Ajax pozyskła napastina Werder Brema!!!
- JUVEFANE_10
- Juventino
Charisteas przeszedł z Werderu z 5mln euro i podpisał 3,5 letni kontrakt.
http://english.ajax.nl/show/id=118083/contentid=38365
Myslę że to bardzo dobre wzmocnienie ma nadzieję że zacznie szczelać bramki.
JESTEM OSZUSTEM
- M.
- Juventino
Tak, pewnie będzie szczelać dużo bramek :lol: :lol:JUVEFANE_10 pisze:Charisteas przeszedł z Werderu z 5mln euro i podpisał 3,5 letni kontrakt.
Wiadomo, że Ajax musiał dokupić jakiegoś napastnika po oddaniu nam Zlatana. Wybór padł na Charisteasa. Sądzę jednak, że ten piłkarz był piłkarzem jednego turnieju i już nigdy nie pokaże takiej klasy jak podczas Euro w Portugalii.
P.S. Zły pokój
:roll:
- Vincitore
- Juventino
No i szkoda Charisteas był naprawdę niezły walczył o miejsce z Klasnicem o i teraz trener Werderu nie bedzie miał dylematu i atak bedzie Klasnic - Klose napewno to bedzie niezłe wzmocnenie dla Ajaxu napewno pomoże im powalczyć o mistrza albo conajmniej o wice mistrza ah ten AZ Alkmar
- białas
- Juventino
no lepiej, żę będzie w ogóle grał, niż by miał grzać ławę. myślę, że Charisteas w Ajaxie odrodzi się. nie było wątpliwości, że Klose i Klasnic grali w Werderze pierwsze skrzypce. Angelos nie miał szans z nimi, choć w kilku meczach pokazał się z dobrej strony. ten transfer wyjdzie jemu i Ajaxowi "na zdrowie"...
- JUVEFANE_10
- Juventino
poza tym w Werderze był jeszcze Valdez więc miał wiekszą konkurencje i bez problemu bedzie grac pierwsze skrzypce w Ajaxie
JESTEM OSZUSTEM
- lukask1
- Juventino
- Solaris
- Juventino
nie sądzicie że takim kolesiem był/jest Rooney,Zagorakis,Dellas,Baroslukask1 pisze:Zgadzam sie z toba 8) , ja mysle ze dobrze sie stalo ze charisteas przeszedl do ajaxu tzn. dobrze dla charisteasa bo bedzie grac w podstawowym skladzieDiego pisze:Sądzę jednak, że ten piłkarz był piłkarzem jednego turnieju i już nigdy nie pokaże takiej klasy jak podczas Euro w Portugalii.
Szkoda llubie Werder i nie chcem by ktoryś piłkarz przechodzil do dziwnego Ajaxu
- JUVEFANE_10
- Juventino
Solaris ma racje Rooney szczelił 3 bramki w LM i na tym poprzestał,Zagorakis to samo nic nie gra w Bologni,Dellas w Romie ława,Braos też słabiutko ale myslę że ta przeprowadzka do Ajaxu bardzo dobrze mu zrobi!!Solaris pisze:nie sądzicie że takim kolesiem był/jest Rooney,Zagorakis,Dellas,Baroslukask1 pisze:Zgadzam sie z toba 8) , ja mysle ze dobrze sie stalo ze charisteas przeszedl do ajaxu tzn. dobrze dla charisteasa bo bedzie grac w podstawowym skladzieDiego pisze:Sądzę jednak, że ten piłkarz był piłkarzem jednego turnieju i już nigdy nie pokaże takiej klasy jak podczas Euro w Portugalii.
Szkoda llubie Werder i nie chcem by ktoryś piłkarz przechodzil do dziwnego Ajaxu
JESTEM OSZUSTEM
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ajax musi się wzmocnić po sprzedaniu Zlatana do Juve nie mają dobrego napastnika
Wątpie aby charisteas czy jak to sie pisze był dobry dla Ajaxu , sądze że będzie to niewypał :] no ale Ajaxowi życzę jak najlepiej
Wątpie aby charisteas czy jak to sie pisze był dobry dla Ajaxu , sądze że będzie to niewypał :] no ale Ajaxowi życzę jak najlepiej
Dawniej Virus[Mauro].
- Pavel87
- Juventino
Zawsze lubiałem Ajax i życzę mu jak najlepiej. Charisteas :? ...
Dla mnie to podobny typ napastnika jak Rasiak. Może nie jest jakiś błyskotliwy czy kreatywny, poza tym jest bardzo uzależniony od podań, ale jedno mu trzba przyznać-akcje umie wykończyć. Nie pasuje mi on jakoś do Ajaxu ale zobaczymy
Dla mnie to podobny typ napastnika jak Rasiak. Może nie jest jakiś błyskotliwy czy kreatywny, poza tym jest bardzo uzależniony od podań, ale jedno mu trzba przyznać-akcje umie wykończyć. Nie pasuje mi on jakoś do Ajaxu ale zobaczymy
Forza Squadra Bianconera
- bartus
- Juventino
no ajax podobno tez mial problemy finansowe..
i dlatego sprzedali Zlatana
. no musza szukac napastnikow. ale czy ja wiem czy charisteas jest najlepszym zakupem, nie mowie ze jest slaby, ale ja bym postawil na kogo innego. czas zreszta pokarze