Czy są tu jacyś metalowcy??!!
- pionka
- Milanista
Lepiej zna ortografię? Czy ja wiem..Juve The Best pisze:Rozwalają mnie takie geniusze troche lepiej zna ortografie i kozaczy.Ale cóż może musi sie dowartościować - metalMarcin-IRONEK pisze:Booker pisze: ja do nich nic niemam.
Hmm, troszkę się to kłuci z powyższym zdaniem :roll:hmm, a co to RZycie ?? :lol:Booker pisze:swoj styl rzycia
PS. NIENAWIDZE to jeden wyraz :]

Wasze marzenia są naszą rzeczywistością.
"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
- Majkel
- Juventino
Hmmm nie wiem pionka co to ma za związek z tematem ;/Ale widze ze ciebie to dowartosciowalopionka pisze:Lepiej zna ortografię? Czy ja wiem..Juve The Best pisze:Rozwalają mnie takie geniusze troche lepiej zna ortografie i kozaczy.Ale cóż może musi sie dowartościować - metalMarcin-IRONEK pisze:
Hmm, troszkę się to kłuci z powyższym zdaniem :roll:
hmm, a co to RZycie ?? :lol:
PS. NIENAWIDZE to jeden wyraz :]

Osobiscie do osob sluchajacyhc metalu nic nie mam. Sam preferuje rock, ale gusta muzyczne sa rozne i to rozumiem.
Nie mozna traktowac subkultur poprzez pryzmat jakies jednej osoby.
Podro for all

PS. pionka moze to byla literowka?
Co powiesz na to?
http://www.juvepoland.com/forum/viewfor ... 1648a26845Sokoro podawał zawodnikom(...)
- Ironek
- Juventino
Wiesz... całe życie nie wiem jak się pisze wyraz kłÓcić i chyba nigdy nie zapamiętam, za każdym razem piszę inaczej, wiem, że sam sie wygłupiłem zwracając mu na to uwagę, ale nic na to nmie poradzę :] Co innego jest nie znać pisowni kilku wyrazów, niż tych, których się używa bardzo często i są spotykane na każdym kroku :] Do tego wygadując głupoty...pionka pisze:
Lepiej zna ortografię? Czy ja wiem..
Majkel, to nie była literówka

Tak sobie kiedyś siedziałem z bratem i gadaliśmy... więc nie wiem czy to takie fajne.
Ciekawe kto tu kozaczy :lol: przez kabelki, ale z toba nie mam zamiaru wdawać się w żadną, nawet najmniejszą dyskusję, bo na to nie zasługujesz... już w jakimś temacię cię poznałem i nie mam zamiaru więcej...<hahahahahahahahahahahahahaha>
- Łucja
- Juventino
Naprawde w to nie wierzysz? To było by tak:
Zobaczył bym tą bande i zacząłbym uciekac - to normalne
dogonili by mnie i obcieli by mi wlosy -> nie recze za siebie, naprawde.
i to nie jest kwestia kozaczenia tylko kwestia wkurzenia i napadu szału jaki bym otrzymał o d takiego drecha.
Skutki mogłyby by być opłakane, najpierw dla niego, potem dla mnie.
Pozdrawiam.
Zobaczył bym tą bande i zacząłbym uciekac - to normalne
dogonili by mnie i obcieli by mi wlosy -> nie recze za siebie, naprawde.
i to nie jest kwestia kozaczenia tylko kwestia wkurzenia i napadu szału jaki bym otrzymał o d takiego drecha.
Skutki mogłyby by być opłakane, najpierw dla niego, potem dla mnie.
Pozdrawiam.
- Ironek
- Juventino
Tak, a ja przypuszczam, że za to ty był byś taki cwany... tyle, że z bandą swoich kolesi :lol:Juve The Best pisze:Przypuszczam że niebyłbyś taki cwany jakbyśmy stali naprzeciwsiebie wiesz.
Aha, więc jak ja coś powiem to kozacze, a jak ty to nie :lol: śmieszny koleś jesteś.Juve The Best pisze:Ja nie kozacze
Nawet wiesz, żę krtań znajduje się w szyj, no bravo :lol:Juve The Best pisze:naprawde wątpie żeby mi jakiś brud w szyje coś wbił
Co do tego bruda, to radzę spojrzeć na siebie.
BTW, TO JEST OBRAZA, WYZWISKO i nie wiem co jeszcze na to powiedzieć, ale według mnie, należy się za to kartka !
Dlaczego niknął post tego kolesia ????
- Juve The Best
- Juventino
Obraza ojej no popatrz obraziłem kolege. Dobrze że kliknołeś na niebieską karteczke bo to tak zostawić nie można. No niestety ale w Polsce roi się od kapusiów trudno 8) . Co do Lucida to masz chłopak racje każdy ma jakieś swoje wartości których broni. Choc iarz szczeże nie lubie metali to szanuje ich bo to trzeba mieć odwage tak pokazać sie na ulicy jak oni - bez obrazy ja sobie nie wyobrażam tego że jabym tak wyszedł na miasto. Pozdrawiam
a słyszałeś kolego o czymś takim jak honor.tyle, że z bandą swoich kolesi

- Marcin_FCJ
- Juventino
Może po tym poście niektórzy mnie z nielubią ale musze to napisać... Więc tak, muzyki "metalowej" nie cierpie i nigdy nie będe słuchał... na szczescie prawie nigdzie tego nie puszczają. Co do ludzi którzy tak się ubierają to powiem tak.... Co wy do cholery z sobą robicie? Długie (czesto wygladaja na naprawde niezbyt zadbane) wlosy... te czarne wyblakle ciuchy, szmaciane plecaki z glupimi wyszywkami typu "diabeł mnie pochłonie" Normalnie czasem żygać sie chce...... Dziewczyny w takich ciuchac wyglądają bardzo "obleśnie" i w moich oczach wyglądają poprostu źle... Na szczesie nie koleguje się z zadna taka osoba... nie koleguje bo nie chce, a okazje mialem... na szczescie w mojej szkole jest takichosob malo... Z reguly jestem malo tolerancyjny... w tej sprawie powiem tylko tak.. niech sobie metale zyja ale zdala odemnie... Mozecie nazywac mnie teraz jak chcecie ale poprostu mowie jak jest.
- Łucja
- Juventino
Powiem tak szedłem kiedyś po szkole (I klasa LO) koles (drech) mowi do mnie zetnij włosy albo wpi*rdol ja do niego spadaj albo wpierd*l, i sobie poszedl takze kozak to wsrod swojej bandy jest.
A co do ciebie J_T_B to nie zycze sobie nazywania mnie brudem. NIE!
Dla mnie to ty jestes kims gorszym, bo oceniasz kogoś po wygladzie.
Marcin olej go, nie widzisz, że on żałuje, że z tymi drechami wtedy biegał i nie mógł poszpanować jaki to jest ziom?
Big lool.
A co do ciebie J_T_B to nie zycze sobie nazywania mnie brudem. NIE!
Dla mnie to ty jestes kims gorszym, bo oceniasz kogoś po wygladzie.
Marcin olej go, nie widzisz, że on żałuje, że z tymi drechami wtedy biegał i nie mógł poszpanować jaki to jest ziom?
Big lool.
- ulf82
- Juventino
Bo bycie metalowcem to nie tylko styl ubiuerania,ale rowniez styl myslenia,poglady i przede wszystkim muzyka.Ja lubie:
Slayera,
Matellica-przecudowny byl koncert w chorzowie
,
Korna,
Slipknota,
Sepulture,
In Flames,
Cradle Of Filth,
Machine Head
i duuzo innych,
przedewszystkim klimaty deathowe i thrashowe.
pozdrwaiam
Slayera,
Matellica-przecudowny byl koncert w chorzowie

Korna,
Slipknota,
Sepulture,
In Flames,
Cradle Of Filth,
Machine Head
i duuzo innych,
przedewszystkim klimaty deathowe i thrashowe.
pozdrwaiam
- pionka
- Milanista
Mam dla Ciebie radę. Nie zwracaj innym uwagi na błędy dopóki sam je będziesz robił. Kłóci to chyba nie jedyny wyraz, którego pisowni nie znasz.Marcin-IRONEK pisze: Nawet wiesz, żę krtań znajduje się w szyj, no bravo :lol:
A co do metali to choć sam na takiego nie wyglądam to bardzo lubie posłuchać ich muzyki i mam wielu znajomych metalowców. Bardzo fajni ludzie

- Ironek
- Juventino
Hmm, sory, ale to akurat była literówka i możesz mi nie wierzyć, ale to już mnie raczej nie interesuje....pionka pisze:Mam dla Ciebie radę. Nie zwracaj innym uwagi na błędy dopóki sam je będziesz robił. Kłóci to chyba nie jedyny wyraz, którego pisowni nie znasz.Marcin-IRONEK pisze: Nawet wiesz, żę krtań znajduje się w szyj, no bravo :lol:
- Łucja
- Juventino
A ja mam do Ciebie rade Pionek -> nie rób tego samego, bo zalatuje mi tu hipokryzją -> chyba, że nie pamiętasz już literówek pod newsami i twoje teksty "nie trafiłem w klawisze".
To nie ma sensu! Błąd to błąd możesz mu zwrócić uwage na priv, żeby to zmienił, a ty się pastwisz, bo znalazłeś jedną pomyłkę.
Godne pożałowania.
A pisze się LUBIĘ, a nie LUBIE -> i nie mów mi, że to literówka, bo mnie to nie obchodzi 8)
To nie ma sensu! Błąd to błąd możesz mu zwrócić uwage na priv, żeby to zmienił, a ty się pastwisz, bo znalazłeś jedną pomyłkę.
Godne pożałowania.
A pisze się LUBIĘ, a nie LUBIE -> i nie mów mi, że to literówka, bo mnie to nie obchodzi 8)
- Franci
- Juventino
W liceum słuchałam tylko i wyłącznie metalu
Ubierałam się na czarno, obowiązkowo nosiłam kostkę i malowałam oczy na czarno
Słuchałam różnych kapel, ale bardziej klasyki metalu.
"Dziś sam jestem dziadkiem..." :lol:
Bardzo lubię Korna, Metallicą nie pogardzę... wracam do Iron Maiden. I do dziadzia Ozzy'ego
Z tych nowszych kapel to ja już nie wiem co podchodzi pod metal, a co nie... bo każdy gada inaczej... w każdym razie sentyment mam do Creed'a, SOAD, Deftones.
Ale ostatnio to się nakręciłam na muzykę new age'owską
Zawsze uwielbiałam brzmienia etniczne :-D
No i zawsze i wszędzie reggae
8)
W styczniu idę na koncert Paraliż Band
Peace out

"Dziś sam jestem dziadkiem..." :lol:
Bardzo lubię Korna, Metallicą nie pogardzę... wracam do Iron Maiden. I do dziadzia Ozzy'ego

Z tych nowszych kapel to ja już nie wiem co podchodzi pod metal, a co nie... bo każdy gada inaczej... w każdym razie sentyment mam do Creed'a, SOAD, Deftones.
Ale ostatnio to się nakręciłam na muzykę new age'owską

No i zawsze i wszędzie reggae

W styczniu idę na koncert Paraliż Band

Peace out

Wolność kocham i rozumiem, wolności oddać nie umiem 

- pionka
- Milanista
Ja też mam dla Ciebie radę: nie nazywaj mnie więcej "Pionkiem" bo jest to obrażające mnie sformułowanie a obrażać użytkowników, niestety dla Ciebie, na tym forum nie wolno. A masz już 3 karteczkiLucid_Dreamer pisze:A ja mam do Ciebie rade Pionek -> nie rób tego samego, bo zalatuje mi tu hipokryzją -> chyba, że nie pamiętasz już literówek pod newsami i twoje teksty "nie trafiłem w klawisze".
Godne pożałowania.

Nie zwracałbym uwagi koledze, gdyby ten nie czepiał się innych mimo, że sam robi byki.
- BOOM
- Juventino
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH METALOWCOW 
ja slucham:
OCZYWISCIE 2 MAGICZNYCH I NIESMIERTELNYCH:
-METALLICA
-IRON MADEN
inne to :
-sLiPkNoT
-SOAD
-RHCP
-i wiele innych (np: teraz mi w ucho wpadl "hiszpanski hicior" ametrii