AC Milan 6-0 ACF Fiorentina
- baker
- Milanista
Super tekst, gratuluje poczucia humoru.alex_pl pisze: a nie pomysleliscie czasem ze Milan uskrzydlony tym zwyciestwem nie bedzie mial motywacji ?:)
Po pierwsze Fiora jest mocna. Potwierdzila to takze w meczu z Juve. Wszyscy to przyznaja oprocz Ciebie. Moze wiec nie masz racji?alex_pl pisze:fiorentina-a nie wydaje mi sie az taka mocna zeby zaraz sie podniecac i mowic ze milan to duzyna nie z tej ziemi-
Po drugie nikt nie "mowi" o "druzynie nie z tej ziemi". Milan wygral wysoko z Fiora i to zasluguje na uznanie. Rossoneri zagrali rewelacyjny mecz, czego potwierdzeniem niech beda pomeczowe noty:
La Gazzetta dello Sport: Dida nk :!: :!: :!: , Cafu 6.5, Nesta 6.5, Maldini 6.5, Kaladze 7, Gattuso 6.5, Pirlo 7 (Ambrosini 6.5), Seedorf 7.5, Kaká 7 (Rui Costa 6.5), Shevchenko 7.5, Crespo 8 (Dhorasoo 6.5).
Skad Ty bierzesz takie informacjeleniup pisze:O ile zawsze Milan wygrywał fuksem strzelając bramki gdzieś koło 90 minuty

" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa
- alex_pl
- Juventino
hmmm 12 druzyna w tabeli jest dla ciebie mocna?
az czekac do weekendu jak bedziesz sral w porty przed meczykiem z juve
a co do tego ze milan strzela bramki w ostatnich minutach-moze sie myle?(mecz z parma) tylko w jednym moge sie zgodzic:Milan rozegral dobre spotkanie-a wiec jak wiadomo : cuda sie nie zdarzaja dwa razy :-D wiec zycze powodzenia w tej konfrontacji "panie znawco serie a" 

- leniup
- Redaktor
Oj Boże baker. Dobra źle się wyraziłem. Milan to oczywiście świetna drużyna mająca także duzo szczęścia i może nie zawsze ale często przesądza wynik meczu w ostatnim kwadransie gry.baker pisze:Skad Ty bierzesz takie informacjeleniup pisze:O ile zawsze Milan wygrywał fuksem strzelając bramki gdzieś koło 90 minutyZnow apeluje o zastanowienie sie przed napisaniem podobnych bzdur (bez urazy
)
- paweł (neo)
- Juventino
Mysle ze Fiorentina zagrała troche słabszy mecz co z premedytacja wykozystał Milan.Fiorentina nie gra juz tak dobrze jak na poczatku zesonu.
Za kilka dni Juve zagra z Milanem i to bojsko wyłoni nam lepszego, dywagacje na ten temat nie maja zadnego sensu... takie jest moje zdanie
Za kilka dni Juve zagra z Milanem i to bojsko wyłoni nam lepszego, dywagacje na ten temat nie maja zadnego sensu... takie jest moje zdanie
- pan Zambrotta
- Juventino
myślę, że obecnie Milan jest od nas lepszą drużyną - Juve ma mały kryzysik formy (coś w rodzaju zadyszki po 200 metrze :-D ). Oby za kilka kolejek do meczu z Milanem powróciło Juve sprzed kilku tygodni, wtedy Milan będzie bez szans
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Po zwycięstwie 6-0 na pewno skoczyło morale Milanistom. Przed meczem z Juve będa bardzo podbudowani i na pewno czeka nas ciężki mecz. Fiorentina nie jest jakimś słabeuszem i mimo, iż zajmują dość niską pozycję w tabeli to mają w swojej drużynie wielu wartościowych piłkarzy, więc wygrana z Violą 6-0 na pewno jest sporym wyczynem. Jednak my chodź wygraliśmy skromnie to jednak również sięgnęliśmy po trzy punkty. Czeka nas w sobote ciężko mecz, lecz to My gramy na własnym boisku i to My jesteśmy faworytami 8)
- kouba
- Qualità Juventino
na dluzszych dystansach jest cos takiego jak 'drugi oddech'pan Zambrotta pisze:coś w rodzaju zadyszki po 200 metrze :-D

kilka?pan Zambrotta pisze:Oby za kilka kolejek do meczu z Milanem powróciło Juve sprzed kilku tygodni, wtedy Milan będzie bez szans

W tym meczu Fiorentina nie miala nic do powiedzenia. Przewaga Milanu byla wprost gigantyczna. Obrona, a przede wszystkim bramkarz (ten z I jak i II polowy

Jeszcze trzeba przyznac, ze Fiora miala cala jedna dobra okazje do zdobycia bramki

P.S jak Chiellini chcial wybic ta bramke przy strzale Crespo to ja nie wiem :lol: Cyrk na boisku...
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2004, 20:54 przez kouba, łącznie zmieniany 1 raz.
- baker
- Milanista
Tak, jest. Zwlaszcza jezeli chodzi o potencjal kadrowy. Poza tym jeszcze raz polecam Ci obejrzenie skrotu z meczu Juve-Fiora i/lub poczytanie komentarzy na tym forum po tamtym meczu. Byc moze wtedy przekonasz sie, ze Viola sprawila wiele problemow Juventusowi.alex_pl pisze:hmmm 12 druzyna w tabeli jest dla ciebie mocna?![]()
To, ze Fiora jest dopiero 12 wynika glownie ze slabego poczatku sezonu. Jednak od momentu zmiany trenera (Mondonico zostal zastapiony przez Buso) fioletowi rozegrali kilka bardzo dobrych spotkan (np. 4-0 z Lecce, czy mecze z Interem i Juve). Mozna wiec sie bylo spodziewac, ze Firorentina stawi opor Milanowi.
Musze Ci napisac, ze ja w przeciwienstwie do Ciebie szanuje kolejnych przeciwnikow Milanu. Szanuje takze Juve. Wiem, ze w meczu z Juventusem nie bedzie latwo, ale nie boje sie tego pojedynku. Po spotkaniu z Fiora jestem optymista i wierze, ze rossoneri moga spokojnie zremisowac a nawet wygrac w Turynie. Jezeli przegraja to nic wielkiego sie nie stanie, bo sezon jest dlugi i jeszcze kazda strate da sie odrobic. Tak przy okazji Tobie tez polecam wiecej pokory i szacunku do rywala i jego kibicow.alex_pl pisze:az czekac do weekendu jak bedziesz sral w porty przed meczykiem z juve![]()
Oczywiscie, ze sie nie mylisz. Gratuluje wiedzyalex_pl pisze:a co do tego ze milan strzela bramki w ostatnich minutach-moze sie myle?(mecz z parma)
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 479#134479
Nigdy nie twierdzilem, ze jestem znawca Serie A i za kogos takiego sie nie uwazam. Jednak przy Tobie rzeczywiscie sie tak czujealex_pl pisze: "panie znawco serie a"
Czy bramki strzelone w ostatnim kwadransie swiadcza, ze Milan wygrywa szczesliwieleniup pisze:Milan to oczywiście świetna drużyna mająca także duzo szczęścia i może nie zawsze ale często przesądza wynik meczu w ostatnim kwadransie gry.

Zgadzam sie, ze obrona Fiory zagrala slabo, ale moze bylo tak dlatego, ze zostala do tego zmuszona?kouba pisze:Obrona, a przede wszystkim bramkarz (ten z I jak i II polowy ) to istne posmiewisko
Nizeupelnie sie zgadzam. Milan mogl strzelic wczaraj z tuzin golikouba pisze:A co rowniez warto zauwazyc to Milan byl bardzo skuteczny...
Skrot meczu Milan-Fiorentina
Widze, ze kilku z Was, juventinich, probuje umniejszyc znaczenie zwyciestwa Milanu

" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa
- BIGGI
- Qualità Juventino
Obawiam sie ze walka z Milanem o scudetto dostarczy nam nie lada emocji. Faktycznie mediolanska druzyna pokazała niezła klase, ale ja bym sie tym bardzo nie przejmował.
Zreszta juz w sobote sie okarze kto jest w jakiej formie.