Flaga JuvePoland (wyjazd do Turynu)
- swiergot
- Juventino
Jeżeli ktoś jeszcze chce dane, proszę na PW. I jeszcze jedno. Dopisujcie swojego nicka, żebym nie musiał się domyślać od kogo to.
Projekt znowu musiał zostać zmieniony. Okazało się, że nie możemy użyć herbu Juve. Wymyśliliśmy więc coś takiego:
http://www.juvepoland.com/images/flagaostatnia.jpg
Projekt znowu musiał zostać zmieniony. Okazało się, że nie możemy użyć herbu Juve. Wymyśliliśmy więc coś takiego:
http://www.juvepoland.com/images/flagaostatnia.jpg

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
kurcze troche kijowo wygląda ta flaga bez herbu :x szkoda, że nie można go użyć
A co do wpłat pieniędzy to ja rownież płaciłem na poczcie i nie wpisalem żadnych danych swiergota, ponadto napisałem tylko swój nick i babka na poczcie powiedziała, że jest OK, przyjęła mi druk i pieniądze, więc nie wiem skąd u was te problemy z tymi danymi, skoro rownież wysyłacie z poczty :roll:

A co do wpłat pieniędzy to ja rownież płaciłem na poczcie i nie wpisalem żadnych danych swiergota, ponadto napisałem tylko swój nick i babka na poczcie powiedziała, że jest OK, przyjęła mi druk i pieniądze, więc nie wiem skąd u was te problemy z tymi danymi, skoro rownież wysyłacie z poczty :roll:
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Hm dziwnie wyglada to ze zmienionym znakiem, coz ale projekt juz zatwierdzony wiec niemam nic do gadania.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- OskarG
- Juventino
wszystko zależy kto cie obsługuje, Ja kiedys na poczcie poszedłem do okienka pani powiedział mi że nie bo brakuje danych, to poszedłem do 2 okienka i wszystko okUlTrAs pisze:kurcze troche kijowo wygląda ta flaga bez herbu :x szkoda, że nie można go użyć![]()

na to naprawde nie ma reguły
na polską poczte nie ma mocnych

- Adu
- Juventino
troche szkoda, ze nie zgodzili sie na uzycie herbu, no ale na to juz nie mamy wplywu. ale tak tez jest dobrze
a ja mam jeszcze taka propozycje, zeby zmienic tlo pod orlem, zamiast czerwieni dalbym albo czerwono biale pasy (jak juvepoland) albo czarno biale (jak juve) a ze orzelek jest troche czerwony, to powinno dobrze wygladac, co o tym myslicie??
a ja mam jeszcze taka propozycje, zeby zmienic tlo pod orlem, zamiast czerwieni dalbym albo czerwono biale pasy (jak juvepoland) albo czarno biale (jak juve) a ze orzelek jest troche czerwony, to powinno dobrze wygladac, co o tym myslicie??
- Capitan
- Juventino
Co do poczty to myslę, że to zależy od tych babek za okienkiem. Jedna nie ma problemów a druga ci nie przyjmie. No cóż. Chyba sobie w końcu konto założe to problem zniknie.
A co do flagi to rzeczywiscie wielka szkoda. A może można tam wsadzić stary herb JUVE
Bo według mnie to raczej nie przystoi zmieniać coś w naszym godle. Więc ewentualnie co innego tam wsadzić a jeśli nie to nic nie zmieniać :!:
pozdrawiam
A co do flagi to rzeczywiscie wielka szkoda. A może można tam wsadzić stary herb JUVE

pozdrawiam
- swiergot
- Juventino
Trudno powiedzieć. Przez sobotę i niedzielę na pewno nic się w kwestii przelewu nie ruszyło, bo banki wtedy nie pracują. Poza tym chyba pojawił się jakiś problem w mBanku, bo kilkadziesiąt minut temu serwis był niedostępny (jak napisali, nie można dokonywać operacji zewnętrznych), wreszcie udało mi się zalogować i dopisać przelew UlTrAsa, a teraz znowu nie działa. Nie wiem w jakim stopniu jest to związane z operacjami zewnętrznymi i czy również przychodzącymi. Myślę, że najdalej jutro powinien Twój przelew dojść.Adu pisze:jak dlugo powinien trwac przelew?, bo ja juz kilka dni temu zaplacilem, a na razie najwyrazniej nie doszlo, mam nadzieje ze nie pomylilem nr konta...

- swiergot
- Juventino
Plany się trochę zmieniły. Firma, z którą załatwialiśmy flagę, wycofała się z interesu. Znaleźliśmy inną, która nam to zrobi na czas, ale oni zażyczyli sobie 300 zeta. Zatem wciąż zbieramy kasę, do 300 jeszcze trochę brakuje.

- Adu
- Juventino
to moze wrzuccie takie ogloszenie na glowna strone zeby wszyscy widzieli, to moze sie dorzuca, bo tak to moge w ogole nie wchodzic na ten temat, a flaga musi byc na czas!
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Wlasnie dobry pomysl, dajcie newsa ze zbieramy na flage pleplelpe i zeby sie zrzucali;) ja dzis wplacilem 20 zl pewniejutro dojdzie, bo na poczcie wplacalem. Postaram sei jeszcze cos dorzucic mam andzieje ze bede mial jakies wolne fundusze.
pozdr
pozdr

- swiergot
- Juventino
Kolejna osoba, która nie podała swojego nicka. Proszę o zgłoszenie się osoby, która wpłaciła 100 PLN...
EDIT: No więc to jest nieaktualne. Okazało się, że ten przelew był adresowany do mnie osobiście, a ponieważ się go nie spodziewałem, to od razu uznałem, że to na flagę. Wobec tego wracamy do stanu 315 PLN.
EDIT: No więc to jest nieaktualne. Okazało się, że ten przelew był adresowany do mnie osobiście, a ponieważ się go nie spodziewałem, to od razu uznałem, że to na flagę. Wobec tego wracamy do stanu 315 PLN.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2005, 20:41 przez swiergot, łącznie zmieniany 1 raz.

- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Mam pytanie, czy jak uzbiera sie 600 zl to zamowicie druga flage ?
pozdr
pozdr