Wyjazd do Turynu
- Wojtom
- Juventino
8) Musze przyznac, ze ostatnio sie tym troche interesowalem i dzwoniłem, pisałem maile i pytałem się o ceny biletów do Turynu i z powrotem. Okazało się, ze polski LOT, wogole nie lata bezposrednio do Turynu, ale lata do Rzymu czy Mediolanu.Ulisses pisze:3. Koszty - oczywiście największy problem. Szacująć ten wyjazd powinnismy się zamknąc w kwocie 800 - 1000 zł. To wszystko zalezne ile osób mialoby jechac, czym jechać ( a może lecieć??:D)
Natomiast niemieckie linie lotnicze Lufthansa, ktorymi można latac z Polski, mają w ofercie podroz do Turynu, z jedną przesiadką w Monachium. Cała zabawa polega na tym, ze najpierw leci sie do Monachium, chwile tam czeka, i z tamtąd leci sie do Turynu. Podobnie jest z powrotem. Tylko cena takiej wyprawki troche zaskakuje :roll: :? mianowicie bilet kosztuje 400 Euro, czyli jakies 1800 zł ... I tu jest troche problem, bo nie wiem czy ktokolwiek by miał kase na luksus, czy wolał by sie pomęczyc autokarami, za o wiele mniejsze pieniądze.
Ogolnie pomysł z wyjazdem mi się bardzo podoba, nie mowie, ze na mecz z Realem, bo napewno sie nie uda, ale kiedys, jesli nie razem, sam napewno się wybiore. 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- stazzorZ
- Juventino
najlepiej poleciec tanimi linniami tylko miejsca trzeba odpowiednio wczesniej zarezerwowac ale ceny na pewno beda bez porownania nizsze ale prawie na pewno nie ma bezposrednich lotow do turynu.Wojtom pisze: Natomiast niemieckie linie lotnicze Lufthansa, ktorymi można latac z Polski, mają w ofercie podroz do Turynu, z jedną przesiadką w Monachium. Cała zabawa polega na tym, ze najpierw leci sie do Monachium, chwile tam czeka, i z tamtąd leci sie do Turynu. Podobnie jest z powrotem. Tylko cena takiej wyprawki troche zaskakuje :roll: :? mianowicie bilet kosztuje 400 Euro, czyli jakies 1800 zł ... I tu jest troche problem, bo nie wiem czy ktokolwiek by miał kase na luksus, czy wolał by sie pomęczyc autokarami, za o wiele mniejsze pieniądze.

- Drainer
- Juventino
Musze wam powiedziec ze bylem w szwejci na meczu Djurgarden - Juventus, i jak zobaczylem jak Stara Dama wychodzili to prawie lzy polecialy mi szczescia, bylem w stanie gotow zabic wszystkich kibicujacych szwedow okolo mnie :twisted: Bardzo fajne przezycie, dlatego jak by byla taka okazja jeszcze raz to bardzo chetnie bym sie glosil, i jeszcze z Polskimi fanami JP 8)
Sorki za muj jezyk Polski, staram sie jak najlepiej 

- tomcatmi6
- Qualità Juventino
stazzorZ : a wlasnie jak mniej wiecej ma sie to z cenami? tzn ile taki wyjazd planowo ma kosztowac? Bo mozna by pomyslec nad wycieczka do Turynu, tyle ze kase trza kombinowac.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Jacol
- Juventino
Tak tylko, że zostały te najdroższe. Nawet na Włochów nie było na nie stać a co dopiero Polaków.DamKam pisze: Jakos dwa lata temu na mecz z Realem na delle Alpi nie bylo kompletu widzow wiec chyba bilety jeszcze byly w sprzedazy... wiec teraz moze byc podobnie.
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
- stazzorZ
- Juventino
sam nie liczyłem kosztów ale mowi sie o kwotach kilkuset złotychtomcatmi6 pisze:stazzorZ : a wlasnie jak mniej wiecej ma sie to z cenami? tzn ile taki wyjazd planowo ma kosztowac? Bo mozna by pomyslec nad wycieczka do Turynu, tyle ze kase trza kombinowac.
pozdr

- Mania
- Juventino
Oo, kochanie nie zamierzales powiadomic mnie o swoich niecnych zamiarach :evil:Lucid_Dreamer pisze:Hmm takich pomysłów już były dziesiątki i każdy wie jak to się skończyło.
Ja myślę poważnie o pojechaniu grupa (znajomych, ale moga by tez kibice z jp) stopem do turynu w wakacje - 2 lata temu pojechali do portugalii za 100 zlotych bodajże 8)
A o lm to nawet pomarz sobie, bo bilety będą miały ceny nieziemsko drogie + przejazd + pobyt + żarcie = pomysl odpada.

Co do pomyslu- sam w sobie zly nie jest, szkoda tylko ze najprawdopodobniej nie wypali
Agnieszka
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Pomysł jak zwykle ciekawy, ale do czasu... :? :?
Zapewne skończy sie na wypowiedziach typu"chciałbym ale nie moge", "pojechałbym, ale niestety nie mam pieniędzy"..
Taki pomysł wiąże ze sobą astronomiczne ceny biletów zarówno tych na stadion jak i przewoźników.Nie będe podawał ile by to mogło być, bo jeszcze bardziej bym namieszał..
Jeżeli w przyszłości pojawiła by sie murowana grupa, która jechałaby na 100% to problemu by żadnego nie było.
Takiej sprawy nie da sie obgadać na forum.Trzeba sie najwyżej spotkać i ustalić wszystkie szczegóły.
I najlepiej planować wyjazd na ostatni mecz sezonu, a nie gdzieś w marcu i jeszcze na LM gdzie bilety są bardzo, ale to bardzo drogie.
Na taki wyjazd potrzeba czasu.Nie da sie podjąc dezyzji czy taką ilość pieniędzy da sie zebrać w takim okresie .
Można powiedzieć wobec tego, że wyjazd na mecz z Realem jest odrazu skazany na niepowodzenie.. :-D
Zapewne skończy sie na wypowiedziach typu"chciałbym ale nie moge", "pojechałbym, ale niestety nie mam pieniędzy"..
Taki pomysł wiąże ze sobą astronomiczne ceny biletów zarówno tych na stadion jak i przewoźników.Nie będe podawał ile by to mogło być, bo jeszcze bardziej bym namieszał..

Jeżeli w przyszłości pojawiła by sie murowana grupa, która jechałaby na 100% to problemu by żadnego nie było.
Takiej sprawy nie da sie obgadać na forum.Trzeba sie najwyżej spotkać i ustalić wszystkie szczegóły.
I najlepiej planować wyjazd na ostatni mecz sezonu, a nie gdzieś w marcu i jeszcze na LM gdzie bilety są bardzo, ale to bardzo drogie.
Na taki wyjazd potrzeba czasu.Nie da sie podjąc dezyzji czy taką ilość pieniędzy da sie zebrać w takim okresie .
Można powiedzieć wobec tego, że wyjazd na mecz z Realem jest odrazu skazany na niepowodzenie.. :-D