Najlepszy wokalista świata
- Johnny777
- Juventino
Coś tu się za przeproszeniem burdel zaczyna robić.... Dyskusja jest bez sensu bo i tak każdy będzie twierdził co innego. To tak jakby zapytać facetów: "Czyja dziewczyna jest najpiękniejsza?".... sory ale każdy będzie twierdził że ta z którą jest to ta własnie "NAJ"...(hmmm...ja tak twierdzę na pewno;) ) Dlatego kłótnia o Linkin Park, czy inny zespół nie ma sensu...
- Vojtimar
- Juventino
Chester Bennington( ona naprawdę świetnie śpiewa), Mike Shinoda, James Hetfield, Kurt Cobain i Freedie Mercury. To czołówka według mnie.
Jonathan Davies( czy jakoś tak) nie jest wcale taki świetny. Nie porównujcie go z Chesterem, który jest UNIWERSALNY w swoim śpiewie. Każdy słucha kogo i czego chce, ale mówienie, że Soulfly jest lepsze od LP to przesada.
Jonathan Davies( czy jakoś tak) nie jest wcale taki świetny. Nie porównujcie go z Chesterem, który jest UNIWERSALNY w swoim śpiewie. Każdy słucha kogo i czego chce, ale mówienie, że Soulfly jest lepsze od LP to przesada.
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2004, 21:27 przez Vojtimar, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Juve na dobre i złe!
- Bany_DG
- Juventino
To ja napisze tych uznanych wg mnie Freddie Mercury,George Michael, Elton John , Robert Plant, Bono, Paul Rodgers( 8) ) Axl Rose , James Hetfield, McCarthney, Stevie Tyler,Elvis Presley . Dziwi mnie opinia ze Cobain ładnie spiewa ; on raczej ryczy a cała magia Nirvany zawarta jest w melodii i w tekscie a nie w wokalu Kurta
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2004, 21:37 przez Bany_DG, łącznie zmieniany 1 raz.
- MediapuntA
- Juventino
No to zdecydowanie Freddy Mercury
Texty ma fajne i ladnie spiewa
Pozdrawiam 8)

Pozdrawiam 8)
- RuTeK
- Juventino
Troche mnie zdziwilo z enie ma prawie wymienionych takich Wolakistow jak:
Johnny Lennon
Elvis Prasley
Bob Marley
Paul McCarthney
ZA to cieszy mnie ze w co 3 Poscie jest Freedi Mercury
Moze by tak ankiete Zrobic??
Johnny Lennon
Elvis Prasley
Bob Marley
Paul McCarthney
ZA to cieszy mnie ze w co 3 Poscie jest Freedi Mercury
Moze by tak ankiete Zrobic??
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Jędruś
- Juventino
Staszewski.Niedościgniony wzór genialnego artysty polskiej estrady.Grzechem byłoby nie wymienić popularnego Kazika wśród najlepszych wokalistów.Prostota i luz jakim posługiwał się w swoich numerach i na koncertarch spowodowały, że Kazik zgromadił rzesze fanów nie tylko w Polsce, jak i zagranicą.Przez całą swoją kariere zachwycał swoimi numerami.Szkoda, że już nie tworzy...
- olli
- Bawarczyk
Ja jak tak przeczytalem wszystkie wypowiedzi wasze zdziwilo mnie to ze nikt nie wymienil Phila Collinsa. Ja najbardziej lubie wlasnie jego "styl" spiewania, choc nie uwazam ze spiewa on najlepiej na swiecie, tak w ogole to wedlug mnie nie mozna powieidziec kto spiewa najladniej, kazdemu podoba sie co innego
. Nie wiem tez dlaczego tak bardzo sie zachwycacie nad ś.p. Mercurym - owszem cenie go,ale nie nie widze w nim geniusza muzyki :? bardziej juz z Queen lubie i cenie wyzej Briana Maya 8). Tak w ogole dla mnie w muzyce przemawiają inne wartości