Jakim jesteś kibicem ?

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Jakim jesteś kibicem ? :)

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 16:28

Lucid_Dreamer pisze:Eh ten temat to mi BravoSportem pachnie :?
zakopcone z intermediolan.com Umiesz czytać ? chyba nie :lol:
Już widzę jak ktoś się przyznaje, że jest kiepskim kibicem :?

A kto ci karze ? Nie widzisz kochanie, że do wyboru masz aż 6 odpowiedzi ? No chyba że nie jestes kibicem, to co innego, albo nie potrafisz glosować w ankiecie :roll:
To jest ze strony wajrona po prostu nabicie. KOLEJNE :?

Przykłady proszę 8) Zresztą twój post jest tak inteligentny, że zasługujesz na Qualitkę ;P
Ludzie! Ludzie! Opanujcie się, przecież tu zalatuje forum realu.
Jakim jesteś kibicem - jestem dobrym kibicem mam koszulke inzaghiego i nawet szalik, a z kubka juve zawsze pije Cole na meczach.

Temat o koszulkach mamy, o naszych zbiorach gadżetów Juve również i "wasz ulubiony kibicowski gadżet również" :lol:
Naprawde - z całym szacunkiem dla Was, ale nie musicie w takich tematach odpisywać, bo to jest gorsze niż każda plota transferowa.
Tyle. A pan Jekyll & Hyde jeszcze pewnie nie raz nie dwa taki topic puści i trzeba to po prostu olać.

Pij olej, będziesz wielki 8) Nie pasuje topic - nie pisz =)
P.s Wajron (warunek) fajna żonlerka avatarami. Naprawdę lepiej się poucz, bo w szkole to chyba nieciekawie u ciebie.

A co widzisz w tym dziwnego, że próbuje znaleśc fajna avatarkę :lol: Nie masz się czego uczepić to idź do matki niech ci kupi rzepy :D
Skąd wiesz, że źle się óczę ? :D ?
a_gu_nia pisze:Buahahahaha... Jakim jestes kibicem? Jestem kibicem, wsjo. Moze jeszcze: jakim jestes czlowiekiem? jakim jestes mezczyzna, jaka kobieta? hmm...jakim jestes uczniem? jakim jestes...czytelnikiem? jakim jestes kierowca? jakim jestes pijakiem, upijasz sie szybko czy powoli? jakim jestes...blablabla...

Swietny temat,kiedy powstana nastepne takie...? Juz sie nie moge doczekac!

Agnieszka
Koleżanka z podstawówki ? :lol:
Ile ci brakuje jeszcze do 500 postów ? :D Nabij jeszcze troszke może dostaniesz Qualitkę :roll:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 16:45

Ja zagłosowałem na wierny kibic bo jestem wiernym kibicem mojego Juve,wiem że nigdy nie będę kibicowała innej drużynie niż Juve na pierwszy miejscu, jednak moje kibicowanie Juve zaczynałem jako kibic zawodnika (Zidane), jednak potem zmieniłem się na "wierniaka".
Zreszta jestem również kibicem wiernym kibicem Legii i też wiem że w Polsce nie będę lubil innej drużyny.
Jeszcze zostaje kwestia Monaco, wszystko się zaczęło do kąd ich trenerem został Deschamps (w ankiecie nie ma opcji "ze względu na trenera" a powinna) potem jeszcze sukcesy w LM i we Francji potem zaczęło się u nich pogarszać, przegrali w finale LM, a we Francji zdobyli 3 miejsce no sam nie wiem czy teraz jestem za Monaco dlatego że zmieniełem się w "wierniaka" czy dlatego że ich trenerem jest Didier.
Ale coś mi się zdaje że będe ich wiernym kibicem, choć napewno to będzie niższy stopień wierności niż względem Juve czy Legii.
Jeszcze inna opcja którą bym dodał, to "ze względu na to że jest przyjacielem mojej ulubionej drużyny", choć nie wiem czy miała by taka sens. Bo ja właśnie dlatego lubię Piacenzę, Den Haag, Zagłębie S. czy Pogoń Sz. bo są przyjaciółmi kolejno Juve i Legii

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 17:13

Warunek pisze: A kto ci karze ? Nie widzisz kochanie, że do wyboru masz aż 6 odpowiedzi ?
Warunek nie wiedzialem ze lubisz chlopcow 8)
Warunek pisze: Nie masz się czego uczepić to idź do matki niech ci kupi rzepy :D
Dlaczego wplatujesz czyjas mame w wasze wewnetrzne sprawy?? :roll:
Warunek pisze: Nabij jeszcze troszke może dostaniesz Qualitkę :roll:
Wyskakujesz do innych z takimi tekstami(wlacznie z zakladaniem tematu) a sam wypisujesz bzdury i systematycznie sie osmieszasz.

Temat nie warty poswiecenia gdyz 3/4 oglosi ze jest wiernym kibicem.
Tylko pytanie co z tego jezeli nie udowodni nam swoich slow?? :?
Nie znajdzie sie osoba ktora powie ze jest zlym kibicem a kluby zmienia w zaleznosci od gry (nio oprocz Rybqa :D ).
Tak wiec moim zdaniem glupi pomysl(oczywiscie jezeli komus sie podoba moze sie wypowiadac :wink: ).Odpowiedz jest znana jeszcze przezd zadaniem pytania.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 17:20

A zastaanawiałem się jakim ja jestem kibicem Od razu pomyślałem ze wiernym ale z drugiej strony czy ja nie jestem kibicem zawodnika :roll: Bo odkąd interesuje się piłką czyli od 1996 roku to zawsze uwielbiałem tylko Alexa, i to jest mój ulubiony piłkarz. I dopóki będzie grał to zawsze będzie. No ale jednak w końcu wybrałem wiernego kibica bo chodź Alex skończy kariere to zawsze będe kochał JUVE.
Wajron pisze:Koleżanka z podstawówki ? :lol:
Ile ci brakuje jeszcze do 500 postów ? :D Nabij jeszcze troszke może dostaniesz Qualitkę :roll:
Wajron wątpie by a_gu_nia była z podstawówki. Chyba się troszkę przeliczyłeś bo pewnie jest starsza od ciebie.

Obrazek
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 17:26

DjJuve pisze:
Warunek pisze: A kto ci karze ? Nie widzisz kochanie, że do wyboru masz aż 6 odpowiedzi ?
Juz wiesz misiaczku :* :oops:
Warunek pisze: Nie masz się czego uczepić to idź do matki niech ci kupi rzepy :D
Dlaczego wplatujesz czyjas mame w wasze wewnetrzne sprawy?? :roll:
Hehe wplątuje matkę :D Dobre :lol: Może jeszcze ją obraziłem co :D:D ?
Wyskakujesz do innych z takimi tekstami(wlacznie z zakladaniem tematu) a sam wypisujesz bzdury i systematycznie sie osmieszasz.
Przykłady maleńki 8)
Temat nie warty poswiecenia gdyz 3/4 oglosi ze jest wiernym kibicem.
Nie znajdzie sie osoba ktora powie ze jest zlym kibicem a kluby zmienia w zaleznosci od gry (nio oprocz Rybqa :D ).
Misiu, a może z ankiety usuniemy odpowiedź "kibic zawodnika" to może się odczepisz, bo póki co widzisz tam tylko odpowiedź o złym kibicu, jak to napisaleś :wink:

P.S
Warunek - kocham ten nick :**
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2004, 17:28 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 17:27

:shock: Wajron założył nowy topic. Temat jak temat bywały lepsze i gorsze (Jak się można kąpać z nogą w gipsie :lol: ), a Wy od razu na niego naskakujecie. Dajcie spokój. Nie podoba się temat to nie pszcie. Bo teraz w co 3 topicu ktoś pisze, że ten nabija tyle, ten tyle, a ten założył durny topic, a tamci napisali w tym miesiącu tyle i tyle postów. Kiedyś się tak nie kłóciliśmy :(

A wracając do tematu. Jestem wiernym kibicem 8) , ponieważ od 1996 roku kibicuję Juventusowi i nie zmieni się to na pewno. Będę z nimi na dobre i złe. Po części jestem też kibicem czynnym: jak mogę to bardzo chętnie pójdę na jakiś mecz.

:roll:
Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 17:49

Ja jestem kibicem patriotom bo chcę żeby w JUVE było coraz lepiej np. Legrotaglie grał jak szmata to rządam by go sprzedali. I marzę żeby kupili RONALDINHO(czyt. czarodzieja) :wink:

2 post:
No i opczywiście jestem kibicem zawodnika- ALEXA 8)

Opcja zmien.Za to ostrzezenie

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 18:10

Wajron pisze:
DjJuve pisze:
Juz wiesz misiaczku :* :oops:
Wajron tam jest gdzieś dla Ciebie specjalny temat i nie mów do mnie kochanie, bo to jest na tym forum zarezerwowane dla Agi :wink: Aga jak wiesz jest dziewczyną co jest subtelną aluzją w twoim kierunku. Masz problem idz do psychiatry, bo z tego co wiem to poza tym, że jesteś chorym gejem (chorym bo katar) to jeszcze masz problem podobny do problemu Edypa (w przeciwieństwie do ciebie potrafię to napisać nieużywając brzydkich słów). Wajron się otwiera na tym forum:
Nie dość, że przyznaje się, że jest homo, to jeszcze podkochuje się w cudzych matkach (nietylko cudzych, ale miałem nic nie mówic ups!).
DjJuve pisze:Dlaczego wplatujesz czyjas mame w wasze wewnetrzne sprawy?? :roll:
Warunek pisze:Hehe wplątuje matkę :D Dobre :lol: Może jeszcze ją obraziłem co :D:D ?
Obraziłeś mnie i ją szczególnie na privie, dlatego też mam szczerą nadzieję, że pojedziesz na zlot, będę tam na ciebie czekać i wtedy się swoją mamą nie zasłonisz. (pogadamy o tym, bić takiego kogoś nie mam zamiaru, szkoda moich butów)
Jesteś głupim dzieciakiem, który rozżalony brakiem szacunku na forum próbuje się popisać głupimi tekstami, a na privie wysyła stek bluzg pod innym nickiem. Otóż chłopcze dla mnie nie istniejesz ciężko, że na tym forum są tacy jak ty. NIe będę już chyba twoich postów więcej komentować chyba, że mnie do tego zmusisz. Naprawdę żałuję, że to forum nie jest wolne od pół-inteligentnych prowokatorów - niestety myśle w tym momencie o Tobie.
DjJuve pisze:Wyskakujesz do innych z takimi tekstami(wlacznie z zakladaniem tematu) a sam wypisujesz bzdury i systematycznie sie osmieszasz.
Warunek pisze:Przykłady maleńki 8)
Przykłady? Wcisnąć profil pod twoim postem - potem pokaż wszystkie posty i masz prawie 400 przykładów na bzdury i nabijactwo.
DjJuve pisze:Temat nie warty poswiecenia gdyz 3/4 oglosi ze jest wiernym kibicem.
Warunek pisze:Misiu, a może z ankiety usuniemy odpowiedź "kibic zawodnika" to może się odczepisz, bo póki co widzisz tam tylko odpowiedź o złym kibicu, jak to napisaleś :wink:
P.S
Warunek - kocham ten nick :**
Wiem, że kochasz ten nick, bo inaczej byś go nie używał za każdym razem, gdy wylatujesz z forum.
Prawda jest taka:
Twoje wypowiedzi wydawały mi się w większości głupie i nieprzemyślane, a jeśli przemyślane to tylko pod kątem największych kontrowersji. Odkąd obraziłeś mnie na privie w taki durny sposób jesteś dla mnie nikim.
Było na tym forum sporo potyczek słownych, ale na szczęście większość była w miarę inteligentnych (na przykład pionki czy tomkaw z "naszymi").

Dziękuję za uwagę, przepraszam za offtopic i mam nadzieję, że więcej już nie będę musiał zabierać głosu, w tym temacie.

CO do tematu:
Umiem czytać Wajron, ale nie chodziło mi o to skąd ten temat zakopciłeś, tylko z jakim pismem mi się kojarzy.

To jasne każdy tu uważa się za wiernego kibica nawet nasz "B", który ma tyle duże serce, żeby kochać kilka zespołów z serieA w zależności od forum, na którym właśnie pisze.

Jak widać narazie wszystko to prawda, bo niewiernego kibica nikt nie kliknał :?

Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 18:56

uwazam sie za wiernego kibica Juventusu :-D i Legii W-wa :-D oczywiscie nie mam mozliwosci ogladana meczow moich druzyn bedac na stadionie, poniewaz mieszkam daleko od warszawy a jeszcze dalej od turynu, wiec jak tylko jest okazja ogladam mecz w telewizji :-D

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 19:03

ankieta jest niescisla. nie ma dla mnie opcji.
bo przeciez nie jestem nie wiernym kibicem- wierze w zepsol akurat jak mu kibicuje, i jestem mu wierny poki wygrywa.
wiec co mam wybrac ? :(
pomocy!
[']gliwice[']

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 19:12

Lucid_Dreamer pisze:Wajron się otwiera na tym forum:
Nie dość, że przyznaje się, że jest homo, to jeszcze podkochuje się w cudzych matkach (nietylko cudzych, ale miałem nic nie mówic ups!).
Preferuję także przystojnych tatusiów 8)
DjJuve pisze:Dlaczego wplatujesz czyjas mame w wasze wewnetrzne sprawy?? :roll:
Warunek pisze:Hehe wplątuje matkę :D Dobre :lol: Może jeszcze ją obraziłem co :D:D ?
Obraziłeś mnie i ją szczególnie na privie, dlatego też mam szczerą nadzieję, że pojedziesz na zlot, będę tam na ciebie czekać i wtedy się swoją mamą nie zasłonisz. (pogadamy o tym, bić takiego kogoś nie mam zamiaru, szkoda moich butów)
Ej stary proszę nie bij mnie ok ? :lol:
Jesteś głupim dzieciakiem, który rozżalony brakiem szacunku na forum próbuje się popisać głupimi tekstami, a na privie wysyła stek bluzg pod innym nickiem.
Odkąd obraziłeś mnie na privie w taki durny sposób jesteś dla mnie nikim.
Kto nazwał mnie "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" zakładając przy tym nowy topic ? :roll:
Przykłady? Wcisnąć profil pod twoim postem - potem pokaż wszystkie posty i masz prawie 400 przykładów na bzdury i nabijactwo.

Zbyt obszernie to ująłeś, chociaż biorąc pod uwagę twoją aluzję - wiele się odemnie nie różnisz, szczególnie w nabijaniu postów 8)
Warunek pisze:Warunek - kocham ten nick :**
Wiem, że kochasz ten nick, bo inaczej byś go nie używał za każdym razem, gdy wylatujesz z forum.
Używałem go tylko raz, więc nie mów że za każdym razem :wink:

P.S
Widzę, że muszę dodać sobie do zajęć na silowni jeszcze ze 2 godz. przed sparingiem na zlocie. Do zobaczenia :* !

Wolność i kapitalizm!
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 19:15

A JA mówie koniec -

z tymi wypowiedziami

3. Posty - podpunkt F - przeczytajcie, jak macie cos do siebie wszyscy załatwiajcie to na gg lub PW.

A temat jest jaki jest jednemu sie podoba 2 nie - "koniec kropka "

Obrazek
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2004, 19:19

ja jak wiekszosc jestem wiernym kibicem 8)
Rybeq pisze:ankieta jest niescisla. nie ma dla mnie opcji.
bo przeciez nie jestem nie wiernym kibicem- wierze w zepsol akurat jak mu kibicuje, i jestem mu wierny poki wygrywa.
wiec co mam wybrac ? :(
pomocy!
[']gliwice[']
to proste wybierz PSEUDOKIBICEM hehe :-D :P pozdro

Obrazek
enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 00:37

zaglosowalem na wiernego kibica mialem watpliwosci z kibicem danego zawodnika bo od zawsze moim ulubiencem jest del piero ale pomyslalem sobie ze jak skonczy kariere to dalej bede kibicowal juve wiec...wierny kibic :P

ENBEA
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 10:12

ja tez wziolem na wiernego bo od 95 roku kibicuje im i juz nigdy nie przestane:)

ODPOWIEDZ