Inter Chce Krzynówka!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 08:44

Jacek Krzynówek może trafić do jednego z największych klubów świata. Najlepszy polski piłkarz wpadł w oko właścicielowi Interu Mediolan Massimo Morattiemu.

Wiadomość o zainteresowaniu Krzynówkiem podała strona internetowa "Calciomercato". Krzynówek zaimponował Morattiemu swoją grą w Lidze Mistrzów.

W styczniu Inter pozbywa się lewego pomocnika Alvaro Recoby. Jako jego następcę wymienia się Brazylijczyka Cesara z Lazio. Jeśli rzymianie nie zgodzą się na transfer, następny na liście życzeń jest Krzynówek, którego trener Robert Mancini określił jako szybkiego i silnego fizycznie skrzydłowego.

- Nie wkręcajcie mnie, nie dam się nabrać - tak zareagował Polak na te doniesienia. - Myślałem, że to Kamil Kosowski jest ulubionym synalkiem Manciniego - żartował nawiązując do czasów, gdy Mancini jako szkoleniowiec Lazio próbował sprowadzić "Kosę".

- Jestem dumny, że taki klub i taki trener docenili mnie - mówi już poważnie Krzynówek. - Nie sądziłem, ze kilka dobrych meczów w Lidze Mistrzów może tak wypromować. Nie sądzę jednak, by Niemcy chcieli mnie puścić - ocenia reprezentant Polski.

- Jeśli Inter będzie chciał dać mniej niż pięć milionów euro, nawet nie zaczniemy dyskusji - zastrzega menedżer piłkarza, Adam Mandziara.

- Nie widzę w Serie A lepszych lewoskrzydłowych niż Jacek - stwierdza Zbigniew Boniek. - Poradziłby sobie. Z tym że nie będzie gwiazdą. Raczej człowiekiem od czarnej roboty.

Więcej - w "Fakcie"

http://sport.onet.pl/1025368,wiadomosci.html

No nie! jak to przeczytałem to mnie zatkało jak widać nasz Krzyno robi karierę załatwił już Rome Real teraz czas na zmiane barw moim zdaniem nie pójdzie bo sobie nei pogra a w Bayerze ma raczej pewne miejsce

Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 09:31

- Nie widzę w Serie A lepszych lewoskrzydłowych niż Jacek - stwierdza Zbigniew Boniek.

Buhahahahahhaah ten czlowiek mnie dobija :twisted: On chyba ma jakies kompleksy... Z czalym szacunkiem dla Krzynowka ale do Zambrotty to mu jeszcze troszke brakuje :?

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 10:02

Pelson pisze:- Nie widzę w Serie A lepszych lewoskrzydłowych niż Jacek - stwierdza Zbigniew Boniek.
Hmmm... :roll:
Shadow_Alex pisze:Z czalym szacunkiem dla Krzynowka ale do Zambrotty to mu jeszcze troszke brakuje :?
...no wlasnie. Ja mysle ze na wieszosc wypowiedzi Bonka trzeba niestety brac margines.. :| Ja tez bardzo cenie Krzynowka i uwazam ze jest swietnym pilkarzem ale rzeczywiscie, do klasy niektorych mu jeszcze troszeczke brakuje.
Co nie zmienia faktu, ze fajnie, ze interesuja sie nim slynne kluby. Chociaz nie wiem czy transfer do Interu stanie sie kiedykolwiek rzeczywistoscia.. :? ..Kosowskim tez sie interesowali.

Krzynowek robi wrazenie, zycze mu jak najlepiej. A niech gra i w Arsenalu. Aby tylko sie rozwijal. :o

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 10:42

Dobre by to było ,ale nie widze jak Bayer go puszcza , to po pierwsze a po drugie jakoś nie widzi mi sie gra Jacka w roli "pierwsze skrzypce" :?
Presja,koledzy i Seria A by go zniszczyły , a szkoda bo to najlepszy polski zawodnik na dziń dzisiejszy ... może za sezon ,dwa czego nie :wink:

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 11:51

Pelson pisze: - Nie widzę w Serie A lepszych lewoskrzydłowych niż Jacek - stwierdza Zbigniew Boniek. - Poradziłby sobie. Z tym że nie będzie gwiazdą. Raczej człowiekiem od czarnej roboty.
Help me :!: Cos ten Boniek chyba dawno Serie A nie ogladal :wink: Z calym szacunkiem do Krzynowka to on do Interu sie nie nadaje z conajmniej dwoch powodow mianowicie:
:ball: Prawie w ogole by nie gral bo skoro Recoba nie gra za duzo to on tym bardziej :?
:ball: Inter w moim mniemaniu jest druzyna ktora "niszczy" wielu dobrych graczy i nie chce aby wsrod nich sie znalazl Krzynowek

Obrazek
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 13:34

Więcej - w "Fakcie"
Eeeem... W "Fakcie"? No to rzeczywiscie bardzo wiarygodne zrodlo :? Nie wiem dlaczego ale cos czuje w kosciach ze to plota do potegi... Zreszta- poczekamy-zobaczymy :wink: A jesli ma gdziekolwiek odchodzic to chyba juz predzej do Bayernu :wink:... Gdzies mi sie tak obilo o uszy ze Bayern bardzo lubi kupowac najlepszych zawodnikow Bayeru wlasnie- ciekawe jak sprawdzi sie ta smieszna teza :wink:

Agnieszka

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 14:41

Wolałbym żeby Jacek został w Leverkusen. Nie wiem czego ale myślę że tam będzie mu lepiej. A Inter i tak nie zdobędzie ani LM ani Scudetto, Bayer też ma małe szanse na LM ale przynajmniej tam Jacek gra zawsze jak jest zdrowy. I wogóle nie lubie Interu.

Obrazek
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 15:39

Po pierwsze Bayer go nie puści, a jeśli już to zażyczą sobie taką sume, że Interowi szkoda będzie kasy...
Po drugie ja myśle, że ciężko by mu było w Interze. Kadra Interu jest duża i na pewno łatwo do pierwszego składu by się nie przebił.
A tak wogóle, jeśli o tym pisze Fakt i Onet to jest to plotka :lol: wiec nie ma sobie czym zawracać głowy. A i dla Krzynówka będzie lepiej, jeśli zostanie w Bayerze, gdyż nie jest to słaby klub a i nasz reprezentat jest tam ceniony. Kto wie co by bylo, gdyby przeniósł się do innego kraju :roll:
Iver.pk pisze: :ball: Prawie w ogole by nie gral bo skoro Recoba nie gra za duzo to on tym bardziej :?
moim zdaniem krzynówek jest lepszy od Recoby :wink:

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 15:45

No nie wiem czy Krzynówek jest lepszy od Recoby. :? Byłoby bardzo fajnie mieć po dwu letniej przerwie znów Polaka w Serie A. Ale oni kupili Davidsa i siedzi na ławce. Ja myślę, że lespiej dla kariery Krzynia byłoy zostać w Bayerze. Pewne miejsce w składzie. :wink:

bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 15:55

FAKTycznie wszystko jasne.... Dzieki tej gazecie mamy przynajmniej zawsze o czym podyskutowac... :-D
Fajnie by było gdyby przeszedł i grał w Interze pierwsze skrzypce...
Ale ostatnio dosedłem do wniosku, że Bayer to całkiem niezły zespól, młody, zdolny, ambitny i co najwazniejsze niedoceniany !!!!
Wole zeby dalej szalal w meczach Bayery strzelajac wazne gole niz siedziec na lawce Interu i byc kolejnym pilkarzem"ktory sie nie sprawdzil"...

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 16:32

Wedłum Mnie JAcek nie za szybko przystosował sie do Włoskiego stylu gry... On idealnie pasoje do Drużyn niemieckich.. Silny obdarzony piekielnie mocnym uderzeniem z dystansu.. W Itali gra sie jednak troszeczke ineczej i w tym by kwił cały problem :wink: Ale oczywiscie INTER to juz klasa sama w Sobie i mam nadzieje ze jak juz by Jacek dostał sie do Interu to nie zasiadł by na ławce REZERW... Bo to wcale mu sie by nie opłaciło.

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 17:00

UlTrAs pisze:
Iver.pk pisze: :ball: Prawie w ogole by nie gral bo skoro Recoba nie gra za duzo to on tym bardziej :?
No czy ja wiem :? Jacek ma teraz forme a Recoba zawsze sie prezentowal dobrze(choc strasznie go nie lubie :twisted: ). Ma niesamowita lewa noga takiego uderzenie moze mu pozdrosic wielu zawodnikow :!: Dla mnie niech Krzynowek zostanie tam gdzie jest a jak juz sie przeniesie to dopiero na zakonczenie sezonu jak potwierdzi swoja swietna dyspozycje w kolejnych meczacha i nie do Interu bo jak napisales ma a szeroka kadre :!:

Obrazek
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 17:04

Iver.pk pisze:
UlTrAs pisze:
No czy ja wiem :? Jacek ma teraz forme a Recoba zawsze sie prezentowal dobrze(choc strasznie go nie lubie :twisted: ). Ma niesamowita lewa noga takiego uderzenie moze mu pozdrosic wielu zawodnikow :!: Dla mnie niech Krzynowek zostanie tam gdzie jest a jak juz sie przeniesie to dopiero na zakonczenie sezonu jak potwierdzi swoja swietna dyspozycje w kolejnych meczacha i nie do Interu bo jak napisales ma a szeroka kadre :!:
To jest własnie ten problem... ŁAWKA REZERWOWYCH bo Inter dysponoje bardzo wyrownanym składem chociazby patrzec na ATAK :ball: Vieri wchodzi na ostatnie 15 min i zawsze cos tam ustrzeli :evil: Szkoda ze sypnał na brame :evil: Krzynowek powinien zaczac szukac innego klubu jak zabraknie dla niego miejsca w Bayernie albo spisze sie jeszcze lepiej na wiosne niz w Jesieni :D

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 17:34

Ja juz kiedys mówiłem Jacek nie poradzi sobie w wielkich klubach Serie A on tam poprstu nie pasuje :( ( a szkoda) widział bym go w Premiership jego styl jest podobny do tego który prezentuja zawodznicy tejże ligi
Słyszałem ze własnie za Recobe ma przyjsc Jacek nie rozumiem ale cóż

stazzorZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 17:54

Pelson pisze: Więcej - w "Fakcie"
wszystko jasne, dokladnie tak jak a_gu_nia jak dla mnie brukowa sciema

Obrazek
ODPOWIEDZ