Najlepsze wejście miał ??
- juve_fan
- Juventino
Kto został najlepszym debiutantem w serie a ?? Ocencie gre piłkarzy, których po raz pierwszy pojawili się na boiskach ligi włoskiej w tym sezonie i podajcie swój typ. Jest ich troche mało
Moim zdaniem ZLATAN, oczywiście. Nawet w lepszym towarzystwie poradziłby sobie z tytułem najlepszego debiutanta.

Moim zdaniem ZLATAN, oczywiście. Nawet w lepszym towarzystwie poradziłby sobie z tytułem najlepszego debiutanta.

FORZA JUVENTUS !!!
- stazzorZ
- Juventino
nie kapujebiałas pisze: nowa liga nie jest mu obca...

faktycznie zlatanowi sie układa w juve ale jego grze potrzeba czasu. ma za duzo strat piłek jak tej klasy napastnika. jego styl mi bardzo odpowiada ale czekam az ta widowiskowość zostanie połączona ze skutecznoscia... wtedy bedzie wielki.
jestem tez miłosnikiem wszytskich talentów spod ręki Guy Roux i dlatego byłem bardzo szczesliwy kiedy dołączył do nas Kapo. wlasnie on ma najwieksze zadatki by najwiecej osiągnąć wsrod swoich kolegow ze swietnego skladu auxerre sprzed roku z fadiga, mexesem, boumsongiem

- 2MAN
- Juventino
Wreście ktoś kto docenił wspaniała drużyne Auxerre i trenerski talent Guy Roux ... THX stazzorZ
Faktycznie z pośród tych zawodników co są w ankiecie to najlepiej prezentuje sie Zlatan ,ale co inni maja zaprezentować :? Mexes słabiutko jak AS Roma , Ujfalusi zalciza średnie występy , a "moja gwiazdeczka" Kapo , narazie za mało gra :evil: :evil: Mam nadzieje że Capello go wreście doceni i zobaczy że zasługuje na gre w pierwszej 11-stce Juve :twisted:
Faktycznie z pośród tych zawodników co są w ankiecie to najlepiej prezentuje sie Zlatan ,ale co inni maja zaprezentować :? Mexes słabiutko jak AS Roma , Ujfalusi zalciza średnie występy , a "moja gwiazdeczka" Kapo , narazie za mało gra :evil: :evil: Mam nadzieje że Capello go wreście doceni i zobaczy że zasługuje na gre w pierwszej 11-stce Juve :twisted:
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- juve_fan
- Juventino
Zapomniałeś o Cisse. Też grał w Auxerre.. Jest bardzo dobry, ale jego kontuzja
Także uważam że Kapo ma wielki talent i będzie wkrótce wielką gwiazdą futbolu
Po tym sezonie, do jakiegoś bogatszego i większego klubu przejdzie Kalou.

FORZA JUVENTUS !!!
- leniup
- Redaktor
Kolejna głupia ankieta. Już przed jej założeniem wiemy że i tak Zlatan wygra i tak. No i jak jest?? 32 głosy czyli 100% jest za Zlatanem. Po co dyskutować nad najlepszym wejściem skoro wszyscy i tak dają na Zlatana. Jak chcecie porozmawiać o Zlatanie to jest taki teamat o nim. Wg. mnie temat beznadzieja :?
- matihooligan
- Juventino
Zlatan ale tego mozna sie było spodziewać gdzyż on już w Ajaxie był jadnym z najlepszych pilkarzy na świecie. A w Juve "tylko" urosły mu skrzydła.. Ale Zlatan bedzie jeszcze lepszy i rozpruje całą resztę pretendentów do Zlotej Pilki... i to juz wkrotce Pozdro tifosi:):):)
- Vincitore
- Juventino
ZLATAN IBRAHIMOVIC w pierwszych meczach strzelał bramki i strzela nadal obecnie najelpszy snajper Juve jeżeli chodzi o Mexesa nie pokazał jeszcze nic takiego co mogło by go wyróżnić Roma gra słabo w obronie a przecież na oko mają najlepiej kadrową obrone w Serie A no może prawie
ale Chivu-Panucci-Mexes-Ferrari to bardzo dobzi piłkarze ale cóż Kapo jeżeli o niego chodzi gra stanowczo za mało miał ostatnio genialna końcówkę meczu z Lazio ale to tylko 1 mecz!!! a Ujfasil podobno ma talent ale co on pokazał do tej pory ?? ostatnio Milan ośmieszał jego i jego kolegów z obrony 6 krotnie nie powstrzymali napastników Milanu
- Szymek
- Juventino
Zgadzam się z Leniupem.leniup pisze:Kolejna głupia ankieta. Już przed jej założeniem wiemy że i tak Zlatan wygra i tak. No i jak jest?? 32 głosy czyli 100% jest za Zlatanem. Po co dyskutować nad najlepszym wejściem skoro wszyscy i tak dają na Zlatana. Jak chcecie porozmawiać o Zlatanie to jest taki teamat o nim. Wg. mnie temat beznadzieja :?
NIe ma jak to załozyc byle jaki topic. Niedługo będzie ankieta "gdzie najtaniej kupić papier toaletowy".
Skoro już pisze to uważam że był to KAPO
Gdy dostał szansę pokoazł co potrafi.
- bartus
- Juventino
wiadomo ze Zlatan
Mexes to taki jak ktos napisal Narcyz. Kapo nie miejsci sie w podstawowym skladzie Juve, to chyba nie moze miec za dobrego wejscia, natomiast zlatan mial szczescie kontuzja Treze... tera Trezegol wrocil i zobaczymy kto bedzie gral w pierwszym skladzie