15 powodow dla ktorych warto kibicowac.....
- Alexa Del Piero
- Juventino
No popatrz to tak samo jak Milan. Tylko że Juve nie musi korzystać z tego '12' 8)baker pisze:Dodatkowych 13 powodow, dla ktorych warto kibicowac Juve:
1. zawsze graja z przewaga jednego zawodnika (nie chodzi o publicznosc),
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- baker
- Milanista
Yari dziekuje za konstruktywna krytyke mojego posta
. Oczywiscie ja tez moglbym sie przyczepic do kilku powodow podanych przez Medi, ale tego nie zrobilem i nie zrobie. Jeszcze raz zaznaczam, ze potraktowalem go z przymrozeniem oka.
Odnosnie podanych przeze mnie powodow kibicowania Juve. Pierwsze 3 odnosza sie do pomocy sedziowskiej. Niestety w tym sezonie jest ona widoczna. 4 i 5 to moja opinia o grze Juve. Nie jest ona porywajaca, delikatnie mowiac
. Rozumiem jednak, ze Ty jako juventino kwestionujesz te powody. 6 i 8 autentyczne wydarzenia z historii Juve. 10 sami wiecie jaki jest Moggi. Mowi, ze nikogo nie kupi, a nastepnego dnia...
11 faktycznie naciagany, choc na faktach
12 przyznalem sie wczesniej do bledu po wyjanisniach Medi, 13 rzeczywiscie glupi (pozyczylem go z innego forum
)
Ide na pociag. Jade do rodzicow na Swieta. Jeszcze raz zycze wszystkim juventinim wesolych Swiat i wszysttkiego co najlepsze w Nowym Roku. Pozdrawiam.
Odnosnie podanych przeze mnie powodow kibicowania Juve. Pierwsze 3 odnosza sie do pomocy sedziowskiej. Niestety w tym sezonie jest ona widoczna. 4 i 5 to moja opinia o grze Juve. Nie jest ona porywajaca, delikatnie mowiac
Ide na pociag. Jade do rodzicow na Swieta. Jeszcze raz zycze wszystkim juventinim wesolych Swiat i wszysttkiego co najlepsze w Nowym Roku. Pozdrawiam.
" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa
- matihooligan
- Juventino
Inter pkt 5 jest dobry spoko lista hehhehehe
- Martin
- Juventino
Luuuudzie. Troche luzu. Nikt tu sie nie czepia ani nikogo nie atakuje. Medi zalozyla tema, w ktorym spokojnie mozna odczytac najazd na wszystkie trzy kluby. Baker podal nastepnie swoje powody ale nie ze zlosliwosci.
Troche humoru coniektorym sie przyda, to fakt.
Bo zeby z takiego blahego tematu przejsc prawie do kłótni to juz przegięcie.
Troche humoru coniektorym sie przyda, to fakt.
Bo zeby z takiego blahego tematu przejsc prawie do kłótni to juz przegięcie.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- mnowo
- Qualità Juventino
No wlasnie.. czytalem posty w tym topic'u i z posta na post mam coraz wieksze wrazenie ze niektorzy zle rozumieja caly ten temat.. Przeciez to wszystko de facto jest z lekkim przymrozeniem oka..Martin pisze:Luuuudzie. Troche luzu. Nikt tu sie nie czepia ani nikogo nie atakuje..
To prawda ze niektore z tych punktow odnosza sie do rzeczywistych zdarzen, faktow czy opinii charakterystycznych dla danego klubu, ale nie wiem, czy nalezy to az tak brac do siebie... hieh hieh :roll:
Mi na przyklad podobal sie ten punkt dotyczacy Juve, ze zawsze znajdziesz miejsce siedzace na stadionie... wszyscy znaja temat no i nikt sie chyba nie obraza... hehehe

PS: A tak a propos podobaly mi sie te punkty Medi buhahaha moze tak by wrzucic Lazio albo Rome na tapete?...