Jedenastka LM wedlug Eurosportu

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 18:03

Pominięcie Buffona to kpina :evil: Buffon nie puścił w 5 meczach których grał w LM żadnej bramki a w niektórych meczach bronił wręcz fenomenalnie (Z Bayernem w Monachium, gdyby nie on to z 3 bramki byśmy stracili na Olympiastadion). A Dida bronił dorze ale w porównaniu z Gigim to bronił słabo :D :D

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 18:37

...:::Szymek:::... pisze:NA bramce powinien być Buffon a w ataku Zlatan
No z tym iz na bramce powinien byc Buffon to sie zgodze !!!!!
Ale w ataku Zlatan :? Co on takiego zrobil wedlug Ciebie ?? Bo mnie sie wydaje ze nic wielkiego.....

Ogolnie cieszy to iz na liscie znalazlo sie kilku Bianconerich :D
No i nasz Polski orzełek: Jacek Krzynowek 8)

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 07:58

ja tez uwazam ze Gigi powinien znalezc sie na bramce :evil: co ten dida zrobil ze tam sie znalazl?? :evil: z tego co wiem to tylko w jednym meczu< nie pamientam z kim :twisted: > bronil naprawde dobrze. poza tym na prawej pomocy powinien byc Camor :? :wink:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 08:14

bartus pisze:poza tym na prawej pomocy powinien byc Camor :? :wink:
...poza tym dlaczego nie dali na prawa obrone Zebine, powinien byc tez wybrany Thuram, no bo przeciez jest z Juve, nie wiem gdzie sie podzial w ogole Tacchinardi, Emerson... :roll: :| , co nie?...

...niestety Pany, nie zawsze tak jest ze jedenastka LM wg Eurosportu pokrywa sie z jedenastka Juventusu.. :roll:

19YB19

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 08:58

dla mnie pomylka jest Juliano Belletti... calkowice nie rozumie co on tutej robi... :/ a tak to skladzik extra :) moze gdyby jednak Gigi byl na bramce, bylby juz chyba pelen luz ;] 8)

Mati mistrz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 14:36

No wiecie. Roy przedarł się przez obronę Juve, tylko że na bramce stał Buffon...

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 14:51

Kiedy otwierałem ten temat byłem przekonany, iz jedynym piłkarzem Juve w tej 11 bedzie Buffon. A tu zdziwienie :arrow: Gigiego nie ma :| Fakt, jest Cannavaro i Zambrotta ale Buffon wiele pokazał np. w meczach z Bayernem czy Ajaxem. Może nie umieszczenie go na tej liście to tak na zachęte :twisted:

Kosior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 15:14

Powinniśmy być zadowoleni z umieczczenia naszych dwóch obrońców tej jedenastce. Swoja drogą ja po prostu wielbię Buffona ale nie dziwię się, że nie został usytuowany w tym składzie. Wiecie dlaczego? Moim zdaniem Buffon nie miał bardzo wielu interwencji. Z taką obroną jak ma Juve to mógł się przespać przy słupku, bo linia defensywna nie dopuszczała nikogo ( no prawie nikogo ) w swoje pole karne!

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 15:42

no w ataku makaay :| jakos nie wiem czy gral az tak dobrze. moze z ajaxem i maccabi :| , ale jak przyszlo grac z Juve to jakos nie blysnal :wink: . beletti w obronie i hernandez w pomocy :? znalazlbym lepiej grajach zawodnikow :twisted: . a ten Florent Malouda to kto?? nie bede go krytykowal bo nie ogladalem meczy z jego udzialem i moze nie slusznie uwazam ze jest przypadkiem w tej 11 :wink: :ball:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 15:47

Heh, doprawdy śmieszna ta 11-stka. Brak Buffona to kpina, z Bayernem w Monachium wygral nam mecz no i samo to, że nie puścił żadnego gola mówi za siebie. Niewiem czym sie kirowali wybierając Didę.
Ponadto co tam robi Belleti? :shock: Przecież to najsłabszy zawodnik Barcelony, bez komentarza.

Ja z reguły takie wybory kwituję tak. Nie obchodzi mnie kto jest w tej 11. Ważne bysmy wygrywali mecze. Może tam być i 11 milanistów, abyśmy tylko na boisku pokazali klasę. Nie obodzą mnie takie wybory, ważny jest wynik na boisku.

Obrazek
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 16:14

Wg. Eurosportu moim zdaniem Buffon się za dużo nie napracował w pozostałych meczach oprócz Bayernu ( :evil: ) i dlatego go nie umieścili.
Dida bądź ,co bądź jest to ukłon w stronę Milanu ...
Cieszy w każdym razie 2 zawodników formacji obronnej ( no i myślę ,że przez to nie dali Gigiego :/ ). Zasłużyliśmy sobie.
Krzynówka docenili i bardzo dobrze, bo rzeczywiście chyba wypadł najlepiej.
Nie martwmy się absencją w tym składzie najlepszego bramkarza globu.
My i tak wiemy swoje ;) Takie rankingi zawsze biorę pół żartem ,pół serio ...

Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 17:13

Ja do tej pory nie moge skumać jakim cudem oni pomineli Gigiego ale dobra tyle jedenastek ile kibiców :D. Jak Juve zawsze będzie wygrywać to nieważne czy nasi zawodnicy beda doceniani w plebiscytach czy nie, w końcu w piłce chodzi o to aby wygrywała drużyna :D

Ps. Ja z tej jedenastki oprócz Didy wywaliłbym jeszcze Bellettiego, Xaviego i Maloude :D

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2004, 18:15

bartus pisze: a ten Florent Malouda to kto??
Malouda gra w Ol. Lyon. Oglądałem mecze Lyonu w LM i on czarował świetną techniką, kilka razy zakładał siatki rywalom :wink: a tak na serio to włożył spory wkład w awans Lyonu do 1/8 finału.

Najsłabiej obsadzoną pozycją jest chyba prawa obrona. Na palcach jednej ręki można wyliczyć piłkarzy dobrze grających na tej pozycji. A wybrali Belettiego tylko za to że Barcelona gra najofensywniejszy futbol w Europie.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2004, 00:45

Szkoda ze nie ma Buffona ale cuz nie wszyscy najwyrazniej doceniaja jego geniusz :? Ogolnie sklad moze byc nawet Jacus sie znalazl :wink:
_juvel_ pisze:Ronaldinho Gaucho: on powinien być najlepszym piłkarzem całej LM! To co on robi to jest niewyobrażalne. Jest piłkarskim Bogiem. W każdym klubie, najlepszym jak i najgorszym mógłby z tym kluvem osiągnąć wszystko!
Ronaldinho w tym sezonie nie pokazuje za wiele :? Widzielm duzo jego meczy i wydaje mi sie ze albo nie jest teraz w formie albo jest i juz lepszej nie znajdzie... Ronaldinho pilkarzem calej LM :lol: Nice joke :lol: Jest wielu lepszych od niego w tym sezonie i na tym etapie to napewno by nim nie zostal :!:

Obrazek
ODPOWIEDZ