nie wiemjak tak mozna(????) rozumiem ze to chwyt marketingowy, ale nie sadze zeby kibice byli zadowoleni, dla mnie wszystko co dobre dla Juve kojarzy mi sie z tym poprzednim.
Takie słowa mogą paść tylko i wyłącznie od kibica o niedługoletnim stażu. Człowieku poczciwy, zmiana herbu to grzech tak? a stary to świętość?
To powiedz mi dlaczego ten stary herb - ten twój święty herb w ponad 100 letniej historii klubu istniał tylko 14 lat i podkreślam TEŻ BYŁ ZMIENIANY (tzn. ten "stary" zastępował jeszcze wcześniejszy, także inny, o ten poniżej

- Shadow_Alex
- Juventino
Niech bedzie, ze orginalana ale zapewne zrobiona z duzo gorszego materialu niz NIKE'a. Wkoncu bez przesady, 200 zl za firme bysmy nei placiliDarooooo pisze:To jest oryginalna koszulka !!!!! Tylko wyprodukowana przez klub Juventus Football Club Spa. A nie NIKE. Jest to koszulka produkowana dla kibicówhania pisze:Za 71 zl to na pewno replika. Ja widzialam w gosporcie i to byly raczej oryginaly, za jakies 260 lub troche wiecej, tyle ze tez bez nazwiska. Ale to raczej oryginal. Jesli masz w zanadrzu gdzies taki sklepik to sie wybierz.

Swoja droga to taki temat juz jest

A macie jakies zdjecia z tymi poprzednimi herbami?

Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2005, 19:51 przez Shadow_Alex, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zdun
- Juventino
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38018874 a to to co niby podroba bo ja juz nic nie rozumiem? :?
- Iver.pk
- Juventino
A gadzie ja mozna kupicWajron pisze:A ja zamówiłem sobie na allegro tshirt czarny. A to plan tego jak wygląda
Koszulka 100% bawełna, naprasowywanka nie zdzieralna w praniu!
http://www.weron.dolsat.pl/projekt.jpg
http://www.weron.dolsat.pl/przod.jpg
http://www.weron.dolsat.pl/tyl.jpg

Czy Ty chcesz zeby ten kolo Ci zrobil taka z z herbem Juve i tym napisem z tylu

- Szymek
- Juventino
Heh no to nie jesteś sam bo ja też juz nic nie kapuje ale:Zdun pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38018874 a to to co niby podroba bo ja juz nic nie rozumiem? :?
1. Oryginalna koszulka Juve kosztuje około 260 zł
2. Ta koszulka na zdjęciu jest to podróbka (chyba) ze znaczkiem nike żeby ludzie myślelei że to jest oryginał
3. Najlepsze podróbki są na rynku i w sklepach sportowych za 30 zł
Kupując taka koszulkę masz pewność że to nie oryginał

- wErOn
- Juventino
Po prostu > piszesz mu mejla, że chcialbyś mieć taką a taką koszulkę z takim a takim znakiem (za swoją zapłaciłem 31zł w tym przesylka 6zł).Iver.pk pisze:A gadzie ja mozna kupicWajron pisze:A ja zamówiłem sobie na allegro tshirt czarny. A to plan tego jak wygląda
Koszulka 100% bawełna, naprasowywanka nie zdzieralna w praniu!
http://www.weron.dolsat.pl/projekt.jpg
http://www.weron.dolsat.pl/przod.jpg
http://www.weron.dolsat.pl/tyl.jpg![]()
Czy Ty chcesz zeby ten kolo Ci zrobil taka z z herbem Juve i tym napisem z tylu
Sam znaczek 30x40 koszuje 20 zł (w tym koszulka ofc

EDIT:
W sumie widzę tu inną aukcję ale tego samego kolesia więc wszystko dzieję się wokół jednego człowieka

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38078327
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- zlatan_sc
- Juventino
Ta koszulka jest z Nike ale nie jest oryginalna tylko jest replika. Oryginalna kosztuje 26x zl bo czesc tej kasy idzie do Juve, czesc do sklepu itd. Wiem bo kupilem taka i nie roznila sie niczym od tej za 26x zl. Ja polecam :-DSzymek pisze:Heh no to nie jesteś sam bo ja też juz nic nie kapuje ale:Zdun pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38018874 a to to co niby podroba bo ja juz nic nie rozumiem? :?
1. Oryginalna koszulka Juve kosztuje około 260 zł
2. Ta koszulka na zdjęciu jest to podróbka (chyba) ze znaczkiem nike żeby ludzie myślelei że to jest oryginał
3. Najlepsze podróbki są na rynku i w sklepach sportowych za 30 zł
Kupując taka koszulkę masz pewność że to nie oryginał![]()

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- x_men_1988
- Juventino
Czy wy macie pojecie co znaczy replika
To że koszulka jest repliką nie oznacza ze nie jest koulka Nike , Adidas czy Puma . Replika to jak sama nazwa wskazuje replika czegoś , czyi powielenie , dana rzecz jest zrobiona na wzor jakiejs glownej , w wypadku koszulek n a wzor tych w ktorych graja pilkarze .
Jeśli chodzi o allegro to nie mozna byc chyba nigdy pewnym czy to jest oryginał , przytkładowo sprzedawca o nicku bandi jescze kilka miesięcy temu mial same pozytywy , poznij nagle znikl , pojawil sie ( po drodze dostał kilka negatywow ) i juz ciezko mu ufac . Zreszta nawet pozytyw moze byc oszukany , z dwoch wzgedow , albo ktos nie rozpozna podroby , albo sam nie bedzie chcial dostac negatywa za negatywa.
Na allegro nie ma koszulek sprzedawantych na podstawie tzw. real foto ( no mzoe z wyjatkiem uzytkownika : ucbbsryy czy jakos tak ) , dlatego zakup jest sporym ryzykiem . Porownując te zdjecia sprzedawanych koszulek z allegro do koszulki juve z Go sportu , zauwazam jedna roznice , na bialych pionowych paskch w koszulce z Go , sa takie jakby jescze mniejsze , tworza takjakby takie wlokna podluzne , byc moze sa nawet z innego materialu . A na zdjeciach w allegro widac ze oprocz koloru niczym nie roznia sie od czarnych .

Jeśli chodzi o allegro to nie mozna byc chyba nigdy pewnym czy to jest oryginał , przytkładowo sprzedawca o nicku bandi jescze kilka miesięcy temu mial same pozytywy , poznij nagle znikl , pojawil sie ( po drodze dostał kilka negatywow ) i juz ciezko mu ufac . Zreszta nawet pozytyw moze byc oszukany , z dwoch wzgedow , albo ktos nie rozpozna podroby , albo sam nie bedzie chcial dostac negatywa za negatywa.
Na allegro nie ma koszulek sprzedawantych na podstawie tzw. real foto ( no mzoe z wyjatkiem uzytkownika : ucbbsryy czy jakos tak ) , dlatego zakup jest sporym ryzykiem . Porownując te zdjecia sprzedawanych koszulek z allegro do koszulki juve z Go sportu , zauwazam jedna roznice , na bialych pionowych paskch w koszulce z Go , sa takie jakby jescze mniejsze , tworza takjakby takie wlokna podluzne , byc moze sa nawet z innego materialu . A na zdjeciach w allegro widac ze oprocz koloru niczym nie roznia sie od czarnych .
- Vojtimar
- Juventino
Jeśli chce ktoś kupić oryginalną koszulkę to jest w Go Sport w Promenadzie (ta informacja dla mieszkańców Waw-y). Natomiast nie wiem co niektórzy złego widzą w replice. Ja niestety w sklepie nie widziałem jeszcze plecaków z Juve, ale mam nadzieję, że się niedługo pojawią.
Z Juve na dobre i złe!
- zlatan_sc
- Juventino
Jakos kupilem na allegro replike i ma ona wszystkie metki, karteczki i znaczk wskazujace na oryginalnosc repliki :-D replika tym sie rozni od oryginalnej ze przy replice nie jest pobierana marża od sklepu i klubu
wszystko jest takie samo.

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- Adu
- Juventino
Darooooo pisze:HahahaAdu pisze:a ja Ci musze powiedziec, ze dla mnie sprawa herbu przedstawia sie akurat odwrotnie, bo bylem zdecydowanie przeciwko jej zmianie, to co zrobili to byl grzech, w ogole nie wiemjak tak mozna(????) rozumiem ze to chwyt marketingowy, ale nie sadze zeby kibice byli zadowoleni, dla mnie wszystko co dobre dla Juve kojarzy mi sie z tym poprzednim.
Takie słowa mogą paść tylko i wyłącznie od kibica o niedługoletnim stażu. Człowieku poczciwy, zmiana herbu to grzech tak? a stary to świętość?
To powiedz mi dlaczego ten stary herb - ten twój święty herb w ponad 100 letniej historii klubu istniał tylko 14 lat i podkreślam TEŻ BYŁ ZMIENIANY (tzn. ten "stary" zastępował jeszcze wcześniejszy, także inny, o ten poniżej
no to widze ze odezwal sie ten 'dlugoletni' kibic Juventusu, no powiem Ci ze strasznie zablyszczales, naprawde gratuluje wiedzy, bo ja to myslalem ze oni ten herb mieli od zawsze, a tu prosze, taka niepodzianka, dzieki za informacje. (smiechu warte)
a tak poza tym to powiem Ci ze takie rzeczy jak herb nie powinno sie zmieniac, chociaz moze jak juz bede takim starym kibicem jak Ty to kolejna zmiana nie bedzie robila na mnie wrazenia, bo ty juz pewnie nie jedna zmiane przezyles. ale ja Ci powiem ze barwy i herb to tradycja! a kazda zmiana nie jest korzystna, no chyba ze Ty wzystko przeliczasz na pieniadze i dla Ciebie wszystko ma swoja cene, jesli tak to w sumie co tam taki herb. pewnie tez uwazasz ze zmiana nazwy stadionu, na nazwe jakiejs firmy to tez dobry pomysl?! bo ja to jednak za zadne pieniadze bym jej nie sprzedal, ale w koncu jestem tylko KIBICEM O KROTKIM STAZU, nie to co Ty
- Mrówcia-kibicka
- Juventino
Moim zdaniem koszulka jest wporzo,nie bedziesz miał się czym powstydzic;) 

PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
- Zdun
- Juventino
ty kupiles ta koszulke ze znaczkiem nike czy bez nike? i za ile i widac czy jest inna od tej z go sportu?zlatan_sc pisze:Jakos kupilem na allegro replike i ma ona wszystkie metki, karteczki i znaczk wskazujace na oryginalnosc repliki :-D replika tym sie rozni od oryginalnej ze przy replice nie jest pobierana marża od sklepu i klubuwszystko jest takie samo.
- kornknot
- Qualità Juventino
Jak kupił na allegro to taka jakie sa na tych aukcjach co ktos podal wczesniej. Nie sa one oryginalne ani material nie jest taki sam. Ale sa fajne i mozna w nich pochodzić mimo iz znaczki czesto sa nierowne itp. Sam taka mam i jakos zyje 

- BOOM
- Juventino
http://www.sportshop.kylos.pl/al/lw/05.html ja mam zamiar kupic taka kosztuje 95 pln + 10 pln koszt przesylki
koszulka wydaje sie byc oryginalna, zlatan_sc bardzo mnie pocieszyl tym co mowiles o tych sklepowych prowizjach itp. wynikaloby by z tego ze to jest oryginal
ludzie looknijcie i powiedzcie co o tym sadzicie.
A co do herbu Juve to mysle ze nie powinno sie go zmieniac ale jesli go zmienili juz (na niby nowoczesny
) to niech on juz sie nie zmienia!
szczerze mowiac to bardziej mi sie podobal stary herb!!!

A co do herbu Juve to mysle ze nie powinno sie go zmieniac ale jesli go zmienili juz (na niby nowoczesny

szczerze mowiac to bardziej mi sie podobal stary herb!!!