Sigi !
- swiergot
- Juventino
PSSjuve, dostałeś kartkę i jeszcze Ci mało? Ktoś robi coś za darmo, robi to naprawdę świetnie, a Ty jeszcze masz bezpodstawne pretensje i mu ubliżasz? Wracaj do przedszkola, naucz się kultury i dopiero tu przyjdź.

- Solaris
- Juventino
Powiem tyle...to jest chamstwo. Niedość że Oleq robi to super to jeszcze macie pretensje. Ja na miejscu Olqa nie robił bym dla PSSJuve za bezczelne zachowanie cytuje Świergota "wracaj do przedszkola"
PS Ja też czekam ale nie marudze i moge dostać nawet za tydzień
PS Ja też czekam ale nie marudze i moge dostać nawet za tydzień
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
dzięki ;] jednak chciałbym aby tło było jaśniejsze i jeśli można to daj mi plik psd ;]Oleq|sigmaker pisze:Zrobiłem 2 wersje![]()
Bez podpisu (Tak jak prosiłeś)
Z podpisem (Tak jak nie prosiłeś)
No i dodałem avatar :]
MAM NADZIEJE ZE SIE PODOBA
Dawniej Virus[Mauro].
- Oleq|sigmaker
- Juventino
Virus[Mauro] pisze:Podaj Mejla to wyśle ...Oleq|sigmaker pisze:(...) jeśli można to daj mi plik psd ;]
Dzisja zrobie wiekoszosc sigow. jest weked i bede miall dosc czasu !
- RuTeK
- Juventino
Kurcze zaponowała moda na Sigi to i moze ja sie skusze co?
No to ja bym prosił aby na Sigu było zdjecie Del Piero herb Juventusu i Buffon! Wszystko na Ciemno Niebieskim tle...
Z gory bardzo dziekoje... Nie pytam na kiedy dostane bo nie wypada i nie rozumiem rozpaczy inny iz jeszcze nie dosatali swojego.. Pozdro.. 

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Mania
- Juventino
Czytac umiesz? Czytales poprzednie posty? Pewnie nie- przeczytaj wiec, i czekaj spokojnie- czy zdarzylo sie juz ze Oleg nie zrobil tego co obiecal?juz dawno sie zglosilem po siga a nie mam, trudno
Tak sobie obserwuje ten temat i mysle ze bylabym gotowa jakas liste czy wrecz zapisy prowadzic- zeby zapanowal tu wzgledny porzadek :?
Oleg- tak szczerze, nie zalujesz

Agnieszka
- Bany_DG
- Juventino
jak dla mnie powinno sie robic tak zamównie dla olqa na 3/4 sigi dopiero gdy je wykona idzie nastepna kolejka i wtedy nie bedzie zamiesznia. A prosby poza kolejkapo prostu usuwac bo ktos to robi dla własnego hobby i dla chetnych a wy mu taka presje stwarzacie
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
redmauro@o2.plOleq|sigmaker pisze:Podaj Mejla to wyśle ...Virus[Mauro] pisze:Oleq|sigmaker pisze:(...) jeśli można to daj mi plik psd ;]
Dzisja zrobie wiekoszosc sigow. jest weked i bede miall dosc czasu !
Dawniej Virus[Mauro].
- Evolution
- Juventino
Ja poprosze siga z Del Piero, Ibrahimovicem i Buffonem, jakieś ładne tło najlepij niebieske, (zrób to jak chcesz bo widze ze masz talent i dobry gust:)) acha i byś mógł tam wkąponować napis Geluś (czcionka 20, kolor czarny:)
- steru
- Qualità Juventino
Ja mam rowniez ochote na siga i widze ze Ci to sprawia przyjemnosc
bezde NIEZMIERNIE wdzieczny jesli zrobisz i dla mnie ze zdjeciem Del piero w koszulce reprezentacji wloch i z moim nickiem tj Steru heheh z gory dzieki

- Oleq|sigmaker
- Juventino
Heh zrobiłm sobie wiele sigów. Tylko wybaczcie ale o n nie jest z Juventusem tyko z Milanem.Jędruś pisze:Ty tak Oleq robisz i robisz te sigi, czemu sam sobie jakiegoś nie zrobisz.
Juz je mozecie zobaczyc !
P.S Moze temat przykleic ?