JUVENTUS 0:0 Milan (Serie A)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 11:13

BIGGI pisze:No coz....nie moge sie doczekać tego meczu, tym bardziej że całą śmietanka lubelskich kibiców zbiera sie w pubie :twisted: :wink:
Dokladnie :twisted:

A więc arcyważny mecz! Zdecydowanie najważniejszy w 1 rundzie rozrywek Serie A. Na chwilę obecną, możemy juz być pewnie, iż w wyścigu o Scudetto liczyć będzie się tylko nasz JUVENTUS i Milan. reszta ma tylko matematyczne szanse.
Mimo, że do meczu jeszcze 3 dni, to już czuję wielkie napięcie i atmosferę jaka będzie towarzyszyć temu widowisku :twisted: Delle Alpi ma być wypełnione po brzegi, oby to okazało się prawda, a nasi tifosi niech zgotują wspaniały doping, który poniesie naszych piłkarzy do zwycięstwa! Teraz marzę o wyniku 1-0, to bedzie wspaniały rezultat. W takim spotkaniu taki wynik to jest to, a nie z jakimś Maccabi, Lecce czy fiorą, no ale już nie narzekam :wink:
Obawiam się bardzo tego pojedynku. Jak wiemy, nasza forma przed świętami, zawsze jest nienajlepsza. Już po ostanich meczach mozemy to nico odczuć. Oby chłopcy się zmobilizowali i wygrali, niech dadzą z siebie wszystko, potem już przerwa świąteczna i wspaniale byłoby się na nią udać z 7 pkt. przewagą :twisted:

Forza JUVENTUS :!: :!:

Obrazek
seba99

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 11:29

W takich meczach jak ten liczy się mobilizacja!!! Składy równe, umiejętności podobne! Liczę jednak, że Juve wukorzysta atut własnego boiska:))) Mój typ to 2 - 0 dla Juve:)))

Gigi trzymaj się!!!

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 12:21

Ja troszke sie obawiam tego meczu ale mam nadzieje ze Juve wygra wtedy bedzie mialo przewage psychlogiczna nad Milanem i punktach ale wierze ze Juve Wygra!!!!!

Obrazek
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 13:50

Ja nie boję sie tego meczu ! Te mecze uwielbiam, czy sa dla nas zwycieskie, czy nie, przynoszą one najwiecej emocji, wiecej od meczy z Interem, Lazio czy Romą, zwłaszcza, ze to te dwa zespoły - Juve i Milan najbardziej sie liczą i będą walczyc o Scudetto w tym sezonie 8) Zawsze atmosfera jest swietna i mam nadzieje, ze będziemy swiadkami prawdziwego widowiska ! Oczywiscie bardzo chcialbym, zeby Juve ten mecz wygrało, a wygrac moze, bo mamy bardzo dobry skład, ktorym mozna zdzialać bardzo duzo :) podobnie zresztą Milan, ktory zawsze byl grozny.

Mam nadzieje, ze mecz zakonczy sie pozytywnym wynikiem dla nas, czyli zwicięstwem ! :twisted: Zwycięstwo o niczym nie zadecyduje, ale te kilka punktow z takim rywalem jak Milan, to jest cos ! 8)
Forza Juve !!!

P.S Mecz znowu na Canal + ? Czy jakies inne stacje tez go pokazują ?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 14:04

Ach, co to bedzie za spotkanie. Juz nie moge sie doczekać. Zdecydowanie najpowazniejszy sprawdzian w tym sezonie.
Juve w ostatnich meczach forma specjalnie nie imponuje, ale co najważniejsze wygrywa. Milan za to wydaje się być na fali, szczególnie po rozgromieniu Violi 6:0. Taki mecz to jednak zupełnie co innego, niz spotkania z przeciętniakami. Tutaj każdy motywuje sie na 100%.
Zwyciestwo byłoby fantastyczne, bardzo przyblizyło by nas do Scudetto. Ach, jak chciałbym aby ten mecz skonczył się Juventusowskim 1:0. Zdaje sobie kjednak sprawe, że o zwyciestwo bedzie bardzo trudno i remis tez nie byłby złym rezultatem, pozwolił by na zachowanie 4 punktów przewagi.
Po meczu z Milanem nastąpi dłuższa przerwa i mam nadzieje, że dzieki sobotniemu meczu Juve z Milanem w świeta oraz nowy rok bedziemy mieli dobry humor. A więc do boju Juve.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
juve_fan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 14:20

Mi zdaje się że będzie remis 1:1 (bramy: Ibrahimovic, Nedved - Shevchenko), albo wygrana Juve 2:1 (bramki: Nedved, Del Piero - Crespo). Co wy na to?

FORZA JUVENTUS !!!
Luiza

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 14:34

juve_fan pisze: remis 1:1 (bramy: Ibrahimovic, Nedved - Shevchenko)
nie wiem jak moze byc remis po 1 i jednoczesnie bramke strzeli Pavel i Zlatan ale....coz jak widac mozna i tak :D :D :D

:arrow: Wygramy 1-0 a Sheva bedzie mial kaca po Zlotej pilce hehehe :twisted:

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 16:00

kurcze już zaczynam się Modlić :D
Muszą to wygrać .......hmm w sumie nie muszą ale ja w to wierzę utrą nosa Milańskim. Jak dla mnie może być nawet 1-0 :ball: :D ale trzy punkty nasze;) :ball: :ball: :ball:

PS. fajne te nowe emotki :ball: :puck: ale to drugie za bardzo nie wiem;) poprosze w innym topicu o wytłumaczenie;)

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 20:27

Maggie Del Piero pisze:PS. fajne te nowe emotki :ball: :puck: ale to drugie za bardzo nie wiem;) poprosze w innym topicu o wytłumaczenie;)
dziołcha to są krążki od hokeja :wink:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Delle Alpi ma być wypełnione po brzegi
a skąd wiecie, że stadion ma być pełny :?: czyżby umknął mi jakiś nius :?: :roll: Byłoby to nielada wydażenie, gdyby na Della Alpi był komplet widzów 8)

Macias

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 20:46

Bardzo obawiam się tego meczu, Milan gra świetnie; my w sumie też, ale jednak zawsze to może być mecz jednego błędu, ale wierze i mam nadzieje na nasz sukces :)

juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 20:50

To co mysle przed tym meczem mozna okreslic jako beznadzieja.
Jak widze co w ostatnich meczach wyprawia Thuram a razem z nim reszta ekipy to mi rece opadaja. Jak do tego jeszcze dodac forme Milanu to wynik 3 w plecy bardzo mnie nie zaskoczy :cry: .
Co gorsze nie rozumiem tego zachwytu i pean na temat Ibrahimovica, bo owszem trzeba mu przyznac, że jest bardzo dobry ale czasem zachowuje sie nieodpowiedzialnie. Zwłaszcza jezeli zaczyna dryblować w dość ryzykowny sposob i naraza druzyne na kontre.

Moim zdaniem mozna to podsumowac to tak, że jezeli nasi zagrają tak jak w meczu z Bolognią to nawet sedzia nam nie pomoze, bo nie oszukujmy sie jak by nie sedzia to ten mecz mielibysmy w plecy.
Pozdro

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
matihooligan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 20:59

Ale bedzie sie dzialo i zobaczymy co z tego wyniknie. Oby Bianco wygrało z rosso ale to cie okaże bądzmy dobrej myśli. Hej Juve gol. Mam nadzieje ze pokaża na co ich stać i zmiotą milan z powierzchni ziemi, albo chociaż wygrają:) Pełny stadion musze to zobaczyć....
>>>>>TI AMO JUVENTUS<<<<<

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 21:56

Jush nie moge sie doczekać tego meczu :twisted: czekam na niego od początku sezonu(zresztą jak wszyscy) tylko szkoda że nie mam calan + i nie moge obejrzeć meczu :( a tym bardziej że Delle Alpi ma być pełne a naszego stadionu od meczu z realem w 2003 roku :? stawiam wynik 1-0 dla juve po bramce Ibrahimovica!!!!

Grande Juve, Vinci Per Noi
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2004, 23:37

Juveni skad taki pesymizm;) plakac beda Milanisci po meczu;) a tak na serio bedzie ciezki mecz, ale kibice sa od tego aby wierzyc, bez wiary w zwyciestwo nic nie ma sensu:) . Wiec nos do gory i pamietaj ze pilkarze beda naprawde dobrze zmotywowani do gry i w tym meczu zagraja na 100% swoich mozliwosci:).
Licze na dobre widowisko i to jest najwazniejsze obok tego aby Juventus zadowolil pelne Delle Alpi (jaki to bedzie widok!) oraz kibicow z calego swiata.
Pozatym postawilem 35 zl na zakladzie z dwoma Milanistami wiec Juve musi wygrac;D
pozdr
PS. Trzeba wierzyc;)

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2004, 02:36

UlTrAs pisze:a skąd wiecie, że stadion ma być pełny :?: czyżby umknął mi jakiś nius :?: :roll: Byłoby to nielada wydażenie, gdyby na Della Alpi był komplet widzów 8)
http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=8693 - stad wiemy :wink:

A wracajac do topicu to mecz najwazniejszy jak dotad i napewno trzeba go wygrac!!
Co do wyniku to juve wygra albo 1-0 albo 2-1 i juz Milan bedzie mial 7pkt w plecy :!: Bramki strzela ibra i .... Emerson(w koncu jeszcze w lidze nie stzrelil i nie ma lepszego meczu na przelamanie :wink: )
Licze na wielkie widowisko i wspanialy doping kibicow(w koncu) :!:

:!: Ave Juve lalalalala :!: :D

Obrazek
Zablokowany