Juventus 4-2 Livorno
- Wessal
- Juventino
Za dwa dni czyli 9.I br. o godz. 15 Juventus będzie grał 2 mecz w Nowym Roku. Tym razem przeciwnikiem Bianconerich będzie beniaminek -Livorno. Goście meczu na Stadio delle Alpi w lidze jak narazie zajmują 12 lokatę. Juventus jak wiemy jest oczywiście pierwszy w SerieA. Livorno jak narazie uzbierało 20 punktów i przytym strzeliło 18 goli. 20 goli wpadło do bramki Livorno. Beniaminek SerieA z 17 meczów wygrało 5 meczy, zremisowało także 5 i przegrało 7. W ostatnim meczu przed spotkaniem z Juventusem Livorno przegrało 0:2 z Interem Mediolan.
Obstawiam 1:0 dla Juventusu. Stara Dama ostatnie 2 mecze zremisowała ale wkońcu musi coś wygrać. Myślę, że spotkanie z Livorno będzie meczem który podbuduje Bianconerich i zmobilizuje ich do walczenia o 28 Studetto. Bramkę strzeli Emerson.
Obstawiam 1:0 dla Juventusu. Stara Dama ostatnie 2 mecze zremisowała ale wkońcu musi coś wygrać. Myślę, że spotkanie z Livorno będzie meczem który podbuduje Bianconerich i zmobilizuje ich do walczenia o 28 Studetto. Bramkę strzeli Emerson.
- Vincitore
- Juventino
Widać Juventus dzisiaj pokazał klase :lol: niestety ale następne mecze także nei wróżą najlepeij. Ale takie mecze jak z Livorno to bez przesady ale powinniśmy wygrać moim zdaniem do teog stopnia to aż nie jesteśmy słabi no co tu sie rozpisywać jesteśmy faworytem i nie wyobrażam sobi nawet stracenia bramki co dopiero punktu
Realnosć mówi 2-0
Serce 5-0
Kibice Livorno 1-1 lub 1-2
FORZA JUVE!
Realnosć mówi 2-0
Serce 5-0
Kibice Livorno 1-1 lub 1-2

FORZA JUVE!
- Reggie
- Juventino
Livorno nie będzie raczej zbyt wymagającym przeciwnikiem dla Bianconerich, ale nie można ich lekceważyć, w końcu sprawili już kilka niespodzianek.
Mam nadzieję że Juventus tym razem wygra. Nie może sobie pozwolić na kolejne straty punktów bo Milan już tuż tuż. Po prostu muszą się zmobilizować i strzelić kilka bramek (bo 1 na mecz to zdecydowanie za mało). Obstawiam wynik 2-0 dla Juve, nieważne kto strzeli gole. Im więcej bramek strzelą tym lepiej.
Mam nadzieję że Juventus tym razem wygra. Nie może sobie pozwolić na kolejne straty punktów bo Milan już tuż tuż. Po prostu muszą się zmobilizować i strzelić kilka bramek (bo 1 na mecz to zdecydowanie za mało). Obstawiam wynik 2-0 dla Juve, nieważne kto strzeli gole. Im więcej bramek strzelą tym lepiej.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- howik
- Juventino
Jak nasi napastnicy nie zaczna byc skuteczni to prawdopodbne ze nawet z Livorno nie wygramy!!to co robia jest wrecz smieszne :twisted: nie strzelili wiecej niz 1 bramke. ja obstawiam wynik 1:0 dla Juve
CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- Adu
- Juventino
juz teraz kazdy mecz bedzie pod presja, bo kazda wpadka moze oznaczac utrate lidera, a strata punktow w tym meczu to bylby grzech. a nawet niska, szczesliwa wygrana nie bylaby taka dobra. Teraz potrzeba wysokiego, efektownego zwyciestwa, zeby poprawic morale po remisie z Parma. miejmy nadzieje ze wlasnie tak sie stanie
- białas
- Juventino
Parma też nie miała być "zbyt wymagającym przeciwnikiem" a jakim wynikiem mecz się zakończył, to każdy wie. mam nadzieję, że Juve się pozbiera po tej stracie 2 punktów. ten mecz będzie rozgrywany pod straszną presją, bo Milan siedzi nam na ogonie. nie możemy pozwolić sobie na kolejną stratę punktów w meczach ze słabeuszami lub średniakami. stawiam na 2-0 dla Juve...Rysiek pisze:Livorno nie będzie raczej zbyt wymagającym przeciwnikiem dla Bianconerich
- Wojtom
- Juventino
Po meczu z Parmą-ktory według mnie wypadł bardzo źle, zwlaszcza, ze juz słabsze zespoly byly w stanie ich pokonac, a my zwyczajnie sobie nie poradzilismy-musimy pokonać Livorno przewagą conajmniej dwóch goli. Innego wariantu nie biorę pod uwagę. Trzeba się obudzić i wreszcie zacząć grać, bo tak długo nie uciągniemy i wiele nie uwojujemy, ani w Serie A, ani w Lidze Mistrzów... :roll:
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Szymek
- Juventino
Musimy wygrać! Mam nadzieję że Montero nie zagra
Musimy zmaać dzisiejszy blamaż bo jeśli mamy wygrac Serie A to już najwyższy czas! Obstawiam 3:0 dla Juve.
Liczę na dobry występ formacji ofensywnej bo to wszystko od nich zależy...
Musimy zmaać dzisiejszy blamaż bo jeśli mamy wygrac Serie A to już najwyższy czas! Obstawiam 3:0 dla Juve.
Liczę na dobry występ formacji ofensywnej bo to wszystko od nich zależy...
- 2MAN
- Juventino
No w meczu z beniaminkiem musimy liczyć na 3pkt
Ale przedewszytkim na bardziej otwartą gre , musimy zaryzykować .
Licze że wreście strzelimy z 3 bramki , nawet kosztem 1 czy 2
Ale przedewszytkim na bardziej otwartą gre , musimy zaryzykować .
Licze że wreście strzelimy z 3 bramki , nawet kosztem 1 czy 2

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Boss
- Juventino
Nie no ten mecz to musimy wygrać, nie ważne jak ale naprawde trzeba bo jak nie wygramy z Livorno to z kim. Jak nie pokonamy beniaminka to chyba Milan w cuglach zdobędzie scudetto. Stawiam z 2:0 dla Juve licze że wreszcie skuteczność zaprocentuje bo dziś w meczu z Parmą stwarzaliśmy sytuacje tylko wykończenie zawiodło :x
- darel
- Juventino
Mecz bardzo ważny - może nie ze wzgledu na sam wynik, ale bardzo ważny psychicznie. Juventus musi sie odblokować - wzbudzic w sobie sportową złość i z Livorno pokazać, na co naprawde stać Bianconerrich.
Jesli i w tym meczu nie zdobedziemy kompletu punktów to bedzie oznaczać, że jest źle, nawet więcej niz źle - fatalnie.
Ja jednak wierze, iz juve z każdym spotkaniem bedzie grało lepiej - zaczynając właśnie od tego z Livorno.
Wyniku nie bede obstawiał - teraz najwazniejsze jest zwyciestwo - niech bedzie to nawet najskromniejsze - 1:0 - ale zwycięstwo.
Jesli i w tym meczu nie zdobedziemy kompletu punktów to bedzie oznaczać, że jest źle, nawet więcej niz źle - fatalnie.
Ja jednak wierze, iz juve z każdym spotkaniem bedzie grało lepiej - zaczynając właśnie od tego z Livorno.
Wyniku nie bede obstawiał - teraz najwazniejsze jest zwyciestwo - niech bedzie to nawet najskromniejsze - 1:0 - ale zwycięstwo.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Pierwsze pytanie : ogladaliscie mecz z PArma?
Jesli tak to nie wiem dlaczego mowicie ze slabo zagrali, gdyby nie fart i Frey oraz superinterwencja Montero to by moglo sie skonczyc spokojnie wynikiem 0-3 do pierwszej polowy... Chcialbym zeby Juve zagralo tak jak w meczu z Parma w ktorym stosunek strzalow wynosil do 33 minuty 0-7 .
pozdr
Jesli tak to nie wiem dlaczego mowicie ze slabo zagrali, gdyby nie fart i Frey oraz superinterwencja Montero to by moglo sie skonczyc spokojnie wynikiem 0-3 do pierwszej polowy... Chcialbym zeby Juve zagralo tak jak w meczu z Parma w ktorym stosunek strzalow wynosil do 33 minuty 0-7 .
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- lukask1
- Juventino
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Przed tym meczem nasuwa mi się jedno pytanie. Jak nie z Livorno to z kim? Mam respekt do rywala, ale odważnie stwierdzę, że jest to jeden z najsłabszych rywali, z jakimi przyjdzie nam się spotkać w tym sezonie.
Mamy podrażnioną ambicję po meczu z Parmą, więc nie widzę innej możliwosci, jak nasze pewne zwycięstwo. Nie interesuje mnie wymęczone 1-0, taki wynik to możemy osiągać z najsilniejszymi. Nie ma co się rozpisywać, liczę przynajmniej na 3-0. Od takiego klubu jak JUVE, można i jest czego wymagać.
Tym bardziej, że przewaga nad Milanem już prawie nie istanieje. Bo co to 2 pkt? Wystarczy 1 kolejka by zmienił się fotel lidera. Ja jednak głeboko wierzę, iż już do 38 kolejki, nikomu nie uda się odebrać nam tronu :twisted:
Mamy podrażnioną ambicję po meczu z Parmą, więc nie widzę innej możliwosci, jak nasze pewne zwycięstwo. Nie interesuje mnie wymęczone 1-0, taki wynik to możemy osiągać z najsilniejszymi. Nie ma co się rozpisywać, liczę przynajmniej na 3-0. Od takiego klubu jak JUVE, można i jest czego wymagać.
Tym bardziej, że przewaga nad Milanem już prawie nie istanieje. Bo co to 2 pkt? Wystarczy 1 kolejka by zmienił się fotel lidera. Ja jednak głeboko wierzę, iż już do 38 kolejki, nikomu nie uda się odebrać nam tronu :twisted: