Sigi !
- Łucja
- Juventino
Fan milanu robi dobrze fanom juve?? Dziwne to.
Aga zapisy to pomysł dobry, ale potem Ty będziesz żałować - nie Oleq
Dalej nie wiemy w czym to robisz (chociaz jestem przekonany ze to photoshop) czyzbys chcial miec kopirajta na robienie sigów? 8)
Aga zapisy to pomysł dobry, ale potem Ty będziesz żałować - nie Oleq
Dalej nie wiemy w czym to robisz (chociaz jestem przekonany ze to photoshop) czyzbys chcial miec kopirajta na robienie sigów? 8)
- pan Zambrotta
- Juventino
nie chcę być natrętny, szanuję twoje życie prywatne (też muszę podbijać na roraty :-D ) ale błagam o siga z Zambrottą i moim nickiem. Nie musisz się spieszyć, ważne żebyś iedyś zrobił. Z góry wielkie dzięki
- Szymek
- Juventino
Dzieks Gałcio.Gałcio pisze:Jak to mało ludzi robi za darmo ? Wejdźcie se na www.fifaserwis.comTam większość sigmakeró (a ich tam nie brakuje) robi za darmo sigi.
Poszperałem na forum i znalazłem sigmakera. Siga będe miał dziś.
Jeżei ktoś chce Siga (bo nasz Sigmaker jest zwalony od roboty
niech poszpera i znajdzie temat o Sigach. Znalazłem kola którymi dzis zrobi siga. Ma w podpisie Chętnie zrobie siga na zamówienie zagadajcie do niego a on wam nie odmówi
- MediapuntA
- Juventino
Ja bym prosił o taki sig 8) Żeby był Del Piero , Nedved i Buffon (stroje z tego sezonu) i żeby był napis 3 wspaniałych a do tego herb Juve i gdzieś napisane pizmak (bujna wyobraźnia co
). Jakbyś coś takiego zrobił to byłbym bardzo "dźwięczny
" :!: Tło jakie chcesz tylko żeby nie było białe
Z GÓRY DZIĘKUJE

Z GÓRY DZIĘKUJE

Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2004, 13:05 przez MediapuntA, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oleq|sigmaker
- Juventino
Co prawda to prawda...:::Szymek:::... pisze:
(bo nasz Sigmaker jest zwalony od roboty)

- JUVEFANE_10
- Juventino
Czekam czekam i się chyba nie doczekam chciałbym siga z Platinim i Grant Hillemz Orlando jeden z prawej drugi z lewejOleq|sigmaker pisze:Co prawda to prawda...:::Szymek:::... pisze:
(bo nasz Sigmaker jest zwalony od roboty)
Jdnak to nie znaczy ze nie zerobie tutaj wiele sigow !
Proszę cię zależymi na tym
JESTEM OSZUSTEM
- Mania
- Juventino
Kochanie- ja mam duuuuzo czasu i jeszcze wiecej ambicjiAga zapisy to pomysł dobry, ale potem Ty będziesz żałować - nie Oleq

Agnieszka
- JUVEFANE_10
- Juventino
chyba się nie doczeka a zamówienie złożyłem bardzo dawno temu
JESTEM OSZUSTEM
- Oleq|sigmaker
- Juventino
LUDZIE WSZYSTKICH PRZEPRASZM ALE IE MM KOMPA OD NIEDZIELI A TERAZ PISZE ZE SZKOLY O JESTEM NA IFIE. KOMP MI SIE ZEPSUL I OD NIEDZIELI NI MAM DOSTEPU
BEDE GO MIAL JUTRO LUB ZA 2 DNI ! ZROBIE TO CO ZAMOWILISCIE !

- Ulisses
- Qualità Juventino
O.k. Zatem czekamy spokojnie i pełni cierpliwości... Napraw kompa, przypilnuj szkoły, święta, a jak znajdziesz czas to porób kilka sigówOleq|sigmaker pisze:LUDZIE WSZYSTKICH PRZEPRASZM ALE IE MM KOMPA OD NIEDZIELI A TERAZ PISZE ZE SZKOLY O JESTEM NA IFIE. KOMP MI SIE ZEPSUL I OD NIEDZIELI NI MAM DOSTEPUBEDE GO MIAL JUTRO LUB ZA 2 DNI ! ZROBIE TO CO ZAMOWILISCIE !

p.s. Pamiętaj o moim ==> Priv

- paku
- Juventino
TO było od serca ?Ulisses pisze:O.k. Zatem czekamy spokojnie i pełni cierpliwości... Napraw kompa, przypilnuj szkoły, święta, a jak znajdziesz czas to porób kilka sigów
p.s. Pamiętaj o moim ==> Priv

- Solaris
- Juventino
O co Ty Ulissesa podejrzewasz...przecież to jeden z najbardziej cenionych forumowiczow..choć czuć trochę było "to coś"paku pisze:TO było od serca ?Ulisses pisze:O.k. Zatem czekamy spokojnie i pełni cierpliwości... Napraw kompa, przypilnuj szkoły, święta, a jak znajdziesz czas to porób kilka sigów
p.s. Pamiętaj o moim ==> PrivCzy tak dla zachęty zeby szybciej robił sigi?
8)
Ps Paku...Oleq ci robił ten twój avatar-jest boski :shock:

- Oleq|sigmaker
- Juventino
Nie nie ja mu tego nie robilem ! Solaris pamietam ze ty mnie prosiles o siga ... mozesz przytpomnic swoje <hmm> .... zadania