JUVENTUS - MILAN 0-0 [karne 2-3] (FINAŁ LIGI MISTRZÓW)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2003, 11:12

Pomocnik Juventusu Pavel Nedved był wielkim nieobecnym finałowego meczu Ligi Mistrzów, w którym Milan pokonał Juve 3:2 w rzutach karnych. Czech pauzował za żółte kartki, a spotkanie oglądał z trybun – czytamy w angielskiej prasie.

Po meczu Nedved był tak wściekły, że nie chciał udzielać żadnych wywiadów. Swoją złość wyładował na drzwiach, w które mocno uderzył pięścią. Po tym wydarzeniu uciekł przed dziennikarzami...

PS. Co do Zalayety to ja czułem ze te zachwyty po bramce przeciwko Barcy były bezpodstawne, poprostu dostał dobrą piłke. Jednak nie jest to piłkarz który zasługiwałby na gre w Juve. Ale niewykorzystne karne Treze(gola :evil: ) i Montero strasznie mnie wkurzyły. Biedny Gigi , robił wszystko zebyśmy wygrali a ti taaaakie rzeczy !!! Szkoda mi go najbardziej (oraz Nedveda).....TRAGEDIA , TRZEBA KONIECZNIE KUPIC KOGOŚ DOBREGO , PODKREŚLAM "DOBREGO" DO KLUBU BO JA ZA ROK NIE PRZEŻYJE 4 PORAZKI W FINALE TYCH SAMYCH ZAWODNIKÓW !!!!

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2003, 11:15

a jednak mialem racje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamy za malo gwiazd w zespole takich jak Nedved lub del Piero i atak byl cienki nie mamy nikogo na zmiany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Justine

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2003, 11:22

Stasznie brakowało Nedveda i było to widać gołym okiem!!! A Gigi był rewelacyjny, ale bramkarz meczu nie wygra, Montero mnie zdżaźnił niemiłosiernie!!! :evil: :evil: :evil:

Sergi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2003, 11:44

Gdyby to Juventus wygrał w karnych, to nikomu by Zalayeta nie przeszkadzał.

E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2003, 11:57

Bo zwyciezcow sie nie ocenia. Zalayeta byl przez wszystkich kochany po meczu z Barca... a teraz. Ja sam nie wiem co mam powiedziec. Chyba zala jest jednak za cienki na uzupelnienie luki.
Brakowalo Nedveda i wlasnie jego mi jest najbardziej zal. Staral sie jak mogl.
Ale nasi nie wtrzymali psychicznie. Czy oni strzelajac karen liczyli ze dida sie bedzie rzucal na slupki??? Nie wiem... kur......

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2003, 11:59

Ja dopiero dzisiaj jestem w stanie cos napisac. Wczoraj bylem zalamany, poprostu wpadlem w histerie, ryczalem, bylem wsciekly. Dzisiaj nie moglem isc do szkoly. A co do meczu to nie gralismy nic, po prostu nic. Bez Pavla jestesmy nikim. Przez caly mecz stworzylismy moze ze 2 akcje pod bramkowe. A to ze dotrfalismy do dogrywki zawdzieczamy sedziemu(nie jeden arbiter by brame Schevy uznal) i parada Buffona(choc by po strzale Inaghiego). Wiekszosc naszych pilkarzy nic nie grala. Del Piero mial nas pociagnac do zwyciestwa, a to co robil bylo zalosne, jeden celny strzal na brame. Te kiwki ktore mialy tylko jeden cel wymusic faul, zalosne. Camor to juz wogole, w zadnym stopniu nie zastapil Nedveda, prawie caly czas nie widoczny, tylko pod koniec 1 polowy cos tam sie staral. W pomocy jedynie Davids(ktory musial zejsc) i Zambrotta cos robili bo Tacchinardi tez nie blyszczal. Montero tez do niczego na tej lewej, potem w srodku troche sie podciagnol. Inni obroncy dobrze. Treze w meczu nie mial pilek wiec nie mozna sie czepiac. A jeszcze Conte, on gral nawet dobrze, kto wie jak by uderzyl troche nizej i Zalayeta on podobnie jak Treze musial dostac pilke, a nie mial od kogo bo Del Piero nie potrafil nawet dobrze zagrac. No i te karne, 3 karne strzelone w sposob zalosny, jak tak mozna uderzac prawie w srodek bramki. Dida ich nawet nie bronil one sie od niego odbijaly. A tak wogle dlaczego je strzelali Zala(ktory juz w tym sezonie zawalil karniaka) i Montero, dlaczego nie Thuram i Tcchinardi na przyklad, tego juz nienwiem.Brawa dla Buffona on sie w tych karnych jako jedyny staral. Coz druzyna ktora nie potrafi zastapic jednego gracza nie wygra Ligi Mistrzow, i tak jak powiedziala Medi trzeba dokonac wielu wzmocnien. Zgadzam sie rowniez z Ti Amo, w sprawie oddania nawet z 5 scudetto za ta LM, nie wiem kiedy znowu bedziemy w finale, ale z taka gra i nie moznoscia zastapienie Nedveda i tak nic bysmy w nim nie zdzialali. I na koniec stwierdzam ze niestety bylismy gorsi niz Milan. Ja jednak zawsze bede z Juve i na dobre i na zle. Mam andzieje ze wkoncu doczekam sie wygrania LM

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2003, 12:14

juveluck pisze: No i te karne, 3 karne strzelone w sposob zalosny, jak tak mozna uderzac prawie w srodek bramki. Dida ich nawet nie bronil one sie od niego odbijaly. A tak wogle dlaczego je strzelali Zala(ktory juz w tym sezonie zawalil karniaka) i Montero, dlaczego nie Thuram i Tcchinardi na przyklad, tego juz nienwiem LM
Lippi zapytał sie kto sie czuje na siłach strzelać....no to sie popisali....Montero Treze i Zalateya...pokazali na jakich są siłach :evil: ale cóż....NA DOBRE I NA ZŁE JUVE JA ZAWSZE KOCHAM CIE !!!!

blink

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2003, 12:50

Powiedzcie mi czy Treze mial jakas okazje do strzelenia bramki?? <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ZALAYETA TO SZMACIARZ !!!!!!!!!!!
Ja chce Deco do pomocy i Ronaldinho(mlody Bog) do ataku!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie Ronaldinho moze kosztowac gora 14mln funtow , a Juve na LM do tej pory zarobilo cos ok.50 mln Euro(jesli wierzyc panom...i paniom tez , z Onet.pl )
Wolalbym sprzedac Zalayete i dolozyc kasy zeby miec geniusza ktory nie czeka na podanie od partnerow tylko sam stwarza cudowne akcje :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!
GO DEVILS GO UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2003, 12:57

blink pisze:Powiedzcie mi czy Treze mial jakas okazje do strzelenia bramki?? k.... ZALAYETA TO SZMACIARZ !!!!!!!!!!!
Ludzie Ronaldinho moze kosztowac gora 14mln funtow , a Juve na LM do tej pory zarobilo cos ok.50 mln Euro(jesli wierzyc panom...i paniom tez , z Onet.pl )
Wolalbym sprzedac Zalayete i dolozyc kasy zeby miec geniusza ktory nie czeka na podanie od partnerow tylko sam stwarza cudowne akcje :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Treze w pierwszej polowie uderzal glowa to byla calkiem niezla akcja ale zle przylozyl glowe i nie trafil w bramke, dosrodkowywal bodajrze Zambrotta, a Juve na LM w tym sezonie zarobil przeszlo 65 mln Euro, prawie 70

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Sergi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2003, 13:45

Martin pisze:Bo zwyciezcow sie nie ocenia. Zalayeta byl przez wszystkich kochany po meczu z Barca... a teraz. Ja sam nie wiem co mam powiedziec. Chyba zala jest jednak za cienki na uzupelnienie luki.
Brakowalo Nedveda i wlasnie jego mi jest najbardziej zal. Staral sie jak mogl.
Ale nasi nie wtrzymali psychicznie. Czy oni strzelajac karen liczyli ze dida sie bedzie rzucal na slupki??? Nie wiem... kur......
Ocenia się, ocenia. Może nie od razu.

Ja sam nie wiem, czy już przebolałem tę porażkę. Chcę tylko rewanżu na tym mediolańskim klubie w paski, w finale. W finale Pucharu Europy. Bez dogrywki, bez karnych. W regulaminowych dziewięćdziesięciu minutach. Chcę, żeby te paski z Mediolanu przegrały wszystko co się da. Żeby ich Boca ośmieszyła w Pucharze Interkontynentalnym, żeby Porto strzeliło im bramkę w 90 minucie meczu. No i oczywiście, żeby Juve pokonał ich w Superpucharze Włoch. :( :(
Sam nie wiem, jak potrafiłem wczoraj pogratulować pucharu koledze milaniście. Dzisiaj to jeszcze, ale jak ja to zrobiłem wczoraj?

E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
blink

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2003, 13:59

juveluck pisze:
blink pisze:Powiedzcie mi czy Treze mial jakas okazje do strzelenia bramki?? k.... ZALAYETA TO SZMACIARZ !!!!!!!!!!!
Treze w pierwszej polowie uderzal glowa to byla calkiem niezla akcja ale zle przylozyl glowe i nie trafil w bramke, dosrodkowywal bodajrze Zambrotta, a Juve na LM w tym sezonie zarobil przeszlo 65 mln Euro, prawie 70

Ale bramkarz nie musial interweniowac bo pilka przeszla ok.3 m od bramki , moze troche mnie. Ale czy byla jakas akcja w ktorej Dida interweniowal . <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nawet przy karnym sie nie musial wysilac za duzo :evil: :evil:
Trezeguet to dobry pilkarz jednak w tak waznym meczu poprostu dal ciala i sam sie dziwie czy to aby nawepwno psychika , prtzeciez gral w finale Euro i piekna brame strzelil :evil:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!
GO DEVILS GO UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mark

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2003, 14:31

Dionizos pisze:k.... mać......co jeszcze można powiedzieć? Milan niech Ci ten puchar w gardle stanie...nie zasłużyliście na niego.....Scheva powiedział że Dida to najlepszy bramkarz świata....g.... prawda <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ukraincu, Gigi jest najlepszy! A kto to był ten ##### który zmienił Davidsa? Zala co? Co ten gość robi w Juve? On nawet w lidze gra jak najgorsza <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! Tacy zawodnicy nie maja prawa grać w najlepszej drużynie świata. A Camor? Boże...dlaczego, co my zrobiliśmy? W czym te k..... są od nas lepsze?

Dobra koniec... za rok te skur..... nas popamiętają...Moggi jak nie kupisz Ronaldinho i nie zatrzymasz Nedveda to jesteś ### ###. A teraz FORZA JUVE! JUVE jestemy na zawsze z tobą! FORZA, FORZA, FORZA. Zalayeta wyp.....
Oprocz tego,ze w wiekszosci sie zgadzam ( co nie daje powodu do tego postu )... jest pare rzeczy z ktorymi sie nie zgadzam.. Davids musial zejsc byl kontuzjowany.... wiec to nie wina Lippiego...
Ale to ze zdejeli Camora to byl blad... juz pod koniec 1 pol. bylo widac.. ze sie "rozgrywa"... i mogl w 2 pol. pociagnac mecz....

Poza tym dziwimnie wybor... ludu do karnych ?? Treze- ktory gral beznadziejnie w meczu ??- byl alamany i nie powinien uderzac... ( co nie tlumaczy jego spier%%%%%%% )....ale zeby uderzal Zala ?? rezerwowy ?? no coments !!... I na dodatek wszyscy we trzech w to samo miejsce prawie ze uderzali... bezxnadzieja !!!!!

[% - cut by Semi]

PZU AZS i "Stara Dama"...
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2003, 14:33

Ale presja przy karnych jest wielka.... Nie ma co go ganic chociaz jest pewien zal do niego jak i Zalaya i Montero....

A wczoraj na Chemiku wylecialy w powietrze fajerwerki i nie wiem jak oni to zrobili ale ulozyly sie w napis JESTESMY Z WAMI BIANNCONERI....

Bardzo mnie to wzruszylo mimo ze juz plakalem to to mnie jakos pocieszylo.... Caly Chemi kwczoraj byl za Juve caly stadion Chemika!!

ZA ROK SIE UDA!!!

Mark

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2003, 14:34

Ano no.. przydalaby sie taka zmianka...
Zala niwch spada.. a przyjdzie aimar albo Ronaldinhio !!... To by duzo dalo.. bo wczoraj mielismy pustke w srodku !!!!!
Wystarczylozebynie bylo Nedvada.. i juz nie ten team..

Heh... poza tym powiesze za jaja Marcusa Merka.. !!!!!!!

PZU AZS i "Stara Dama"...
Semi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 29 maja 2003, 15:14

Ja po meczu rozpłakałem się jak małe dziecko. Jeszcze nie wim jak to się mogło stać :!: Przecież tak się karnych nie strzela :!: Dlaczego Lippi wyznaczył akurat tych piłkarzy :?: Mógł przynajmniej ustawić Del Piero jako pierwszego strzelca. Błędem było stawianie na Montero i Zalayete. Jeszcze się nipozbierałem po finale i jeszcze troche mi to zajmnie. Jestem poprostu załamany...

Juve4ever

gg 3417094
Zablokowany