JUVENTUS 0:0 Milan (Serie A)
- Forza_Juve
- Juventino
gdzie: wypełnione po brzegi Stadio Delle Alpi,
kiedy: sobota, 18 grudnia 2004 r., godz. 20.30.
Przed meczem:
Każdy kibic (nie tylko Juve czy Milanu) zdaje sobie, że od spotkań Juventus - Milan w tym sezonie będzie zależało kto zdobędzie Scudetto, a kto zajmie 2 miejsce dla obu drużyn oznaczające porażkę.
Poprzednia kolejka:
Milan jest na fali, wygrał 6:0 z Fiorentiną, natomiast Juventus szczęśliwie wywiózł 3 punkty z Bolonii i z taką grą nie może być pewny zwycięztwa z Milanem.
Typ:
Minimalne zwycięstwo Juventusu po bardzo zaciętym i wyrównanym spotkaniu.
kiedy: sobota, 18 grudnia 2004 r., godz. 20.30.
Przed meczem:
Każdy kibic (nie tylko Juve czy Milanu) zdaje sobie, że od spotkań Juventus - Milan w tym sezonie będzie zależało kto zdobędzie Scudetto, a kto zajmie 2 miejsce dla obu drużyn oznaczające porażkę.
Poprzednia kolejka:
Milan jest na fali, wygrał 6:0 z Fiorentiną, natomiast Juventus szczęśliwie wywiózł 3 punkty z Bolonii i z taką grą nie może być pewny zwycięztwa z Milanem.
Typ:
Minimalne zwycięstwo Juventusu po bardzo zaciętym i wyrównanym spotkaniu.
- FORZA MILAN
- Milanista
No i skonczyly sie zarty. Teraz juz zaczyna sie walka o mistrzostwo . Mysle ze ten kto wygra ten mecz zdobedzie scudetto. Bo jesli Milan wygra Juve sie podniesie i w koncu zejdzie z nich powietrze. Moj typ to 1-2 po golach : Nedveda - Crespo i Shevchenki ( po zdobyciu Zlotej Pilki pewnie bedzie chcial pokazac ze na nia zasluzyl !! Chociaz i tak nie musi bo wszyscy o tym wiedza
)

- białas
- Juventino
tak, kto wygra ten mecz, na 95% może być pewnie, że zdobędzie mistrzostwo. ale po takiej grze, jak z Bologną, nie liczę na zbyt dużo. chociaż Milan po wysokim zwycięstwie z Fiorentiną może być zbyt pewny siebie. a to powinni wykorzystać zawodnicy Juve. optymistycznie rzecz biorąc, Juve powinno wygrać. realistycznie patrząc będzie remis...
- mnowo
- Qualità Juventino
Gdyby Milan wygral ten mecz, roznica punktowa miedzy nim a Juve zmniejszylaby sie zaledwie do jednego punktu. Milan jak najbardziej chce dogonic Juve, a ten mecz bylby dla nich doskonala do tego okazja.
Juve z kolei gra u siebie i bedzie chcialo odskoczyc od Milanu, wykorzystujac atut wlasnego boiska.. (miejmy nadzieje ze i kibicow.. :roll: ). Mysle ze to bedzie mocno bardzo trudne spotkanie, o wiele trudniejsze niz np to z Lazio czy Interem. :?
Mimo wszystko licze na pozytywny rezultat, przeciez dla pilkarzy Juve bedzie tez oczywiste, ze wygrana w tym spotkaniu bedzie niesamowicie wazna. Ze nie bedzie mozna podejsc do tego w stylu "OK, nawet jesli przegramy, to mamy jeszcze okazje odbic to sobie wiosna w Mediolanie". To bedzie mecz wielkiej szansy, i mam nadzieje ze Juve ja wykorzysta. Stawiam wygrana 2:1 lub 1:0 i mam nadzieje ze wstrzeli sie Nedved. Niech pograzy milanistow.. :roll: hehehe

Mimo wszystko licze na pozytywny rezultat, przeciez dla pilkarzy Juve bedzie tez oczywiste, ze wygrana w tym spotkaniu bedzie niesamowicie wazna. Ze nie bedzie mozna podejsc do tego w stylu "OK, nawet jesli przegramy, to mamy jeszcze okazje odbic to sobie wiosna w Mediolanie". To bedzie mecz wielkiej szansy, i mam nadzieje ze Juve ja wykorzysta. Stawiam wygrana 2:1 lub 1:0 i mam nadzieje ze wstrzeli sie Nedved. Niech pograzy milanistow.. :roll: hehehe
- Szilgu
- Juventino
Ten mecz trzeba wygrać. Jeśli Juventus przegra to milan bedzie na fali i zacznie seryjnmie wygrywaća juve nieco się pogrąży i w następnych meczach bedzie miał to w pamięci. Jeśli zaś Juve wygra to skutek będzie odwrotny i na 85% juve zdobędzie scudetto. Licze na 2-1
- leniup
- Redaktor
Od początku sezonu czekam na ten mecz. Wkońcu nadeszła ta chwila. Jeśli Juve nie daj Boże przegra to może to być początek końca marzeń o Scudetto. Niby zachowamy jeden punkt przewagi ale... Mam nadzieje jednak że po pięknym meczu zwyciężymy Milan i odjedziemy ich już na 7 punktów. W najgorszym przypadku remis - który też nie był by taki zły. Trzymam kciuki 

- Vincitore
- Juventino
No i tan moment na który czekaliśmy nmajważneijszy mecz w sezonie Milan przyjeżdża do nas jak wiemy Milan prezentuje koncertową formę wygrał dwatygodnie temu z Parmą 1-2 w 7 minut zapewnił sobie zwycięstwo i wczoraj rozgromił Viole 6-0 Juve też wygrało 2 mecze ale wymęczyło 2-1 z zawsze groźnym Lazio i cudem w ostatnich minutach uratowało 3 pkt na Dall'Ara jeśli oba zespoły beda prezentować taką formę faworytem jest Milan natoiast myślę że Juve się nieziemsko zmobilizuje wkońcu zawsze jesteśmy faworytami i jesteśmy liderem więc myslę że trzeba zniszczyć Milan mój typ 3-0 ''OPTIMISTA'' 

- howik
- Juventino
oj mecz bedzie trudny i mysle ze padnie malo bramek!!naprzeciwko sobie stana 2 najlepsze obrony
obie druzyny lubia grac z kontr i preferuja gre defensywna :-D okazji pewnie bedzie malo i wygra ta druzyna,ktorej napastnicy wykorzystaja sytuacje.I tego wlasnie sie boje skutecznosc naszych napastnikow jest mala :twisted:
w mym sercu tylko Juve i Jaga 8)

w mym sercu tylko Juve i Jaga 8)
- JUVEFANE_10
- Juventino
moim zdaniem wygra Juventus 2-1 po bramkach dwóch bramkach Zlatana i jednej Kaki
- inv
- Milanista
nareszcie spotkaja sie dwie roworzedne druzyny w serie A.
Mysle ze poza Juve i Milanem zadna druzyna nie jest w stanie juz zdobyc scudetto. Ten mecz bedzie niezwykle wazny, ale nie najwazniejszy, nie zgadzam sie z tym, ze ten kto wygra zdobedzie mistrzostwo wloch.
Wszystko rozstrzygnie sie w drugiej czesci sezonu luty/marzec beda wedlug mnie kluczowymi miesiacami.
Wracajac jednak do meczu - wiem, ze bedzie to na pewno piekne spotkanie, stawiam na 2-1 dla Milanu po golach Shevy, Crespo i Zlatana
btw: mozna prosic o "Milanista" zamiast "Juventino"?
Mysle ze poza Juve i Milanem zadna druzyna nie jest w stanie juz zdobyc scudetto. Ten mecz bedzie niezwykle wazny, ale nie najwazniejszy, nie zgadzam sie z tym, ze ten kto wygra zdobedzie mistrzostwo wloch.
Wszystko rozstrzygnie sie w drugiej czesci sezonu luty/marzec beda wedlug mnie kluczowymi miesiacami.
Wracajac jednak do meczu - wiem, ze bedzie to na pewno piekne spotkanie, stawiam na 2-1 dla Milanu po golach Shevy, Crespo i Zlatana
btw: mozna prosic o "Milanista" zamiast "Juventino"?
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Jest to bardzo ważny mecz i dla jednej i dla drugiej drużyny. Jesli Juventus chce zdobyć mistrza to mecze czy to z Milanem, Interem czy Romą na włąsnym boisku trzeba wygrywać. Milan ma bardzo dobrą i ulożoną drużyne. Największym zagrożeniem z ich strony bedzie na pewno nieobliczalny Shevchenko, który w tym momencie jest chyba najlepszym napastnikiem świata. My jednak również mamy wielu znakomitych piłkarzy. Myśle, że mecz bedzie zacięty, gdyż spotkają się dwie równe sobie drużyny. Co do wyniku to nie będe bawił się we wróżke
Powiem tylko tyle, że wygramy :!: :twisted:
- Aga_Del_Piero
- Juventino
strasznie boję się tego meczu :roll: porównajmy starcia obu drużyn z Fiorentiną - Juve wygrało 1:0, a Milan 6:0... to chyba o czymś świadczy :? nie tracę jednak nadzieji, że chłopaki się zmobilizują i wygrają 

- Adu
- Juventino
na pewno trzeba sie obawiac Shewy, bo to napastnik kompletny i ciezki do upilnowania, ale mysle ze juve ogolnie ma silniejsza druzyne i w sobote to sie potwierdzi
bedzie dobrze, bo musi byc dobrze
2:1 dla juve
bedzie dobrze, bo musi byc dobrze
2:1 dla juve
- Luiza
- Juventino
Jasna dupa
Boje sie tego meczu od poczatku sezonu :?
Ale wierze ze bedzie dobdi, choc patrzac trzezwym okiem 8) Milan pogromil Fiorentine.....ale
:!: MY TO NIE FIORENTINA ------->NIE DAMY SIE :!:
:twisted: :twisted:
Obstawiam: 1-0 dla Juve
to w sobote swietujemy...hehehe

Boje sie tego meczu od poczatku sezonu :?
Ale wierze ze bedzie dobdi, choc patrzac trzezwym okiem 8) Milan pogromil Fiorentine.....ale
:!: MY TO NIE FIORENTINA ------->NIE DAMY SIE :!:
:twisted: :twisted:
Obstawiam: 1-0 dla Juve
to w sobote swietujemy...hehehe