Jedenastka LM wedlug Eurosportu

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 15:21

Stacja Eurosport wybrała najlepszą jedenastkę fazy grupowej piłkarskiej Champions League:

Bramka:
Nelson Dida (AC Milan, Brazylia)

Obrona:
Juliano Belletti (FC Barcelona, Brazylia)
Gianluca Zambrotta (Juventus Turyn, Wlochy)
Fabio Cannavaro (Juventus Turyn, Wlochy)

John Terry ( Chelsea Londyn, Anglia)

Pomoc:
Ronaldinho (FC Barcelona, Brazylia)
Jacek Krzynówek (Bayer Leverkusen, Polska)
Xavi Hernandez (FC Barcelona, Hiszpania)
Florent Malouda (Olimpique Lyon, Francja)

Atak:
Roy Makaay (Bayern Monachium, Holandia)
Ruud van Nistelrooy ( Manchester United, Holandia)

zrodlo: http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=6388588&kat=1752

Najbardziej ciesza oczywiscie nazwiska Juve i Jacka Krzynowka... 8) ale nie rozumiem totalnie, dlaczego na bramce znalazl sie Dida?! Przeciez Buffon nie puscil w fazie grupowej zadnej bramki..! :|

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 15:26

No cuż. Cieszy napewno miejsce Jacka :wink: Troche mało piłkarzy Juve :? NA bramce powinien być Buffon a w ataku Zlatan oraz Ruud.
No cuż w końcu żaden konkurs nie jest obiektywny... :|

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 15:26

Poscil 1 :| :| :wink: :wink: Tez mnie zdziwiło to iz nie ma BUffona w 11 ale coz kazdy ocenia według siebie a my wiemy ze On jest najlepsiejszym Goalkiperem Na SWIECIE!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 15:28

FanJuventusu pisze:Poscil 1 :| :| :wink: :wink:
...jesli chodzi Ci o ostatni mecz z Maccabi to na bramce stal wtedy Chimenti... chyba ze przeoczylem jakas puszczona bramke?? :roll:

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 15:37

No w sumie masz racje :wink: Zwracam Honor :arrow:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
PiontaS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 15:38

Kazdy kibic innego klubu mówi tak jak Szymek czyli :
...:::Szymek:::... pisze:No cuż. Cieszy napewno miejsce Jacka :wink: Troche mało piłkarzy Juve :? NA bramce powinien być Buffon a w ataku Zlatan oraz Ruud.
No cuż w końcu żaden konkurs nie jest obiektywny... :|
Ja jestem zadowolony z tego ze jest w nim az 2 piłkarzy Juve , kazdy inny kibic np. Chelsea moze mowic ze czemu nie ma Drogby , kibice Barcy czemu nie ma E'to itd . W dzisiejszym futbolu nie ma slabych graczy a w lidze mistrzów jak wskazuje nazwa sa sami MISTRZOWIE wiec kazdy moze czuc sie urazony ze nie ma tam wiecej zawdonikow z jego klubu. Mi sie wydaje ze Stacja EuroSport wybrala obiektywnie . Kazdy by wybral inaczej a to ze Ty bys tylko stawial na piłkarzy Juve jest troszke głupie bo niestety PIŁKARZE JUVE NIE ZAWSZE SA NAJLEPSI :!: to tyle na ten temat
A jescze dodam bardzo cieszy miejsce Jacka :-D :-D Chłopak zasłużyl na to ciezka praca i wysiłkiem ktory wlozyl w swa gre dla Bayeru Leverkusen :-D

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 15:46

PiontaS pisze: Ty bys tylko stawial na piłkarzy Juve
Jestem pewien że nie tylko ja bym stawiał na piłkarzy Juve ale reszta prawdziwych kibiców Juve. Poprostu chodzi mi o to że piłkarze Juve w tej "11" zostali za mało docenieni. Gdyby Juve broniło się przed spadkiem w SerieA to dla mnie byliby najlepsi na świecie. Ja i kocham i zawsze są dla mnie debeściakami :wink:

Hehe zauważyliście że nie ma żadnego z piłkarzy Realu :D :wink: :twisted: . Wkoću nie tylko my zauważyliśmy że nie są takimi Galacticos :wink:

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 15:49

Czemu Dida?? :x Przecież Buffon czyste konto w meczach z takimi drużynami jak Bayern (zwłaszcza na Delle alpi piękne obrony), Ajax i Może Macabi było łatwiej. Ale reszta to ok. :wink:

PiontaS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 15:51

Sorki ze nie do tematu ale Szymek kolejny post ktory pokazuje Twoja zazdrosc wiec dla Ciebie mimo iz np Juventus bedzie 10 w tabeli a np. Lazio 1 to Ty bedziesz caly czas uwazal ze Juventus jest w tym sezonie lepszy wiec widac ze nie jestes obiektywny ja KOCHAM JUVE ale staram sie oceniac obiktywnie kazdy klub ma wzloty i upadki :-D Jescze raz sorki ze nie do tematu pisze :?

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 15:51

tak samo jak większość z was, dziwię się, że nie ma na bramce Buffona. być może jest to spowodowane tym, że w czasie meczów, Buffon nie miał za wiele do roboty :D cieszy również wyróżnienie dla Cannavaro i Zambrotty. należało im się. nie można zapomnieć również o najlepszym Polskim piłkarzu, Krzynówku. te wyróznie tylko potwierdziło dominacje Jacka wśród Polskich piłkarzy...

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 16:00

Patrząc na to Barcelona jest najlepsza. W każdym klubie występuje tylko 1 osoba, w Juventusie 2 a w Barcelonie 3. Oto mój komentarz co do każdego zawodnika:

Nelson Dida: według mnie zasłużył na to, choć myślałem, że 1 bramkarzem będzie nasz Buffon. Gianluigi jest jednym bramkarzem, który w LM stracił jedynie 1 bramkę.

Juliano Belletti: wcale się mu nieprzyglądałem, ale jeżeli jest w 11-sce najlepszych piłkarzy LM to musiał coś pokazać. Ogólnie nie ocenie go, bo niewidziałem jak grał.

Gianluca Zambrotta; niedziwie się, że się znalał w 11 najlepszych piłkarzy CL. Z graczy Juventusu według mnie on jest najlepszym piłkarzem. Zdecydowanie zasłużył na to.

Fabio Cannavaro: cieszy mnie jego postawa. Patrząc na obronę praktycznie cała jest nasza. Naprawdę zasłużył na to.

John Terry: podobnie jak Cannavaro zasłużył na to. Jest podstawą obrony Chelsea. W fazie grupowej bardzo dobrze się spisywał.

Ronaldinho Gaucho: on powinien być najlepszym piłkarzem całej LM! To co on robi to jest niewyobrażalne. Jest piłkarskim Bogiem. W każdym klubie, najlepszym jak i najgorszym mógłby z tym kluvem osiągnąć wszystko!

Jacek Krzynówek: no już od wszech czasów w najlepszej 11 piłkarzy LM stał się Polak. Krzynówek jest bardzo dobrym piłkarezm, na poziomie Europejskim a nawet światowym. Ten sezon nalezy do niego.

Xavi Hernandez: wkońcu się odnalazł w Barcelonie. Bardzo go lubię. Bardzo się starał i zdecydowanie zasłużył na to.

Florent Malouda: kompletnie niewiem kto to jest. W TV LM oglądał tylko na jedynce i dwójce, a meczu Olympique żadnego nie widziałem.

Roy Makaay: według mnie zasłużył na to tylko dlatego, że strzela bardzo dużo goli. Ale przecież po to są napastnicy.

Ruud van Nisterlooy: j.w.

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 16:54

_juvel_ - małe sprostowanie- Buffon nie puścił żadnej bramki w LM, w meczu z Maccabi bramkę puścił Chimenti :wink:

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 17:16

on powinien być najlepszym piłkarzem całej LM! To co on robi to jest niewyobrażalne. Jest piłkarskim Bogiem. W każdym klubie, najlepszym jak i najgorszym mógłby z tym kluvem osiągnąć wszystko!
lol
ile widziales jgo meczy w tym sezonie? bo ja niemal wszytkie, i jak narazie gra srednio.

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 17:33

Nelson Dida: Bronił bardzo dobrze ale bramkę puścił! to miejsce należy sie królowi pola karnego Gianluigiemu

Juliano Belletti:Nie widziałem Go zabardzo ale skoro jest dobry no to niech jest sobie w tej 11 - chociaż tutaj widziałbym Thurama we wszystkich meczach grał jak Profesor

Gianluca Zambrotta; Motor napędowy lewej strony jest niesamowicie szybki
Fabio Cannavaro: Filar Obrony Juventusu

John Terry:Bramkostrzelny i solidny Obrońca Chelsea

Ronaldinho Gaucho:Magiczny,Doskonały Świetny nie ma słów opisujących Ronniego

Jacek Krzynówek:To Bardzo Miłem że Plak jest w pierwszej 11 tak prestiżowych rozgrywek i jest u boku takich gwiazd

Xavi Hernandez: Nareszcie się odnalał Xavi były Kapitan Barcy jest poprostu świetny

Florent Malouda:Niewidziałem go zbytnio ale skoro sie mu należy!

Roy Makaay:Był Niezły ale Nie przedarł sie przez obrone Juve a bramke strzelić Maccabi i Ajaxowi to niesztuka

Ruud van Nisterlooy: 4 gole przeciw Sparcie móia same za siebie!

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 17:51

Powiedzcie mi, po co wypisujecie jakies oceny tych graczy? Kogo to obchodzi :D ? Sam jestem w stanie ocenic ich gre.... Swoja droga dziiw mnie obecnosc Didy na bramce, no ale coz...

ODPOWIEDZ