Transmisje z LM..czyli skąd My to znamy....:/
- Peja
- Juventino
Na forum Milanu wyczytalem, ze Milanisci lacza sie fanami United i napisza bardzo duza ilosc prosb do TVP o pokazaniu meczu ManU-Milan a nie Barca-Chelsea.Pawciosss pisze:jak go nie pokażą to piszę petycję
W tym pomysle widze tez szanse dla nas, moze my tez moglibysmy sprobowac?? Przeciez to nic nie kosztuje, a moze sie udac.
Prawie 6 tys prosb to jest cos, a moglibysmy sie jeszcze skontaktowac z galaktycznymi, kiedys jak zerknalem na jedno forum Realu to mieli az 20 tys userow :shock: Moze te dziesiecio letnie dzieci ktore z pewnoscia dominuja na tym forum umieja wysylac maile?
- Szymek
- Juventino
Z tego co słyszałem mecz Juve-Real jest 22 Marca a inne mecz są 23. Więc nie potrzeba pisac żadnych petycji bo nie mają wyboru pokażą ten mecz. TVP od zawsze faworyzuje Real :evil: Co oni w nich widzą :twisted: Ciekawe jak będą mówić na Juve jak wygramy z Realem. Galacticos hehe
....

- pan Zambrotta
- Juventino
Napisałem do TVP z prośbą o mecz Real-Juve. Napisałem, bo wiem że odpisują. Wprawdzie głupoty, ale odpisują. Oto, co odpowiedzieli:
"Szanowny Panie Andrzeju
Doceniamy Pańskie starania o pokazania na stacji TVP1 meczu UEFA Champions League Real Madryt - Juventus Turyn, jednak z przykrością odmawiamy. Naszym celem jest pokazanie walki Polaków w 1/8 finale tych rozgrywek. Poza tym uważamy iż ten mecz będzie lepszym widowiskiem od meczu Realu z Juventusem. Na łamach naszej stacji wiele razy ukazywały się mecze Królewskich, więc teraz czas kogoś innego pokazać. Natomiast Juventus Turyn nie gra ciekawej piłki i nie chcemy powtórzenia meczu z Bayernem Monachium na Stadio Delle Alpi. A gdybyśmy mieli zmieniać mecze dla jednego widza, to na nasz adres przyszłaby ogromna ilość listów. Proszę sobie wziąść pod uwagę fakt, iż zmiana transmisji meczu zmusza do załatwienia setki innych spraw o któych mówić Panu nie możemy. Mamy nadzieję, iż mecz Liverpool-Bayer Leverkusen przyniesie zarówno telewidzom jak i Panu wielu niezapomnianych emocji.
Z poważaniem
Biuro obsługi Klienta Telewizji Polskiej, Dział Sportowy.
(komentarz zbędny :roll: Jakoś to tak leci, bo oni mi tego nie przysłali mejlem tylko na normalny adres. )
"Szanowny Panie Andrzeju
Doceniamy Pańskie starania o pokazania na stacji TVP1 meczu UEFA Champions League Real Madryt - Juventus Turyn, jednak z przykrością odmawiamy. Naszym celem jest pokazanie walki Polaków w 1/8 finale tych rozgrywek. Poza tym uważamy iż ten mecz będzie lepszym widowiskiem od meczu Realu z Juventusem. Na łamach naszej stacji wiele razy ukazywały się mecze Królewskich, więc teraz czas kogoś innego pokazać. Natomiast Juventus Turyn nie gra ciekawej piłki i nie chcemy powtórzenia meczu z Bayernem Monachium na Stadio Delle Alpi. A gdybyśmy mieli zmieniać mecze dla jednego widza, to na nasz adres przyszłaby ogromna ilość listów. Proszę sobie wziąść pod uwagę fakt, iż zmiana transmisji meczu zmusza do załatwienia setki innych spraw o któych mówić Panu nie możemy. Mamy nadzieję, iż mecz Liverpool-Bayer Leverkusen przyniesie zarówno telewidzom jak i Panu wielu niezapomnianych emocji.
Z poważaniem
(komentarz zbędny :roll: Jakoś to tak leci, bo oni mi tego nie przysłali mejlem tylko na normalny adres. )
- gosciu_Muranista
- Juventino
To ciekawe jak rzuce pamięcią wstecz to zawsze mecze Realu z Juve stały na bardzo wysokim poziomie nie ważne w jakiej formie dotychczas były zespoły więc dziwi mnie troche to stwierdzenie no ale cóż widać pozostaje nadzieja że może rewanż pokażą.pan Zambrotta pisze:Poza tym uważamy iż ten mecz będzie lepszym widowiskiem od meczu Realu z Juventusem.
- Vincitore
- Juventino
Wow panie Zambrotta TVP Ci odpisało mi nigdy nie odpisują! no właśnie a skoro nie chcą puścić meczu tylko dla jednego kibica to ''napadnijmy'' ich całą masą w końcu jest nas tutaj troche dużo!, jeżeli naprawdę to nie poskutkuje to pooprośmy przynajmniej o transmisje z meczu Rewanzowego , który dam sobie głowe uciąć będzie bardziej ciekawy niż rewanż na Bay Arena!
P.S: Zapoda ktos e-mailem do TVP!?
P.S2: Chciałbym zobaczyć miny kolegów z TVP jak Dudi i Krzynio nie wystepia w tym meczu!
P.S: Zapoda ktos e-mailem do TVP!?
P.S2: Chciałbym zobaczyć miny kolegów z TVP jak Dudi i Krzynio nie wystepia w tym meczu!
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2005, 17:35 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtom
- Juventino
To co pan Zambrotta dostał od TVP przechodzi ludzkie pojęcie ! :?
Rozumiem, ze chcą pokazac "zmagania polaków" w LM, bo wczucie, ze wreszcie Polacy gdzies zaszli. Moge sie załozyc, ze w bramce będzie stał Kirkland a nie Dudek i tyle będzie z walki polakow w LM. Uważają, ze mecz Bayer-Liverpool bedzie bardziej emocjonujący... Mam nadzieje, ze wynik w Madrycie będzie się składał na conajmniej 3 bramki. Pokażą ktory mecz jest bardziej emocjonujący, a z resztą ja wiem swoje i takie szlagiery jak Juve-Real, czy są emocjonujące czy nie, powinno się puszczać !!! Mecz z Bayernem niczego tu nie udawadnia. Na Real bedzie całkiem inne nastawienie, poniewaz nie jest to grupa, a bedą rozegrane tylko dwa mecze, i kazda druzyna bedzie starala sie wygrac !
Ale mądrości TVP nigdy nie zrozumię...
Rozumiem, ze chcą pokazac "zmagania polaków" w LM, bo wczucie, ze wreszcie Polacy gdzies zaszli. Moge sie załozyc, ze w bramce będzie stał Kirkland a nie Dudek i tyle będzie z walki polakow w LM. Uważają, ze mecz Bayer-Liverpool bedzie bardziej emocjonujący... Mam nadzieje, ze wynik w Madrycie będzie się składał na conajmniej 3 bramki. Pokażą ktory mecz jest bardziej emocjonujący, a z resztą ja wiem swoje i takie szlagiery jak Juve-Real, czy są emocjonujące czy nie, powinno się puszczać !!! Mecz z Bayernem niczego tu nie udawadnia. Na Real bedzie całkiem inne nastawienie, poniewaz nie jest to grupa, a bedą rozegrane tylko dwa mecze, i kazda druzyna bedzie starala sie wygrac !
Ale mądrości TVP nigdy nie zrozumię...
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Nawet pisać nie umieją poprawnie.pan Zambrotta pisze:Proszę sobie wziąść
No coz,trudno sie mówi.Trzeba sie liczyc z tym co napisał i z ich obawami.Po czesci rozumiem takich "nautralnych" kibiców. Licze ze Polsat Sport zakochany w Realu pokarze mecz :twisted:
- Pawciosss
- Juventino
:shock: :shock: :shock:pan Zambrotta pisze:"Szanowny Panie Andrzeju
Z poważaniem
Szczerze mówiąc ten list mnie rozbił. Jedna "mądrość" ,za drugą ...
Wiem ,że co jak co ,ale nie tylko my i kibice Realu chcą tego meczu w TV ,ale pewnie i większość piłkarskiej Polski. Kibice wolą obejrzeć konfrontację starych, renomowanych firm w dodatku mających w swojej historii piękne potyczki pomiędzy sobą. I co zwyciężyło? - Pytam
- Wessal
- Juventino
No cóż co do tego listu co dostał pan Zambrotta to jest wielkie głupstwo. Naprawdę TVP idzie do piachu.
Ile osób chce oglądać Polakaów w LM, a ile swój ulubiony klub? Obawiam ze by było na milion głosowanych 999998 na ulubiony klub, a dwie osoby (czyt. Dudek i Krzynówek) byliby za tym żeby pokazać mecz Liverpool-Bayer. Obiecuje, że jeżeli niepokażą Juventusu w meczu z Realem już nigdy nieobejrze meczu innego klubu w TVP.
Proponowałbym aby użytkownicy tego forum pisali miliony maili do TVP z jedną tą samą treścią. Co wy nato? Może wkońcu to by pomogło, a jeżeli nie to chociaż z prośbą aby pokazywali mecze na sszczycie kolejki a nie te w których uczestniczą Polacy. Przecież lepiej oglądać mecze ciekawe niż te w których uczestniczą Polacy.
To jeżeli by wam pasowało wysyłać te maile z jedną taką samą treścią to jakbyłby ktoś chętny to niech napisze treść maila i niech ją umieści na forum i wtedy żebyśmy ją wysyłali do TVP. Wkońcu trzeba próbować wszystkiego.
Ile osób chce oglądać Polakaów w LM, a ile swój ulubiony klub? Obawiam ze by było na milion głosowanych 999998 na ulubiony klub, a dwie osoby (czyt. Dudek i Krzynówek) byliby za tym żeby pokazać mecz Liverpool-Bayer. Obiecuje, że jeżeli niepokażą Juventusu w meczu z Realem już nigdy nieobejrze meczu innego klubu w TVP.
Proponowałbym aby użytkownicy tego forum pisali miliony maili do TVP z jedną tą samą treścią. Co wy nato? Może wkońcu to by pomogło, a jeżeli nie to chociaż z prośbą aby pokazywali mecze na sszczycie kolejki a nie te w których uczestniczą Polacy. Przecież lepiej oglądać mecze ciekawe niż te w których uczestniczą Polacy.
To jeżeli by wam pasowało wysyłać te maile z jedną taką samą treścią to jakbyłby ktoś chętny to niech napisze treść maila i niech ją umieści na forum i wtedy żebyśmy ją wysyłali do TVP. Wkońcu trzeba próbować wszystkiego.
- pan Zambrotta
- Juventino
Sorki, ale jak już mówiłem ja list otrzymałem pisemnie i ręcznie to przepisywałem.. :oops: sorki za błąd :-DBIGGI pisze:Nawet pisać nie umieją poprawnie.pan Zambrotta pisze:Proszę sobie wziąść
a e-mail na który wysłałem to widzowie@tvp.pl
- Lypsky
- Juventino
Nasza kochana tvppan Zambrotta pisze:Szanowny Panie Andrzeju
W jaki sposob??pan Zambrotta pisze:Doceniamy Pańskie starania o pokazania na stacji TVP1 meczu UEFA Champions League Real Madryt - Juventus Turyn
Jak zwyklepan Zambrotta pisze: jednak z przykrością odmawiamy.

To bylo do przewidzenia.pan Zambrotta pisze:Naszym celem jest pokazanie walki Polaków w 1/8 finale tych rozgrywek.
Chyba maja tam swoja wrozke.pan Zambrotta pisze:Poza tym uważamy iż ten mecz będzie lepszym widowiskiem od meczu Realu z Juventusem.
Mecz Juventus-Real jest szlagierem ktory rozbudza ludzi na calym swiecie,wielki historyczny mecz ale w koncu Bayer-Liverpool bedzie lepszy :lol:
Tyle samo co meczow Bayerupan Zambrotta pisze:Na łamach naszej stacji wiele razy ukazywały się mecze Królewskich,

No jasne nie wazne z kim gra ten beznadziejny Juventus ale wazne ze mecz z Bayernem byl slaby :lol: Oczywiscie panowie z tvp nie pomysla ze ten mecz jest szlagierempan Zambrotta pisze:Natomiast Juventus Turyn nie gra ciekawej piłki i nie chcemy powtórzenia meczu z Bayernem Monachium na Stadio Delle Alpi.

Nie dla jednego lecz dla wielu a czy przyszlaby ogromna ilosc listow??Watpiepan Zambrotta pisze:A gdybyśmy mieli zmieniać mecze dla jednego widza, to na nasz adres przyszłaby ogromna ilość listów.

Czyli po raz kolejny nasza rodzima tv utwierdza nasz w przekonaniu ze jest...
Znow nie obejrze meczu Juventusu.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Jezzo
- Juventino
ręcę opadają! widać będzie trza się wybrać do baru, chyba, że Polsat będzie mądrzejszy niż te <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z TVP
ale trochę trudno im się dziwić, że nikt nie chce pokazywać Juve 1-0 Turyn, zwłaszcza, że Real też ostatnio jest w kiepskiej formie, ale w końcu do lutego wszystko się może zmienić o obie drużyny mogą grać świetnie
napiszcie jeszcze do polsatu, może odpiszą...
ale trochę trudno im się dziwić, że nikt nie chce pokazywać Juve 1-0 Turyn, zwłaszcza, że Real też ostatnio jest w kiepskiej formie, ale w końcu do lutego wszystko się może zmienić o obie drużyny mogą grać świetnie
napiszcie jeszcze do polsatu, może odpiszą...
aLe MaDriD aLe !!!
- JuveQL
- Juventino
Na pewno ten mecz przyniesie nam oraz kibicom królewskich wiele niezapomnianych emocji, ojej aż sie nie moge doczekać... 8)pan Zambrotta pisze:Mamy nadzieję, iż mecz Liverpool-Bayer Leverkusen przyniesie zarówno telewidzom jak i Panu wielu niezapomnianych emocji.
Nie ma co ukrywać, nigdy nie byliśmy rozpieszczani przez TVP. Tym razem jednak przesadzili. Krzynowek Krzynowkiem, Dudek Dudkiem, ale jakby nie patrzec to jest mecz JUVE - REAL, typowy klasyk...no ale jak wiemy TVP ma własne klasyki co sie zwą Żewłakow - Olisadebe, czy wspomniany Krzynowek - Dudek :?
Szczerze mowiac, na poczatku nie dopuszczalem do siebie mysli, ze moge tego meczu nie obejrzec. Jednak im blizej meczu, tym bardziej zaczynam w to watpic. I jeszcze te tłumaczenia, że dla jednego widza nie będa zmieniać programu...smiechu warte.
Mecz Juve -Real bedzie zapewne pokazywany na Polsacie Sport, wiec mysle ze jednak dane bedzie mi go obejrzec. Modle sie jednak o to, aby mecz Lev - Liv był jedną wieklą kaszaną...
- Jezzo
- Juventino
módl się żeby Liverpool wysoko wygrał albo Leverkusen to sobie darują rewanż, i może pokaża Juve-Real (jak też będzie co pokazywać, czyli jesli Juve albo Real nie wygrają wysoko w pierwszym meczu)
choć po ostatniej LM to wszystko jest moźliwe (depor-milan
)
choć po ostatniej LM to wszystko jest moźliwe (depor-milan

aLe MaDriD aLe !!!