Transmisje z LM..czyli skąd My to znamy....:/
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak więc prawdopodobnie TVP potwierdzi swą antypatię to transmisji meczy JUVE ostanimi czasy. Fakt, że w meczu z Bayernem graliśmy nie przyjemny dla oka futbol, ale to chyba nie powód by się odrazu odwracać od JUVE, a zarazem rezygnować z transmsji na rzecz Liverpoolu i Bayeru :? Czy naprawdę Dudek i Jacek to tak ważni zawodnicy, żeby przez te 2 osobowości puszczać mecz ich drużyn?
Na szczęście do telewizji kablowej podłączyli mi polsat sport, więc teraz szanse na obejrzenie JUVE rosną. Tym bardziej, że Real vs JUVE to szlagier, a ponadto Borek jest zakochany w realu tak więc myślę, że ten mecz pokażą. Jeśli nie to powystrzelam Polską TVP! Muszę oba mecze widzieć w transmisji live :!: :twisted:
Na szczęście do telewizji kablowej podłączyli mi polsat sport, więc teraz szanse na obejrzenie JUVE rosną. Tym bardziej, że Real vs JUVE to szlagier, a ponadto Borek jest zakochany w realu tak więc myślę, że ten mecz pokażą. Jeśli nie to powystrzelam Polską TVP! Muszę oba mecze widzieć w transmisji live :!: :twisted:

- Lizard
- Juventino
TVP dało ciała, ale ja liczę na naszych południowych sąsiadów, którzy raczej będą woleli oglądać wyczyny Nedveda, niż Barosa i spółki. Póki co nic jeszcze nie wiadomo (może widzowie będą wybierać, jaki mecz wolą sobie obejrzeć - tak było do tej pory :roll: ), chyba że ktoś zna już decyzję Czechów, co do transmisji Champions League, wtedy prosiłbym o ewentualne potwierdzenie tejże wiadomości.
- Boss
- Juventino
Ja również licze na Czechów że pokążą mecz Juve i na Polsat Sport chociaż na co dzień go nie mam ale ma wujek mieszkający pare bram dalej odemnie
A na TVp to nie licze nigdy bo dla mnie to beznadziejna telewizja z beznadziejnymi komentatorami :twisted:

A na TVp to nie licze nigdy bo dla mnie to beznadziejna telewizja z beznadziejnymi komentatorami :twisted:
- bartus
- Juventino
wepiej jest pokazac przeciez jak real przegrywa z jakas cienka druzyna niz jak Juve gra z bayernem. bo przeciez to "najlepsza" druzyna na swiecie, i dobrze patrzyc jak ronaldo sie toczy po boisku i jak beckham strzela karne :?

- gorczas
- Juventino
Kurna chyba po raz pierwszy cieszę się zę mam Dekoder Polsatu i tego, zę Borek jest fanatycznym
kibicem Realu
. Zawsze jeśli nie puszczą meczu JUVE na Polsacie Sport (co jest możliwe
), to muszą pokazać JUVE na Polsat Info (tam zawsze leci drugi mecz LM live i gdy na Polsacie Sport nie leci Galaretos to puszczają ich na Info
). Już nie mogę się doczekać zmiażdżenia Los Galaretos
:-D:lol:

- juve_faaan
- Juventino
Nawet o tym nie marzenbea pisze:ja bym chcial zeby pokazali mecz juve a dzien pozniej chelsea-barca rewanze moga byc takie same:P a najlepiej jakby byly na tvp1 bo polsatu sport nie mam:P

- Iver.pk
- Juventino
Boss pisze:A na TVp to nie licze nigdy bo dla mnie to beznadziejna telewizja z beznadziejnymi komentatorami :twisted:
Dobra wiem ze nie lubicie TV za to ze nie puszczaja Juve ale co macie do ich komentatorowjuve_faaan pisze: oczywiście w GENIALNEJ telewizji z GENIALNYM komentarzem

- Boss
- Juventino
No zwłaszcza Szpakowski jest znakomity który sam gubi sie w tym co mówi :twisted: Czasami jak zaczyna się rozwodzić nad czymś i nie mówi o tym co dzieje się na boisku to już wogóle z kolesia niemoge i dopiero jak zawodnk składa się do strzału on się na chwile occhnie i zaczyna mówić o tym co się dzieje. O przękręcaniu non stop nazwisk już nie wspominam przyzwyczaiłem się, tak samo jak mylenia na boisku zawodników chociaż Ci bardzo się od siebie odrózniają (Kiedyś murzyna z białym zawodnikiem :x ). Lapsusy językowe się zdarzaja, tylko że Szpakowi wiecznie. Szpaku wielokrotnie jak mówi o jakiś ciekawostkach z historii piłki to sie myli. Niedzielny kibic ma to gdzies bo i tak to go nie zainteresuje, ale mnie to denerwuje bo wiem że wprowadza ludzi w błąd. Szpakowski zaczyna 100 myśli na minute a potem ich nie kończy. :roll: Nawet gdy zda sobie sprawe że coś żle powiedział to juz sie nie poprawi nie wiem czemu, na chwile zamilknie i zmieni myśł :roll: Chyba boi sie przyznac że się myli bo inaczej nie umiem tego wytłumaczyć.
Gdy odsunęli go od komentowania byłem szczęśliwy ale na jego miejsce pchał sie kompletny dyletant Basałaj :twisted: :evil: Ja od szpaka wole młodych z TVP ( Iwański, Feddek, nawet Jasina) dla mnie mówią rzeczowo a nie bełkoczą byle zrobic Show. A szpaku do Twarowskiego i Smokowskiego sie nie umywa, zresztą do Borka, Iwanowa, Laskowskiego czy Kołtonia też nie. Poprostu klient jest irytujący :!: :!: :!:
Czyli właściwie nie co mam do komentarza w TVP a co mam do Szpaka bo tam od święta tylko kto inny komentuje mecz :roll: Czasami zdarzy się Jasina ale on nie jest o wiele lepszy od Szpaka, solidny rzemieślnik robiący trochę błędów ale przynajmniej mówiący na temat a nie gada byle gadać jak Szpakowski
Gdy odsunęli go od komentowania byłem szczęśliwy ale na jego miejsce pchał sie kompletny dyletant Basałaj :twisted: :evil: Ja od szpaka wole młodych z TVP ( Iwański, Feddek, nawet Jasina) dla mnie mówią rzeczowo a nie bełkoczą byle zrobic Show. A szpaku do Twarowskiego i Smokowskiego sie nie umywa, zresztą do Borka, Iwanowa, Laskowskiego czy Kołtonia też nie. Poprostu klient jest irytujący :!: :!: :!:
Czyli właściwie nie co mam do komentarza w TVP a co mam do Szpaka bo tam od święta tylko kto inny komentuje mecz :roll: Czasami zdarzy się Jasina ale on nie jest o wiele lepszy od Szpaka, solidny rzemieślnik robiący trochę błędów ale przynajmniej mówiący na temat a nie gada byle gadać jak Szpakowski

- DamKam
- Juventino
No ja takze licze na to iz mecz z Realem pokaze Czeska Telewizja
No bo na TVP raczej nie ma co liczyc.... zapewne pokaza pojedynek Polakow: Dudek kontra Krzynowek :?
I jakbym mial wybierac to wolal bym zobaczyc rewanz na Delle Alpi
Wiadomo..... do Madrytu Juve poleci sie raczej bronic i liczyc na kontrataki a w Turynie juz powinno byc tak jak dwa lata temu 
No bo na TVP raczej nie ma co liczyc.... zapewne pokaza pojedynek Polakow: Dudek kontra Krzynowek :?
I jakbym mial wybierac to wolal bym zobaczyc rewanz na Delle Alpi

- Boss
- Juventino
Pod względem atrakcyjności napewno lepiej zapowiada się mecz w Turynie bo na Santiago Bernabeu Juve będzie grac defensywnie oczekując na kontry a real będzie pewnie bezproduktywnie podawał sobie piłeczke bo nie będzie w stanie nic zdziałać
A na delle alpi wiadomo ataki Juve i pewnie krucha obrona Realu pare razy pogubi się
Ależ to by był piękny scenariusz 

- pieny
- Juventino
ja bym chcial aby pokazywali mecz Krzynówek-Dudek Oczywiscie bardzie czekam na Juve ale ten mecz też bardzo chetnei oglądne a na Juve poczekam do 23 00 pokażą retransmisje nie patrzy sie zawsze na wyni kwczesniej i oglądasz jak na żywo a z kolei gdyby mecz Krzynówek-dudek był póżniej nei chciało by sie na niego czekać...
OLSZAN
- Iver.pk
- Juventino
Szpakowski przynajmniej komentuje te mecze z jakims zyciem a nie mowi, mowi (pada bramka a on dalej mowi) i po 5 min byla barmka i Juve prowadzi 1-0 a wracajac do tego co mowilem to.... itd. itd.
Masz racje ze oni sa najlepsi :!: Mozna powiedziec ze sa cos pomiedzy Szpakowskim a Lipinskim I potrafia gadac o glopotach i pilkarzach w dodatku nie da sie przy nich usnac
Ja Szpaka lubie i uwazam ze jest dobrym kometatorem bo w porownaniu z nim duet z serie A w C+ wymieka i to w przedbiegach... Nie wiem czemu jestes tak sceptycznie nastawiony do niego to ze robi bledy(w kocu to rzecz ludzka :-D ) nie moze go dyskredytowac jako komentatora i w swego rodzaju showmana bo kims takim tez powinien byc komentator :!:
A i wez pod uwage ze Twarowski i Smokwski sa nowym pokoleniem komentatorow zreszta tak jak Borek wiec to juz inny sposob komentowanie-co zreszta widac(a raczej slychac
)
Dzieki za przypomnienie to byl Twarowskiboss pisze: szpaku do Twarowskiego i Smokowskiego sie nie umywa

Masz racje ze oni sa najlepsi :!: Mozna powiedziec ze sa cos pomiedzy Szpakowskim a Lipinskim I potrafia gadac o glopotach i pilkarzach w dodatku nie da sie przy nich usnac
Ja Szpaka lubie i uwazam ze jest dobrym kometatorem bo w porownaniu z nim duet z serie A w C+ wymieka i to w przedbiegach... Nie wiem czemu jestes tak sceptycznie nastawiony do niego to ze robi bledy(w kocu to rzecz ludzka :-D ) nie moze go dyskredytowac jako komentatora i w swego rodzaju showmana bo kims takim tez powinien byc komentator :!:
A i wez pod uwage ze Twarowski i Smokwski sa nowym pokoleniem komentatorow zreszta tak jak Borek wiec to juz inny sposob komentowanie-co zreszta widac(a raczej slychac

- Pawciosss
- Juventino
Co jak co ,ale TVP by przesadziła. Normalnie puszczają takie mecze jak ManU vs Sparta ,a niewątpliwie szlagier Real vs Juve mają zastąpić pojedynkiem Polaków :? Może i mecz z Bayernem nie był widowiskiem ,lecz smętnym meczem ,ale czemu na podstawie jednego meczu mieliby nas odrzucać. Zresztą w dalszej perspektywie czasu ,może nam się troszkę zmienić (nie mówię ,że rewolucyjnie) styl gry.
A jak nie ,to przynajmniej czekam na rewanż - jak go nie pokażą to piszę petycję
A jak nie ,to przynajmniej czekam na rewanż - jak go nie pokażą to piszę petycję