Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2004, 17:06

Moja siostra wybiera się niedługo do Amsterdamu ale nie wie ile ma zabrać kasy. Jeśli ktoś wie jakie są ceny w tamtejszych sklepach (woda mineralna, chlebek itp) to byłabym wdzięczna za pomoc.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 13:03

Wajron pisze:Wracam i odrazu pytanie 8) Nie jestem pewnien czy zadawełem je już na tym forum, bo już sam się w tym nie łapie, gdzie i kogo o to pytałem :roll:
Otóż > poszukuję linków do następujących walk bokserskich:
Andrew Golota - Lennox Lewis
Andrew Golota - Mike Tyson
Andrew Golota - Chris Byrd
Chris Byrd - Jemeel McCline (ostatnia gala)
Z góry dzięki za linki !
Proszę bardzo. Bezpośredni link do walki Gołoty z Byrdem (można ściągać przez Overnet eMule lub eDonkey):
<a href="ed2k://|file|[Boxing] Andrew Golota vs Chris Byrd.avi|735576064|f381906cd7155523ed519b452b11a81f|">[Boxing] Andrew Golota vs Chris Byrd.avi</a>

Tu jest do walki Gołoty z Lewisem (ale nie wiem czy dobry :? ):
<a href="ed2k://|file|Lennox Lewis Vs Andrew Golota 971004.avi|8546304|f02c5d6ea0ffae3653d5d179cca01a53|">Lennox Lewis Vs Andrew Golota 971004.avi</a>

I z Tysonem (też niepewny link):
<a href="ed2k://|file|[Boxing] Mike Tyson vs. Andrew Golota 001020.wmv|20733749|b4877b929c0cddb8fdffded5ba905bb7|">[Boxing] Mike Tyson vs. Andrew Golota 001020.wmv</a>

Pelson pisze: Mam małe pytanie znacie jakieś stronki z kad mozna sciagnać MP3 Hip Hop
Spróbuj ściągnąć Overnet albo eMule i tam wyszukać. Ewentualnie rzuć tytułem to mogę Tobie poszukać

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 18:39

Na Eurosporcie pokazywano 50 najpiękniejszych goli z europejskich stadionów. Bodajże na 18 miejscu było trafienie Van Bommela zza pola karnego prosto w okienko + poprzeczka :wink: (cudo 8) ). Zna ktos może linka do tej brameczki :?:

Franci

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 20:07

Czy ma ktoś zdjęcie zrobione na Via Plancina w Rzymie?

:shock:
Nie wierzę, że o to zapytałam... bo posiadanie tego zdjęcia nie jest mi za bardzo za rękę :lol: :?

Wolność kocham i rozumiem, wolności oddać nie umiem :D
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2004, 17:20

No to mam pare pytać.
1. Jestem trochę lelawy w tych sprawach więc się pytam jak dać jakieś zdjęcie na strone www. Mam jakieś zdjęcie na kompie i chce je dac na jakąś strone żeby potem go móc gdzies pokazać. Przykład jakbym miał swoje zdjęcie to gdzie, na jakiej stronie darmowej moge je umieścić żebym potem mógł je pokazać komuś innemu( np. wam w Pokaż swoją twarz)

2. Mam problem. Mam duże zdjęcia i chce je tak przerobić żebym mógł dodać do newsa na stronie. Jakim programem je moge właśnie tak zmniejszyć i skąd go zassać. Za link byłbym wdzięczny.

Obrazek
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2004, 17:27

leniup pisze:No to mam pare pytać.
1. Jestem trochę lelawy w tych sprawach więc się pytam jak dać jakieś zdjęcie na strone www. Mam jakieś zdjęcie na kompie i chce je dac na jakąś strone żeby potem go móc gdzies pokazać. Przykład jakbym miał swoje zdjęcie to gdzie, na jakiej stronie darmowej moge je umieścić żebym potem mógł je pokazać komuś innemu( np. wam w Pokaż swoją twarz)
http://imageshack.us/index3.php
leniup pisze: 2. Mam problem. Mam duże zdjęcia i chce je tak przerobić żebym mógł dodać do newsa na stronie. Jakim programem je moge właśnie tak zmniejszyć i skąd go zassać. Za link byłbym wdzięczny.
Adobe photoshop.
A skąd go zassać. Z neta raczej napewno nie ściągniesz . chyba że wersje demo. Najlepiej zassać z torrenta albo emula . Do torrenta linku nie podam bo www.torrent.org.pl zeszła na psy :). Najlepiej poszukaj na osiołku.

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2004, 23:19

Dzięki Yari. Ty zawsze mi pomożesz :-D
Ta pierwsza stronka jest super, normalnie piekna.
A co do Adobe photoshopa. To znalazłem go na www.allprograms.net natej stronie jest dużo fajnych rzeczy, bardzo potrzebnych chetnie je stamtąd ździeram. Adobe photoshopa też już ściągam. Jeszcze tylko naucze sie go obsługiwać i będzie spoko.
Jeszcze raz thx :)

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 16:01

mam pytanko bo podobo pozamykano strony Torrentowe to wiem , ale chłop ze wsi jestem i nie wiem czy istnieje coś takiego jak Turbo Torrent bo wiele osób o tym mówi jak jest to zapodajcie linka

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 20:29

Poszukuje dwoch rzeczy:

1.Piosenka ze sciezki dzwiekowej do filmu ''Wesele'' ulozonej przez Szymona Tymanskiego (cos o misiu :P ) prosilbym o link

2.Film (najlepiej torrent) ''Wesele'' Polskiej produkcji.Podobno bardzo dobre dzielo ktore warto zobaczyc.

Gdyby ktos pomogl z gory dzieki :wink:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 21:56

Wiecie co mam sprawke móglby mi ktos dac zdjecie dziewczyny Zambrotty i mam jeszcze pytanie nie wieci może kto ma do sprzedanie te korki z Adidas bardzo mi sie podobają chodzi o korki plastikowe jak macie to dajcie znac a o to link do ffotki tych korków

http://allegro.pl/show_item.php?item=38706207

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 18:57

Pelson pisze:mam pytanko bo podobo pozamykano strony Torrentowe to wiem , ale chłop ze wsi jestem i nie wiem czy istnieje coś takiego jak Turbo Torrent bo wiele osób o tym mówi jak jest to zapodajcie linka
http://www.turbotorrent.com/ - jest to jeden z klientow bittorrenta, wiecej klientow i wyszukiwarke torrentow znajdziesz pod adresem www.torrentsearch.com.

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 19:30

Żeby nie zakładać topicu chciałem się tutaj spytać: Jak Załączyć Kamerkę Internetowa na Czterii siedze juz dosyć długo nad tym ściągnąłem program Onet.Kamerzysta 2.0 ale on jest raczej podporzadkowany tylko czacie na onecie więc prosze was o pomoc

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2005, 17:55

Ja mam pytanko :oops:
Wiem że to zabrzmi idiotycznie ale:
Jak się robi screeny? :oops:

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2005, 18:10

Szymek pisze:Ja mam pytanko :oops:
Wiem że to zabrzmi idiotycznie ale:
Jak się robi screeny? :oops:
Naciskasz w odpowiednim momencie przycisk PRINT SCREEN na klawiaturze (u mnie jest nad Insertem) i otwierasz np. painta i bierzesz w opcjach WKLEJ...i juz :wink:

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2005, 17:20

Mam wielki problem. Szukam tego sam z mamą, więc myśle że JP pomoże bo tam przecież jest dużo więcej osób zarejestrowanych ;) A więc chodzi mi o podanie linka do przejścia emerytury na małżonka. Mojemu dziadkowi jest to bardzo potrzebne. Szukalismy praktycznie wszędzie, ale tego nie znaleźliśmy. A więc prosiłbym o podanie linku.

ODPOWIEDZ