Kto powinien dostac Zlota Pilke ????

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 12:50

Złota Piłka dla ........SHEVY !!!! W pełni zasluzona . Nikt nie mial z nim szans jesli chodzi o ten rok !! NAreszcie!!! 6 lat na nia czekalem i w koncu sie stalo !!!

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 13:07

zawsze tak było i zawsze tak będzie, że na tej liście znajdą się nazwiska, które nie powinny tam być. co tam robi np. Totti, Beckham i Ronaldo? co oni takiego osiągnęli w tym roku? nic. ale skoro już są, to niech sobie tam będą. i tak nie mają szans na zwycięstwo. Złotą Piłkę otrzyma człowiek, który naprawdę na nią zasłużył. myślę, że otrzyma ją Szewczenko. ale to może być tylko pozytywna motywacja piłkarzom Juve, że zdobędzie ją piłkarz Milanu. powinni dążyć do tego, żeby to któryś z naszych zdobył ją w następnym roku...

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 13:11

mam pytanie kiedy wreszcie powiedzą kto wygra :?: myślałem że mieli powiedzieć 12 ale już minął i nie powiedzieli tak więc kiedy??

29

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 14:51

Ukrainiec Andrij Szewczenko zdobył "Złotą Piłkę", którą prestiżowy francuski magazyn "France Football" przyznaje co roku najlepszemu piłkarzowi w Europie. Napastnik AC Milan od dłuższego czasu wymieniany był jako główny faworyt do zdobycia tego trofeum. Decyzja wybierających laureata nie jest więc zaskakująca.

Kolejne pozycje zajęli zawodnicy rewelacyjnie spisującej się w tym sezonie Barcelony. Portugalczyk Deco uplasował się na drugim miejscu, a Ronaldinho Gaucho na trzecim.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2004, 17:51

No i tak jak sie spodziewalem !!!! Zlota Pilka dla Szewy- w pelni zasluzona :wink:

Zauwazylem w wynikach iz na 7 miejscu bodajze byl nasz Pavel Nedved :D Mile zaskoczenie......

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2004, 18:50

sheva dostal zlota pilke nie wiem za co :evil: :evil: juz bardziej sie nalezala deco albo ronaldinio..po cichu <no moze troche glosniej> liczylem ze zlota pilke zdobedzie Gigi ale sie przeliczylem :evil: :|

ODPOWIEDZ