Jedenastka LM wedlug Eurosportu
- Boss
- Juventino
Pominięcie Buffona to kpina :evil: Buffon nie puścił w 5 meczach których grał w LM żadnej bramki a w niektórych meczach bronił wręcz fenomenalnie (Z Bayernem w Monachium, gdyby nie on to z 3 bramki byśmy stracili na Olympiastadion). A Dida bronił dorze ale w porównaniu z Gigim to bronił słabo

- DamKam
- Juventino
No z tym iz na bramce powinien byc Buffon to sie zgodze !!!!!...:::Szymek:::... pisze:NA bramce powinien być Buffon a w ataku Zlatan
Ale w ataku Zlatan :? Co on takiego zrobil wedlug Ciebie ?? Bo mnie sie wydaje ze nic wielkiego.....
Ogolnie cieszy to iz na liscie znalazlo sie kilku Bianconerich

No i nasz Polski orzełek: Jacek Krzynowek 8)
- bartus
- Juventino
ja tez uwazam ze Gigi powinien znalezc sie na bramce :evil: co ten dida zrobil ze tam sie znalazl?? :evil: z tego co wiem to tylko w jednym meczu< nie pamientam z kim :twisted: > bronil naprawde dobrze. poza tym na prawej pomocy powinien byc Camor :? 
- mnowo
- Qualità Juventino
...poza tym dlaczego nie dali na prawa obrone Zebine, powinien byc tez wybrany Thuram, no bo przeciez jest z Juve, nie wiem gdzie sie podzial w ogole Tacchinardi, Emerson... :roll:bartus pisze:poza tym na prawej pomocy powinien byc Camor :?

...niestety Pany, nie zawsze tak jest ze jedenastka LM wg Eurosportu pokrywa sie z jedenastka Juventusu.. :roll:
- Mati mistrz
- Juventino
No wiecie. Roy przedarł się przez obronę Juve, tylko że na bramce stał Buffon...
- wojti-s
- Juventino
Kiedy otwierałem ten temat byłem przekonany, iz jedynym piłkarzem Juve w tej 11 bedzie Buffon. A tu zdziwienie :arrow: Gigiego nie ma
Fakt, jest Cannavaro i Zambrotta ale Buffon wiele pokazał np. w meczach z Bayernem czy Ajaxem. Może nie umieszczenie go na tej liście to tak na zachęte :twisted:

- Kosior
- Juventino
Powinniśmy być zadowoleni z umieczczenia naszych dwóch obrońców tej jedenastce. Swoja drogą ja po prostu wielbię Buffona ale nie dziwię się, że nie został usytuowany w tym składzie. Wiecie dlaczego? Moim zdaniem Buffon nie miał bardzo wielu interwencji. Z taką obroną jak ma Juve to mógł się przespać przy słupku, bo linia defensywna nie dopuszczała nikogo ( no prawie nikogo ) w swoje pole karne!
- bartus
- Juventino
no w ataku makaay
jakos nie wiem czy gral az tak dobrze. moze z ajaxem i maccabi
, ale jak przyszlo grac z Juve to jakos nie blysnal
. beletti w obronie i hernandez w pomocy :? znalazlbym lepiej grajach zawodnikow :twisted: . a ten Florent Malouda to kto?? nie bede go krytykowal bo nie ogladalem meczy z jego udzialem i moze nie slusznie uwazam ze jest przypadkiem w tej 11

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Heh, doprawdy śmieszna ta 11-stka. Brak Buffona to kpina, z Bayernem w Monachium wygral nam mecz no i samo to, że nie puścił żadnego gola mówi za siebie. Niewiem czym sie kirowali wybierając Didę.
Ponadto co tam robi Belleti? :shock: Przecież to najsłabszy zawodnik Barcelony, bez komentarza.
Ja z reguły takie wybory kwituję tak. Nie obchodzi mnie kto jest w tej 11. Ważne bysmy wygrywali mecze. Może tam być i 11 milanistów, abyśmy tylko na boisku pokazali klasę. Nie obodzą mnie takie wybory, ważny jest wynik na boisku.
Ponadto co tam robi Belleti? :shock: Przecież to najsłabszy zawodnik Barcelony, bez komentarza.
Ja z reguły takie wybory kwituję tak. Nie obchodzi mnie kto jest w tej 11. Ważne bysmy wygrywali mecze. Może tam być i 11 milanistów, abyśmy tylko na boisku pokazali klasę. Nie obodzą mnie takie wybory, ważny jest wynik na boisku.

- Pawciosss
- Juventino
Wg. Eurosportu moim zdaniem Buffon się za dużo nie napracował w pozostałych meczach oprócz Bayernu ( :evil: ) i dlatego go nie umieścili.
Dida bądź ,co bądź jest to ukłon w stronę Milanu ...
Cieszy w każdym razie 2 zawodników formacji obronnej ( no i myślę ,że przez to nie dali Gigiego
). Zasłużyliśmy sobie.
Krzynówka docenili i bardzo dobrze, bo rzeczywiście chyba wypadł najlepiej.
Nie martwmy się absencją w tym składzie najlepszego bramkarza globu.
My i tak wiemy swoje
Takie rankingi zawsze biorę pół żartem ,pół serio ...
Dida bądź ,co bądź jest to ukłon w stronę Milanu ...
Cieszy w każdym razie 2 zawodników formacji obronnej ( no i myślę ,że przez to nie dali Gigiego

Krzynówka docenili i bardzo dobrze, bo rzeczywiście chyba wypadł najlepiej.
Nie martwmy się absencją w tym składzie najlepszego bramkarza globu.
My i tak wiemy swoje

- Boss
- Juventino
Ja do tej pory nie moge skumać jakim cudem oni pomineli Gigiego ale dobra tyle jedenastek ile kibiców
. Jak Juve zawsze będzie wygrywać to nieważne czy nasi zawodnicy beda doceniani w plebiscytach czy nie, w końcu w piłce chodzi o to aby wygrywała drużyna
Ps. Ja z tej jedenastki oprócz Didy wywaliłbym jeszcze Bellettiego, Xaviego i Maloude

Ps. Ja z tej jedenastki oprócz Didy wywaliłbym jeszcze Bellettiego, Xaviego i Maloude

- pan Zambrotta
- Juventino
Malouda gra w Ol. Lyon. Oglądałem mecze Lyonu w LM i on czarował świetną techniką, kilka razy zakładał siatki rywalombartus pisze: a ten Florent Malouda to kto??
Najsłabiej obsadzoną pozycją jest chyba prawa obrona. Na palcach jednej ręki można wyliczyć piłkarzy dobrze grających na tej pozycji. A wybrali Belettiego tylko za to że Barcelona gra najofensywniejszy futbol w Europie.
- Iver.pk
- Juventino
Szkoda ze nie ma Buffona ale cuz nie wszyscy najwyrazniej doceniaja jego geniusz :? Ogolnie sklad moze byc nawet Jacus sie znalazl
Ronaldinho w tym sezonie nie pokazuje za wiele :? Widzielm duzo jego meczy i wydaje mi sie ze albo nie jest teraz w formie albo jest i juz lepszej nie znajdzie... Ronaldinho pilkarzem calej LM :lol: Nice joke :lol: Jest wielu lepszych od niego w tym sezonie i na tym etapie to napewno by nim nie zostal :!:_juvel_ pisze:Ronaldinho Gaucho: on powinien być najlepszym piłkarzem całej LM! To co on robi to jest niewyobrażalne. Jest piłkarskim Bogiem. W każdym klubie, najlepszym jak i najgorszym mógłby z tym kluvem osiągnąć wszystko!