Sigi !
- Vincitore
- Juventino
Dobra ja też poprosze Siga powinien wyglądać tak : po lewej Del Piero W środku herb Juve a po prawej Nedved aha dobrze by było żeby koszulki były z tego sezonu
EDIT: Aha i zmieść tam gdzieś jeszcze ten mój tandetny nick :Pelson
EDIT: Aha i zmieść tam gdzieś jeszcze ten mój tandetny nick :Pelson

Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2004, 21:03 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- Asta#8
- Qualità Juventino
Super!! Dzięki, naprawdę mi się podoba. A Ty nie masz co robić??
Fajnie by było gdby każdy na forum miał takie coś pod postami. Wiem, że byłoby to bardzo trudne ale powoli. A tak wogóle te Sigi wyglądają bardzo profesjonalnie.
P.S. A teraz nie na temat, tak przy okazji. Co znaczy ta emotikona?? :puck: Wygląda jak krążek hokejowy ale chyba to nie oto chodzi.
Do ManagerZona potrzebna jest...Tzn. nie potrzeba, ale przydatna
Ta pileczka tez.

P.S. A teraz nie na temat, tak przy okazji. Co znaczy ta emotikona?? :puck: Wygląda jak krążek hokejowy ale chyba to nie oto chodzi.

Do ManagerZona potrzebna jest...Tzn. nie potrzeba, ale przydatna

- darel
- Juventino
Ja też byłbym bardzo wdzieczny za zrobienie mi Sigi. Chciałbym, aby znajdował sie na niej Del Piero - najlepiej jego radość. W tle oczywiście herb Juve, lub widok na trybuny z fanami. Naprawde byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dziekuje.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Oleq|sigmaker
- Juventino
Oczywiście spróvuje zrobić dla wszystkich, lecz wszyscy chcą dla Juventusu i boję się ze moze mi zabraknac pomyslow. Ale coz ajakosc o zrobie. Na poczatek robie siga dla .... juvela !
- lukask1
- Juventino
- Oleq|sigmaker
- Juventino
_Javel_ mozesz juz sie cieszyc swoim sigiem mi sie podoba wiec mam nadzieje ze tobie tez jezeliuwazasz ze cos zle wal na GG - 5789115 [niewidoczny czesto jestem]
Aha i jeszcze jedno czemu lukas masz iga zrobione Przez mnie i Dla mnie :evil:
A oto sig dla javela :

Aha i jeszcze jedno czemu lukas masz iga zrobione Przez mnie i Dla mnie :evil:
A oto sig dla javela :

- Oleq|sigmaker
- Juventino
Ultras Sig dla ciebie zrobiłem... Na dziś mam dość sigów !
Jeżeli chcesz złożyć reklamację napisz na GG - 5789115 [nIeWiDoCzNy jEstEM czEstO]

Jeżeli chcesz złożyć reklamację napisz na GG - 5789115 [nIeWiDoCzNy jEstEM czEstO]

- leniup
- Redaktor
Piszesz że skończą ci się pomysły o juve. Ja natomiast chciałem o Houston Rockets czyli koszykówka. T-Mac i Yao Ming. na stronie www.rockets.e-basket.pl znajdziesz jakieś ich zdjęcia czy co. Jakbyś mógł to zrób. Gadałem już z tobą ale sie za często nie odzywasz/
- Oleq|sigmaker
- Juventino
Leniup zrobilem ci siga z tym Jo-mingiem i ze francisem
Mysle ze qwyszlo nawet nawet

- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Hmmmm nie jestem jakimś tam super grafikiem ale twoje loga wyglądają tak samo każde ;d dodaj ramke do któregoś zróżnicój je troche bo każde logo jest takie same , nick kogos kto zamawiał to logo jest mało widoczne prawie wcale . zmień to troche pobróbuj nowych technik itp. może zrób coś z animacją itp.
Pozdrawiam bo i tak miło że robisz cos za darmo a mało ludzi w tych czasach coś daje za nic ;]
Pozdrawiam bo i tak miło że robisz cos za darmo a mało ludzi w tych czasach coś daje za nic ;]
Dawniej Virus[Mauro].
- Oleq|sigmaker
- Juventino
Heh ja mówie ze jetem poczatkujacym ale ciagle sie ucze juz niekiedy dodake juz animacje luv efekty. Robie za darmo bo lubie to robic a lubie jak mi dziejuja