Trójka kandydatów do nagrody FIFA 2004
- JUVEFANE_10
- Juventino
Moim zdaniem na nagrode Fifa zasłygóje Ronaldinho a na Złota Piłkę na pewno nie Szewa.w zeszłym sezonie osiągnął tylko mstrzostwo włoch.odpadli w lidze mistrzów i z reprezentacja nic nie osiągnął.Moim zdaniem złotą piłkę powinien zdobyć DECO.Zdobył 2 mistrzostwa z Porto,wygrał Puchar Uefa i Lige Mistrzów i poza tym doszedł do Finału Mistrzostw Europy w 2004.
Wieć mój typ taki:DECO
Wieć mój typ taki:DECO
- mnowo
- Qualità Juventino
Ciekawa sytuacja, bo magazyn World Soccer tez zorganizowal taka akcje:
"Pomocnik Barcelony Ronaldinho został wybrany piłkarzem roku przez magazyn "World Soccer". W głosowaniu na najlepszego piłkarza Ronaldinho zebrał 28,6 proc. głosów. Drugi był Thierry Henry (napastnik Arsenalu) - 22,2, a trzeci Andriej Szewczenko (napastnik Milanu)."
zrodlo: http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=6295687&kat=1750
Ciekawe, ze w glosowaniu Szewczenko zajal ostatnie miejsce.. :roll: Zobaczymy jak bedzie w przypadku FIFA 20 grudnia..
"Pomocnik Barcelony Ronaldinho został wybrany piłkarzem roku przez magazyn "World Soccer". W głosowaniu na najlepszego piłkarza Ronaldinho zebrał 28,6 proc. głosów. Drugi był Thierry Henry (napastnik Arsenalu) - 22,2, a trzeci Andriej Szewczenko (napastnik Milanu)."
zrodlo: http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=6295687&kat=1750
Ciekawe, ze w glosowaniu Szewczenko zajal ostatnie miejsce.. :roll: Zobaczymy jak bedzie w przypadku FIFA 20 grudnia..
- paku
- Juventino
Ronaldinho powinien wygrać, nikt nie jest wyszkolony taką techniką jak on. Ma oczy dookoła głowy choć czasami postępuje jak "sęp" ale niekiedy to wychodzi na plus całej Barcelonie. Szewczenko ? Co prawda strzela gole, ale te bramki nie mają przełożęnia na to co robi Ronaldinho na boisku, strzela bramki asystuje. 8)
Ale złotą piłkę powinien dostać Nicola Legrottaglie
Za całokształt
:twisted:
Ale złotą piłkę powinien dostać Nicola Legrottaglie

- tom_n
- Milanista
Widzę, że niektórzy jeszcze się łudzą, że Sheva nie wygra Złotej Piłki, mimo, iż już od tygodnia wiadomo, że trafi ona właśnie w ręce Ukraińca. Jutro po meczu z Fiorentiną Sheva wraz z dwoma działaczami Milanu leci do Paryża i w poniedziałek oficjalnie odbierze nagrodę :-D
Tak więc możecie przestać się już łudzić i pogodzić się z tym, że zwycięzcą tegorocznej Złotej Piłki jest Andriy Shevchenko, piłkarz Milanu 

FORZA MILAN!
- lukask1
- Juventino
no Gratulacje Wspaniale ze bedzie ja mial jakis pilkarz Milanu (wreszcie) pstom_n pisze:Widzę, że niektórzy jeszcze się łudzą, że Sheva nie wygra Złotej Piłki, mimo, iż już od tygodnia wiadomo, że trafi ona właśnie w ręce Ukraińca. Jutro po meczu z Fiorentiną Sheva wraz z dwoma działaczami Milanu leci do Paryża i w poniedziałek oficjalnie odbierze nagrodę :-DTak więc możecie przestać się już łudzić i pogodzić się z tym, że zwycięzcą tegorocznej Złotej Piłki jest Andriy Shevchenko, piłkarz Milanu
ostatnio byla u Was chyba w 1995 r.
Myslisz ze zazroscimy??? :? Nic z tego!! rok temu mial ja Nedved 8) a za rok dostanie Ibrahimovic

- paku
- Juventino
Dokładnielukask1 pisze:no Gratulacje Wspaniale ze bedzie ja mial jakis pilkarz Milanu (wreszcie) pstom_n pisze:Widzę, że niektórzy jeszcze się łudzą, że Sheva nie wygra Złotej Piłki, mimo, iż już od tygodnia wiadomo, że trafi ona właśnie w ręce Ukraińca. Jutro po meczu z Fiorentiną Sheva wraz z dwoma działaczami Milanu leci do Paryża i w poniedziałek oficjalnie odbierze nagrodę :-DTak więc możecie przestać się już łudzić i pogodzić się z tym, że zwycięzcą tegorocznej Złotej Piłki jest Andriy Shevchenko, piłkarz Milanu
ostatnio byla u Was chyba w 1995 r.
Myslisz ze zazroscimy??? :? Nic z tego!! rok temu mial ja Nedved 8) a za rok dostanie Ibrahimovic

I co sie Milanisto chwalisz ze Andrzej wygrał?