Transmisje z LM..czyli skąd My to znamy....:/

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 21:38

Cieszmy się, że Dudek trafił na Krzynówka. Mogło być gorzej i zarówno we wtorek jak i w środe oglądalibyśmy naszych rodaków w jakiś nieciekawych pojedynkach. A tak to przynajmniej na jeden dobry wieczór mamy szanse ;)

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 21:42

A orientujecie sie moze na 100% czy te mecze Sa w jednym Dniu :wink: Bo ja nie mam zielonego Pojecia :wink:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 22:25

gosciu pisze:TVP puści mecze z polakami ale może canal+sport i polsat sport puszczą inne mecze ja na to licze.
:shock: :shock: Czy ja o czyms nie wiem i Canal+ puszcza lige mistrzow :?: :shock: :shock:

Obrazek
howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 22:29

chyba canal+ puszcza LM.Napewno ktoraz z stacji telewizyjnych pokaze mecz Chelsea albo Juve :twisted: nie chce nudnych meczy w wykoniu np Bayernu albo FC porto:)wole Barce

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 22:41

Iver.pk pisze:
gosciu pisze:TVP puści mecze z polakami ale może canal+sport i polsat sport puszczą inne mecze ja na to licze.
:shock: :shock: Czy ja o czyms nie wiem i Canal+ puszcza lige mistrzow :?: :shock: :shock:
Moze gosciowi chodzi o Canal + Sport ale ja nie wiem czy puszcza bo mam POlsat Sport...

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 22:45

Znowu widać kibice swoje a TVP swoje :x :evil: :cry:
Takie szlagiery będą a oni chcą transmitować mecz Bayer-Liverpool :evil:
Ja wole oglądać szlagiery w postaci Juve-real Barca-Chelsea czy MU-Milan niz mecze solidnych zespołów bez polotu :roll: Mam nadzieje że TVP zmieni zdanie bo o to chodzi by oglądać i podziwiać najlepszych mających w swoich szeregach gwiazdy :shock:

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2005, 22:59

FanJuventusu pisze:
Iver.pk pisze:
Moze gosciowi chodzi o Canal + Sport ale ja nie wiem czy puszcza bo mam POlsat Sport...
Czlowieku mam juz C+ od dobrych paru lat i wiem ze raczej napewno nie ma tam Cl ani na C+ zoltym ani na C+niebieskim(sport) ani na C+(bialym)

No chyba ze od 1 stycznie sie cos zmienilo ale nic takiego nigdzie nie slyszalem :!:

Obrazek
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 13:39

Nie wiem dlaczego sie tak oburzacie?! Przeciez to bylo oczywiste ze TVP wybierze ten mecz i napewno nie jest to decyzja bezpodstawna. Wkoncu to normalna kolej rzeczy, przypominam to jest telewizja publiczna, wiec ich celem jest zadowolenie jak najwiekrzej liczby odbiorcow. Mecz Bayeru z Liverpoolem obejrzy zapewne mnostwo przypadkowych ogladaczy ktorzy zwykle nie ogladaja futbolu w telewizji ale Polakow pewnie beda chcieli obejrzec. A polski fan Juventusu, Barcy czy innego klubu tez zapewne obejrzy ten mecz

=bartol=

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 13:59

moge cie troche zrozumiec ze mozesz ich zrozumiec ale tylko troche. przeciez mecz juve-real to jest maxymalny szlagier tej fazy :lol: a nie zapomonajmy ze jeszcze barca gra z chelsea a manchester z milanem... a pragne przypomniec ze w fazie grupowej tez nie zawsze puszczli mecze z polakami, wiec czemu akurat teraz...ze co, ze dwoch na raz? :wink:

bartekoo1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 15:30

Polsat zawsze lubi Krzynka i ,,wielki'' Bayer.A Liverpool nie wiem po jest pokazywany jak i tak Dudzio grzeje lawe!!Pozdro

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 16:02

Na Polsacie Sport mozna wybierac dwa mecze LM, wiec mysle, ze jak TVP pusci Krzynowek-Dudek, to chociaz Polsat Sport pokusi się o Real-Juve, zwlaszcza, ze lubią te zespoły 8) Wszystko okaze sie w najblizszym czasie, jak bedzie mozna sprawdzic na necie, telemagazyn, lub repertuar TVP. :)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 16:47

TVP znow pokazalo jakie jest boskie :lol:
Smialbym sie jedynie gdyby zaden z Polakow nie zagral w tym meczu.
Pozostaje miec nadzieje ze rewanz na Delle Alpi bedzie w telewizji publicznej (w przeciwnym razie nie obejrze :| )

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 16:52

bartekoo1 pisze:Polsat zawsze lubi Krzynka i ,,wielki'' Bayer.A Liverpool nie wiem po jest pokazywany jak i tak Dudzio grzeje lawe!!Pozdro
Tylko ze Dudzio ostatnio gra w pierwszej 11 bo Kirkland ma kontuzje i nie wiadomo czy do lutego sie wyleczy :? A nawet jesli to wydaje mi sie ze i tak zagra Dudek bo Benitez nie bedzie ryzykowal pozwoalajac grac Kirklandowi tuz po kontuzji i to jeszcze w CL :!:

Obrazek
Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 16:57

Wg mnie Telewizja Polska ma już dość nieciekawych meczów Juve. W sumie pokazali tylko mecz z Bayernem, ale poziom był ŻENUJĄCY.
Nie ma co owijać w bawełnę, Juve gra bardzo brzydko, przynajmniej końcówka rundy jesiennej pokazuje to... :x
Z drugiej strony do nudnego Juve można dorzucić super, wypas, ekstra drużynę z Madrytu :evil: :x i chociażby z powodu gwiazdeczek z Hiszpanii powinni pokazać Juve !
Zetrą się dwa style... Dwaj trenerzy : Capello - stawia na defensywę , Luxemburgo ( jak go nie wywalą przed meczem :lol: ) - stawia na ofensywę... Mało tego, Real ma rachunki do wyrównania z naszym Juve.
Nie wiem co dodać...Każdy wie jaki to wielki mecz...No ale w TVP pracują chyba ludzie co zamiast piłki śledzą zawody w Curling'u na Jamajce :x

Go hard, or go home.
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2005, 17:23

bartol-juve pisze:moge cie troche zrozumiec ze mozesz ich zrozumiec ale tylko troche
To masz problem
bartol-juve pisze:przeciez mecz juve-real to jest maxymalny szlagier tej fazy :lol:
Ale co z tego skoro oni wola pokazac jak Polacy radza sobie na tym szczeblu rozgrywek?
bartol-juve pisze:a nie zapomonajmy ze jeszcze barca gra z chelsea a manchester z milanem...
A co ma mecz Juve ktory rozgrywany bedzie w srode do meczow ktore rozgrywane beda we wtorek?
bartol-juve pisze:a pragne przypomniec ze w fazie grupowej tez nie zawsze puszczli mecze z polakami, wiec czemu akurat teraz...ze co, ze dwoch na raz? :wink:
Dokladnie tak

ODPOWIEDZ