Miss Itali i Miss Cinnema
- DamKam
- Juventino
No dziewczyny bardzo ladne, choc z tymi okresleniami: boskie, cudowne to troche przesada
Fajnie sie prezentuje Miss Italia w koszulce Juve 8)
Choc moim zdaniem Miss Cinema troche ladniejsza 8)
A Moggi to wiadomo.... smiesznie wyszedl :lol: :lol:
Fajnie sie prezentuje Miss Italia w koszulce Juve 8)
Choc moim zdaniem Miss Cinema troche ladniejsza 8)
A Moggi to wiadomo.... smiesznie wyszedl :lol: :lol:
- Pershing
- Juventino
No nie powiem Cristina zewnetrznie wypas
Macie jest jakis priv 8)
Wy sie sprzeczacie ze MY(faceci) patrzymy najpierw na wyglad, jaka jest szansa jest ja w zyciu spotkam sie z Cristina, (bo tamta druga dla mnie to nie wypał jak na modelke) 0.000000001%, chyba ze jest mi pisana, ech przeznaczona, poza tym do dyspozycji mam zdjecie, tylko, to na co mam zwrocic uwage, jak nie na wyglad wewnetrzny....
PS Ej dziewczyny nie badzcie takie zazdrosne :? Przeciez my doceniamy piekno wewnetrzne i zewnetzrne polskich dziewczyn.. Wszystkie Was pozdrawiam

Wy sie sprzeczacie ze MY(faceci) patrzymy najpierw na wyglad, jaka jest szansa jest ja w zyciu spotkam sie z Cristina, (bo tamta druga dla mnie to nie wypał jak na modelke) 0.000000001%, chyba ze jest mi pisana, ech przeznaczona, poza tym do dyspozycji mam zdjecie, tylko, to na co mam zwrocic uwage, jak nie na wyglad wewnetrzny....
PS Ej dziewczyny nie badzcie takie zazdrosne :? Przeciez my doceniamy piekno wewnetrzne i zewnetzrne polskich dziewczyn.. Wszystkie Was pozdrawiam
Oj stary i to jak, musiales poprostu zle trafica czy one doceniaja nas
- bartus
- Juventino
no ja bym dyskutowal czy Monica jest od niej ladniejszaYari pisze:Niezła , niezła , ale ja wole brunetki![]()
Zresztą Cristina nie ma szans z Monicą Bellucci, mimo że od niej dużo młodsza
.
PS1: Lucek coś za bardzo ją przytula do siebie :lol:
PS2: koszulka Zebiny rzeczywiście the best :lol: :lol:
PS1. Lucek to yoo
PS2. myszka miki RuleZzZzZ.

Jedni wolą brunetki , drudzy blondynki

PS: Monica to kobieta z klasą

Yari
- pan Zambrotta
- Juventino
to ujęcie jak pozuje razem z Capello wymiata. Ciekawe czy są takie we Wrocku ? 8)

Rzecywiście , zapomniałem o ognisto-włosych
Przepraszam wszystkie ,,hellwoman,,
Yari
a rude ?Yari pisze:Jedni wolą brunetki , drudzy blondynki.
Rzecywiście , zapomniałem o ognisto-włosych
Przepraszam wszystkie ,,hellwoman,,

Yari
- Alessandro
- Juventino
No laski to są naprawde ładne ale uważajcie bo czyha tam wirusik. Mam Kasperskiego i odrazy mi wywalił 2 komunikaty o wiruskach wiec radze Wam usunąc pliki z Temporary Internet Files. Moggi jak zwykle śmiesznie wyszedł na zdjęciu, Legro wyszedł jak homoseksualista a koszulka Zebiny jest świetna (może to teraz taka moda?).
- rokfor
Mania pisze:Eee tam... Taka jakies-sztuczne strasznieMnie takie dziewczyny nigdy nie pociagaly 8) A te zeby to skandal :shock: I soczewki w dodatku :? Hmm...wystarczy wyjsc na ulice, znajdziecie wiele ladniejszych
I moze w dodatku takich ktore beda myly zeby dokladnie 8)
Agnieszka
no to moze pokazesz nam swoją fotke i sprawdzimy ktora lepsza;] bo widze ze jestes pewna siebie...a sama Cristina jest faktycznie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ale ma troche niekształtne małe piersi...moze sie myle ale tak widzą moje oczy...ale ogolnie moze byc :twisted:

- zlatan_sc
- Juventino
Cristina jest strasznie sztuczna :? Wystarczy popatrzec jak sie usmiecha na zjeciu z Thuramem, az bije takiem.. plastikiem 8) Zdecydowanie ladniejsza Chiara ale obie nie moga sie rownac z Monica Bellucci
p.s. koszulka Zebiny wymiata

p.s. koszulka Zebiny wymiata

- Tigmar
- Juventino
Mnie Cristina sie bardzo podoba 
Mówcie sobie co chcecie, ale to wkoncu Miska Włoch
ahhhh piekna jest, gdyby tylko nie te zolte 4,5,6
Ale to chyba jej jedyna wada
a dla tak bardzo pewnych pan radze wyslac swoje zdjecie do netu albo zapoznac sie z nami osobicie
wtedy ocenimy i porównamy :twisted:

Mówcie sobie co chcecie, ale to wkoncu Miska Włoch

ahhhh piekna jest, gdyby tylko nie te zolte 4,5,6

Ale to chyba jej jedyna wada

a dla tak bardzo pewnych pan radze wyslac swoje zdjecie do netu albo zapoznac sie z nami osobicie

wtedy ocenimy i porównamy :twisted:
przez chwilę jako Marco Buffon
- habicz
- Juventino
http://free.hostultra.com/~muscolino9/2004belle.html link jest chyba zawirusowany (antyvirus wykrył wirusa gdy otworzyłem).