Real M. 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
seba

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 23:13

Losowanie mogło być lepsze ale mogliśmy też gorzej trafić. Myślę że Juve pokona Real, ale łatwo nie bedzie i awansuje do dalszej fazy.
A wiadomo już na kogo Juve może trafić w dalszej fazie Ligi Mistrzów???
Chciałbym żeby to był trochę słabszy przeciwnik.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 23:19

seba pisze:A wiadomo już na kogo Juve może trafić w dalszej fazie Ligi Mistrzów???
nie, losowanie cwiercfinalow odbedzie sie dopiero po meczach 1/8. Dokladnie 18 marca. Wtedy juz bedzie okreslone z kim ew. zagra w polfinale i finale.

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 11:04

Jakos bylem pewien, ze dla nas losowanie ulozy sie wlasnie w taki sposob. A ogladanie losowanie bylo tylko formalnoscia :wink:

Jakbysmy grali z Realem zaraz po swietach, to mysle, ze wiekszych problemow miec nie powinnismy. Jednak do lutego jeszcze sporo czasow i nigdy nic nie wiadomo. Real moze jeszcze zlapac wysoka forme. Licze na wspaniale widowisko i pewnie jak wszyscy na powtorzenie wyniku z przed dwoch lat. Wygrany 3-1 mecz z Realem do dzis jest moim najpiekniejszym, jaki kiedykolwiek widzialem.

Co do meczu w TV. Ja mam nadzieje, ze jednak pokaza Real - Juve, chociaz pojedynek Polakow... no nie wiem, nie wiem. Byc moze mecze Barca-Chelsea czy ManU - Milan sa arcyciekawe, to jednak Real - Juventus to typowy klasyk.

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 19:58

Juve z początku sezonu byloby w stanie pokonac tez Real chyba bez wiekszych problemow. Tyle ze teraz Juve jest, mimo iz zdobywa pkt, w slabszej formie. Nadzieja w tym zeby na mecz z galacticos Juve znow powrocilo na swoj poziom. BO Real jest do pokonania. Pokonalismy krolewskich w LM 2003/04 kiedy byl to jeden z wielkich sezonow dla Realu wiec teraz powinno byc łatwiej. Wazne zeby zawodnicy byli wypoczeci i zagrali na swoim poziomie.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 21:10

No mecz będzie bardzo ciekawy. Napewno w pierwszy dzień pokażą Juve-Real a w następny Chelsea-Barca chyba :) Co do losowania to tak wogóle zabardzo mnie niecieszy, ale miłe jest to, że już w 1 fazie same przedwczesne finały: Juventus-Real, Barcelona-Chelsea,Manchester-Milan,Bayern-Arsenal. Kto by się spodziewał że takie mecze będą.
A tak co do meczu to poprostu wielki klasyk :-D Mam wielkie nadzieję, że będzie coś podobnego z półfinału w 2002/2003 byle tylko n a naszą korzyść :) Mimo, ze Real nie jest teraz zabardzo w formie naprawdę będzie to arcyważny, arcytrudny mecz. Juventus narazie spisuję się świetnie, a Real nawet gdy nie jest w formie moze wygrać. Oba kluby mają wielkie gwaizdy. Co do wyniku to niewiem.

somar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 12:08

a ja licze na powtorke z 98' roku, kiedy to w finale zmierzyl sie Real i Juve :] nie mamy juz co prawda Mijatovica, ale mamy Raula :D albo Ronaldo ^^ bedzie trudno, ale mysle, ze juz gorzej byc nie powinno w naszej grze, bo juz jest najgorzej :-D prawie 3 miesiace to kupa czasu, powinnismy sie rozkrecic, a u was chetnie bym zauwazyl tendencje spadkowa :P choc gracie dobry futbol, chwala Capello. ;) pozyjemy, zobaczymy, spektakl na pewno bedzie :)

Trezegool

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 20:28

No cóż - powiem tyle - po tym co pokazaliśmy z milanem to możemy na pewno liczyć na to że nie stracimy bramki - ale to nie wszystko. Przydało by sie cos strzelić realowi a ze strzelaniem jest u nas coraz gorzej. Nie wiem jak to będzie jak narazie to wcale nie jestem pełen optymizmu co do tego meczu. Ale mamy jeszcze dużo czasu żeby naprawić błędy i przedewszystkim trzeba kogos kupić bo jak nie nasi sie tak wymęcza do tego meczu że nie będa dali rady za piłka biegać!!!

P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 22:54

z taką grą jaka Juventus "zaskoczył" w sobote chyba w LM nie ma czego szukac ;/ Sory ale Barca...Man.Utd czy inne druzyny sa ustawione ofensywnie a z tym co widzielismy to Juve nawet by chyba kontry nie przeprowadzilo.

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 23:18

Ja naprawde nie wiem skąd u Was (w większości) taki bezapelacyjny optymizm :? Na dzień dzisiejszy może i jest lepiej ,ale Real z meczu na mecz gra coraz lepiej :evil: a u Nas jakoś nie widać "lepszej gry" , mimo że wyniki bardzo dobre 8)
Ale po takiej grze jak z Milanem to obawiam się , że nawet "starsi panowie" swoją "grą w miejscu" (ja to tak nazywam :D ,chodzi oto że wpadaja bramki z byle czego , tak same z siebie ) mogą awansować do następnej rundy LM :? . Oby w grze Juve coś się zmieniło ... już tlyko na lepsze :wink:

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2004, 17:07

2MAN pisze:Real z meczu na mecz gra coraz lepiej :evil:
:arrow: Ostatni mecz: wygrana na wyjezdzie z Santanderem, ktory broni sie przed spadkiem. Bramka na wage zwyciestwa strzelona dopiero w 92 minucie. 2x musili 'gonic wynik'.

:arrow: Wczesniej remis U SIEBIE z Sociedadem, ktory jest niewiele lepszy Racingu. Mecz bedzie dokonczony (bo to byla z ta bomba ;) ), ale watpie, ze wynik sie zmiani.

:arrow: Jeszcze wczesniej wygrany mecz z Roma, ktora tylko wyszla na PUSTY stadion, zeby sobie pokopac pilke. Co prawda Real musial wygrac, ale Roma w ogole nie angazowala sie w gre. Traktowali to jak zwykly trening. Co innego gdyby byli kibice... (choc nie sadze by Rome stac bylo na lepsza gre :? )

:arrow: Ligowy remis z Villarreal. Przy czym w 80 minucie Real stracil gola, lecz sedzia dopatrzyl sie spalonego (watpliwego?). Minute pozniej Figueroa mogl strzelic gola, mial przed soba pusta bramke, lecz dostal podanie 'za plecy'. Wiec tutaj mieli szczescie ze zremisowali.

:arrow: 5-0 z Levante. Tutaj zagrali swietny mecz.

:arrow: 1-1 z Leverkusen. Majac w II polowie Aptekarzy na tacy nie potrafili tego wykorzystac. Jak dla mnie polkarze Leverkusen powinni sie cieszyc z tego remisu.

No i co? Tak dobrze Real z meczu na mecz gra ??

P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2004, 00:07

Dzisiaj oglądałem mecz Real-Sevilla... na C+. I jeżeli madryt ma się tak prezentować w meczu z Juve to ja widze że sie pogrom szykuje...ale serio...Owen ktory biega jak tylko może zosaje zmieniony przez Solarie'go... Ronaldo ledwo się rusza na boisku ..a o Raula nawet nie wspominam... Wyglądają jakby byli znudzeni tym co robią... no z całym szacunkiem dla tych graczy ale to co oni prezentują to jest masakra...

Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2004, 02:25

Yeeee Real przegraŁ ((-; ,, Hurra Madrid Galacticos '' He He ...
Cieszę się z wyniku losowania, na pewno Juve ma przewagę psychiczną nad Realem mająć w pamięci ostatnią potyczkę ((-;
Ale aby postawić kropkę nad ,, i '' , trzeba się wziąć za grę i przygotowania do tych meczów, bo jak na razie to możemy z Primaverą pograć w cymbergaja... pzdr @LL

Go hard, or go home.
Dawid M

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2004, 23:50

Napewno to bedzie cudowne wydarzenie dla kibiców. Dwa najwieksze kluby spotkaja sie ponownie. Pewnie z tej potyczki wyjdzie zwycięsko JUVE :-D :D :) :wink:

Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2004, 14:27

Mi się bardziej podobało jak naj;lepsza szesnastka grala systemem grupowym. Teraz gdy jest system mecz i rewanz wielkie kluby za szybko trafiają na siebie (Juventus-Real, Barca-Chelsea).Te pary wyglądaja o wiele okazalej od pary PSV-Monaco czy Lyon- Werder.A o samej rywalizacji Juve z Realem uważam że powinnismy wyeliminować "galacticos" którzy są słabi jak nigdy od wielu lat.Real słabiutki gra w lidze hiszpańskiej i jeśli ostatnio mówiło sie że Juve ma dołek to i tak prezentuje sie na dzień dzisiejszy znacznie lepiej od druzyny z Madrytu. Więc Forza Juve!!! :lol:

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2005, 21:08

Chelsea - Barcelona tonajlepszy zdecydowanie mecz. Moim zdaniem jak w barcelonie zabraknie ronaldinho kontuzja lub cos w tym stylu to chelsea przejdzie a jak bedzie ronaldinho to moze byc roznie.
Juve-Real tu faworyt jest jeden.Arsenal-Bayern tu jestem za arsenalem.
Leverkusen-liverpool to tez moim zdaniem moze byc kazdy wynik.
Milan-Manchester jest za ManUtd bo moj qmpel jest fanem milanu a moj brat manchesteru :-D

Zablokowany