Sigi !

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 20:21

Dzieki wielkie Stary, kurczaki szybko Ci to poszlo, 3 godziny po zamowieniu juz mam wklejonego porzadnego siga :D Dobra robota, wielkie dzieki! Podoba mie sie :D

Oleq|sigmaker

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 20:27

"Nie chodzi :( Wpisuje tak i nie chodzi, tylko zamiast siga to się pokazuje coś takiego [img]C:\Documents and Settings\Paweł\Pulpit\sighouston[/img]
Chyba na nic ten sig mi zrobił. Szkoda."

HAHAHA teraz mnie baaaaaardzo rozsmieszy;es, dzieki poprawiles mi humor ! Ale ty nie masz miedzy IMG wpisac adresu C:/program FIles/moje .... tylko adres pod jakis znajduje sie obrazek ! Np. www.wp.pl/sig.jpg , aby sprawdzic jaki jest ades kliknij Prawym Przyciskiem myszy na sig i kliknij wlasciwosci ! Jeszcze raz zieki :-D

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 20:28

leniup pisze:
Pelson pisze:
leniup pisze:Oleq wielkie dzięki za siga. Podoba mi się :D
A teraz pytanie do tych co już takie sigi mają w podpisie. Jak to zrobić żeby go tam wkleić????(siga oczywiście)????????
Nic prostszego ->prawy przycisk->właściwosci->kopiujesz adres-> wklejasz do podpisu mniej więcej cośtakiego Obrazek
Nie chodzi :( Wpisuje tak i nie chodzi, tylko zamiast siga to się pokazuje coś takiego [img]C:\Documents and Settings\Paweł\Pulpit\sighouston[/img]
Chyba na nic ten sig mi zrobił. Szkoda.
Bo musisz skopiować adres ze strony a nie z moich dokumentów czy obrazów

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 20:59

Przypominam,ze sigi powinny miec 100 x 400 pixeli (bez jakiejkolwiek linijki podpisu).Obrazek Pelsona takie normy przekracza,wiec prosze go zmienic,albo zmniejszyc.W innym wypadku wiadomo co bedzie...
To,ze je macie nie oznacza,ze nie musicie sie stosowac do owych punktow regulaminu.

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 21:00

po pierwsze to się nie znam na tym więcnie śmiać!!!! Po drugie jak dać tego sigga na jakąs stronę tak jak mówiłeś bo teraz tego tez nie umiem. Ale jesteś miły wiesz. Ty też kiedys się uczyłeś i nikt się z ciebie nie śmiał. Bardzo zabawne.

Oleq|sigmaker

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 21:11

Po co masz awac na strone skoro to juz jest na serwerze ?

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 21:17

Ja również bardzo dziekuje za siga i od razu mam pytanie do autora. W jakim programie ty robisz te "cuda" :?: :roll:

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 21:36

Pewnie w photoshopie

A wcale cuda to nie są - to nie jest trudne zafascynowany produkcja Oleq'a zaczalem troche czytac i niedlugo bedzie gotowy moj sig a moze nawet avatar 8)

Jak chcesz to moge ci linki zapodać do tutoriali - tak naprawde to jak sie pozna dzialanie i funkcje to jest badziewnie proste - wystarczy miec fotki i pomysl - a to Wy mu załatwiacie 8)

Oleq|sigmaker

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 23:08

Lucid_Dreamer pisze:Pewnie w photoshopie

(...) wystarczy miec fotki i pomysl - a to Wy mu załatwiacie 8)
Przeciez ja sam muszaznalesc zdjecia i miec jakies pomysl ?!

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 23:37

ToMeK pisze:Przypominam,ze sigi powinny miec 100 x 400 pixeli (bez jakiejkolwiek linijki podpisu).
Krotkie pytanie - czy wobec tego powinienem usunac podpis spod siga odnosnie autorstwa Oleq'a?
Jesli przekracza normy regulaminowe to tak...

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 23:45

Jejku,jejku... Co to sie dzieje tutaj? Jakas dziwna mania ogarnela nasze forum :wink:

A ja wyjatkowo nie chce zadnego siga 8)

Pisze zeby pogratulowac checi robienia czegos za nic- to take...och... wzruszajace :cry:

A wcale cuda to nie są - to nie jest trudne zafascynowany produkcja Oleq'a zaczalem troche czytac i niedlugo bedzie gotowy moj sig a moze nawet avatar
Kochanie, kiedy nabierzesz troche wprawy to moze i dla mnie conieco splodzisz :wink: :?:

Agnieszka

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2004, 23:58

No ba ! Od Rammsteina po Buffona kochanie 8) A moze.. A moze i Adolfa wrzuce jeśli chcesz :] , ty moja ukochana prowokatroko :wink:

Ale to w przyszlosci... bliskiej 8).
Przeciez ja sam muszaznalesc zdjecia i miec jakies pomysl ?!

To prawda, ale tu chodzi o to, żeby samemu na coś wpaść i zrobić - a takie "chce buffona po lewo w środku herb a po prawej nedved najlepiej żeby się uśmiechał" nie może rozwijać twojej kreatywności - co nazjwyzej sprawność w tworzeniu na zamowienie.

To... hm... jak z masową produkcją zawsze ręczna robota jest bardziej wartościowa - tak samo własny pomysł się bardziej ceni.

Nie potępiam Cię, uważam, że robisz świetną robote, ale to jakies takie... dziwne :?

Pozdrawiam.

PSSjuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2004, 00:03

To ja jeszcze raz poprosze o siga bo juz pisalem ale nie dostalem odpowiediz zadnej :( Teraz chce ze Zlatanem i Ravanellim i Herbem juve oczywiscie .Pdpis z boku moze byc gdzies Zlatan 8) Z gory dzieki

FORZA JUVENTUS TORINO
T S WISLA KRAKOW
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2004, 00:31

No ba ! Od Rammsteina po Buffona kochanie A moze.. A moze i Adolfa wrzuce jeśli chcesz :] , ty moja ukochana prowokatroko

Ale to w przyszlosci... bliskiej .
O tak, swietny pomysl... Tylko czy mnie stad nie wywala jak Adolfa bede miala :roll: :wink: :?:

Kiedy mniej wiecej moge sie upominac? Bo na gg wole Ci raczej tylka nie zawracac...

Agnieszka

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2004, 00:39

Bo na gg wole Ci raczej tylka nie zawracac...
Pfff przecież robisz to kilka razy dziennie 8), ale wiesz, że bardzo to lubię, więc luzik :D (zresztą ja Tobie też czasem lubię pozawracać tyłeczek 8) )

nie wiem myśle, że w weekend zrobie Tobie i sobie cosik. Aha nie proście mnie o sigi, bo ja św. Mikołaj nie jestem :wink:

Tak czy siak ciekaw jestem Oleq czy robisz w photoshopie czy może w czymś innym.

Właśnie to jest oficjalne pytanie do szefów zanim coś zaczniemy: Czy można mieć na sigu albo avatarze Adolfa - wszak to postać historyczna, o jak Napoleon na przykład (tu ukłon w strone Dionizosa). To co nie dostaniemy kartek za takie coś??

(i co z tymi wymogami Oskar8 :? )

ODPOWIEDZ