Jakim jesteś kibicem ?
- wErOn
- Juventino
Zakopcone z intermediolan.com 
Kibice dzielą się na:
- pseudokibiców - to chyba kazdy wie czy nim jest, czy nie.
- wiernych kibiców - czyli kibiców, którzy zawsze wiernie trzymają sie jednej drużyny, która na jakiejś podstawie upodobali sobie wcześniej, jest tez tak wierny, ze jak jakis zawodnik opuści klub to go odrazu "nielubia" (Przykład Barcy i Figo)
- czynny kibic - czyli chodzi na mecze, na stadion , jak nie ma mozliwosci to telewizja, pub , przy czym wierny kibic z czynnym sie nie wykluczają.
- niewierny kibic - kibicuje danej druzynie, dlatego ze odnosi duze sukcesy, bo jest na topie i wogole wymiata na dzien dzisiejszy. Po czym po slabsszej formie zespolu przechodzi na drugi.
- kibic patriota - kibic ktory krytykuje, chce ciagle wiecej dla dobra klubu żąda zmian i wogole wydaje sie taki jakby nie najlepszy chodź i tak jest dobrym kibicem.
- kibic zawodnika - np. kibicuje Barcelonie bo tam gra Ronaldinho, a Interowi bo Adriano itd.
Oczywiście nie chodzi tutaj o Juventus, bo wątpie czy mamy tutaj na przykład jakiegoś pseudokibica, więc mówie ogólnie. Przecież wielu z Was oprócz Juve kocha także swoje lokalne kluby, mniej czy bardziej od Juve oczywiście.
Ja zagłosowałem na WIERNY KIBIC
Przynajmniej za takiego się uważam, i za takiego uważa mnie moje otoczenie w zyciu codziennym z tego co obserwują oczywiście 

Kibice dzielą się na:
- pseudokibiców - to chyba kazdy wie czy nim jest, czy nie.
- wiernych kibiców - czyli kibiców, którzy zawsze wiernie trzymają sie jednej drużyny, która na jakiejś podstawie upodobali sobie wcześniej, jest tez tak wierny, ze jak jakis zawodnik opuści klub to go odrazu "nielubia" (Przykład Barcy i Figo)
- czynny kibic - czyli chodzi na mecze, na stadion , jak nie ma mozliwosci to telewizja, pub , przy czym wierny kibic z czynnym sie nie wykluczają.
- niewierny kibic - kibicuje danej druzynie, dlatego ze odnosi duze sukcesy, bo jest na topie i wogole wymiata na dzien dzisiejszy. Po czym po slabsszej formie zespolu przechodzi na drugi.
- kibic patriota - kibic ktory krytykuje, chce ciagle wiecej dla dobra klubu żąda zmian i wogole wydaje sie taki jakby nie najlepszy chodź i tak jest dobrym kibicem.
- kibic zawodnika - np. kibicuje Barcelonie bo tam gra Ronaldinho, a Interowi bo Adriano itd.
Oczywiście nie chodzi tutaj o Juventus, bo wątpie czy mamy tutaj na przykład jakiegoś pseudokibica, więc mówie ogólnie. Przecież wielu z Was oprócz Juve kocha także swoje lokalne kluby, mniej czy bardziej od Juve oczywiście.
Ja zagłosowałem na WIERNY KIBIC

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Vincitore
- Juventino
Ja również zagłosowałem na Wiernego kibica sądze że jestem takim od 9 lat zawsze kiedy Juve jest w dołku jestem z nimi (chociaż ostatnio dołków jest niewiele
) Mój kolega również uważa się za wiernego Kibica Realu po meczu z Bayerem (0-3) pytam sie go jak tam po meczu a on mówi aaaa niejestem już za Realem Real wygrał 1 mecz mówi jestem super Kibicem Realu 
Najbardziej denerwują mnei kibice Zawodników mój kumpel jest Fanem Zideana grał w Juve on jest Fanem Juve przeszedł do Realu on jest za Realem
Najbardziej denerwują mnei kibice Zawodników mój kumpel jest Fanem Zideana grał w Juve on jest Fanem Juve przeszedł do Realu on jest za Realem

Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2004, 19:34 przez Vincitore, łącznie zmieniany 2 razy.
- Reggie
- Juventino
Wierny kibic, bo za takiego się uważam. Myślę że będę kibicował Juve jeszcze dłuuuugie czasy, pewnie do końca
. Trudno się zastanawiać co by było gdyby Juventus spotkała relegacja, lub bankructwo i ponowny start od jakiejś okręgówki :? . Jednak jestem pewny że takie coś nie nastąpi. Wiadomo, czasem są słabsze momenty, ale ja swojej "miłości" nie zmienię 
Wydaje mi się że najbardziej Juventusowi potrzeba "czynnych kibiców" bo jak się patrzy na te "przepełnione" Delle Alpi to porażka. Chyba że wszyscy czynni przesiadli się przed TV. :?

Wydaje mi się że najbardziej Juventusowi potrzeba "czynnych kibiców" bo jak się patrzy na te "przepełnione" Delle Alpi to porażka. Chyba że wszyscy czynni przesiadli się przed TV. :?
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- białas
- Juventino
ja jestem wiernym kibicem, bo nigdy nie zdradzę Juve, choćby (odpukać w niemalowane drewno) spadli do okręgówki, popadli w olbrzymie długi i byli najgorszą drużyną na świecie. Juve nigdy nie przestanę kochać...
- Rybeq
- Juventino
ja jestem kibicem niedzielnym, ale nie kibicuje tylko w niedziele!
kibicuje oczywiscie tylko wtedy gdy druzyna jest najlepsza i jest na topie. dlatego czesto zmieniam zespoly. do niedawna kibicowalem juve, ale po remisie na san siro uznalem ze przestali byc trendy i ze sa w kryzysie dlatego teraz jestem fanem chelsea!
kibicuje oczywiscie tylko wtedy gdy druzyna jest najlepsza i jest na topie. dlatego czesto zmieniam zespoly. do niedawna kibicowalem juve, ale po remisie na san siro uznalem ze przestali byc trendy i ze sa w kryzysie dlatego teraz jestem fanem chelsea!
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- forza bianco-neri
- Juventino
Podobnie jak narazie większość forumowców zasondowałem na wirenego kibica, ponieważ jestem z JUVE już koło 10 lat. Przez ten czas istniał dla mnie tylko Juve TYLKO!!!!!!! Jednak mam coś także z kibica zawodnika oraz pseudokibica. Dlaczego? Już wyjaśniam. Prawdopodobnie gdyby nie Del Piero teraz byłbym kibicem innej drużyny- bo to dzięki młodemu wówczas Del Piero powoli poznawałem klub i piłkarzy w nim grających (wówczas Vialli, Ravanelli, Di Livio, Deschamps, Toricelli, Ferrara PERUZZI...) zaczął mi się ten team naprawdę podobać i w końcu po którymś z obejrzanych meczy pokochałem go (klub)!!! Teraz nawet gdyby odszedł Del Piero myślę że dalej klub bym kochał, a piłkarza z osobna darzył wielkim szacunkiem. Pseudokibic - dlatego że za swój klub i kibicowską brać poszedłbym w ogień!!! FORZA, ALEX FORZA JUVE !!!
- Iver.pk
- Juventino
Ja mam takiego samego kumpla-Zizu to Zizu tamto :twisted: Ziziu w Juve-AVE JUVE Zizu w Realu-AVE REAL :twisted: :twisted: Tragedia :!:Pelson pisze: Najbardziej denerwują mnei kibice Zawodników mój kumpel jest Fanem Zideana grał w Juve on jest Fanem Juve przeszedł do Realu on jest za Realem
Zaglosowalem na czynnego kibica bo... jak tlko moge to jade do Turynu i kibicuje

- Łucja
- Juventino
Eh ten temat to mi BravoSportem pachnie :?
Już widzę jak ktoś się przyznaje, że jest kiepskim kibicem :?
To jest ze strony wajrona po prostu nabicie. KOLEJNE :?
Ludzie! Ludzie! Opanujcie się, przecież tu zalatuje forum realu.
Jakim jesteś kibicem - jestem dobrym kibicem mam koszulke inzaghiego i nawet szalik, a z kubka juve zawsze pije Cole na meczach.
Naprawde - z całym szacunkiem dla Was, ale nie musicie w takich tematach odpisywać, bo to jest gorsze niż każda plota transferowa.
Tyle. A pan Jekyll & Hyde jeszcze pewnie nie raz nie dwa taki topic puści i trzeba to po prostu olać.
P.s Wajron (warunek) fajna żonlerka avatarami. Naprawdę lepiej się poucz, bo w szkole to chyba nieciekawie u ciebie.
Już widzę jak ktoś się przyznaje, że jest kiepskim kibicem :?
To jest ze strony wajrona po prostu nabicie. KOLEJNE :?
Ludzie! Ludzie! Opanujcie się, przecież tu zalatuje forum realu.
Jakim jesteś kibicem - jestem dobrym kibicem mam koszulke inzaghiego i nawet szalik, a z kubka juve zawsze pije Cole na meczach.
Naprawde - z całym szacunkiem dla Was, ale nie musicie w takich tematach odpisywać, bo to jest gorsze niż każda plota transferowa.
Tyle. A pan Jekyll & Hyde jeszcze pewnie nie raz nie dwa taki topic puści i trzeba to po prostu olać.
P.s Wajron (warunek) fajna żonlerka avatarami. Naprawdę lepiej się poucz, bo w szkole to chyba nieciekawie u ciebie.
- Mania
- Juventino
Buahahahaha... Jakim jestes kibicem? Jestem kibicem, wsjo. Moze jeszcze: jakim jestes czlowiekiem? jakim jestes mezczyzna, jaka kobieta? hmm...jakim jestes uczniem? jakim jestes...czytelnikiem? jakim jestes kierowca? jakim jestes pijakiem, upijasz sie szybko czy powoli? jakim jestes...blablabla...
Swietny temat,kiedy powstana nastepne takie...? Juz sie nie moge doczekac!
Agnieszka
Swietny temat,kiedy powstana nastepne takie...? Juz sie nie moge doczekac!
Agnieszka
- mnowo
- Qualità Juventino
No co jest gdzie sa wszyscy kibice zawodnika i pseudokibice, dlaczego wszyscy glosuja ze sa wierni! :roll: hieh hieh temat totalnie subiektywny, podejrzewam ze wiekszosc z tego forum zaglosuje ze jest wiernymi kibicami jesli chodzi o swoj klub. Nawet gdyby w rzeczywistosci bylo inaczej. :?
- Zawidowianin
- Juventino
Piękna ironia Rybeq :!: Co do tematu, to chyba oczywiste, że każdy napisze, że jest wiernym kibicem(już widzę jak ktoś się przyzna, że jest niewiernym kibicemRybeq pisze:ja jestem kibicem niedzielnym, ale nie kibicuje tylko w niedziele!
onliforpipul
- MediapuntA
- Juventino
Ja jestem kibicem wiernym
Jestem na dobre i na złe z JUVE i GRYFEM 95 SŁUPSK
Też mam kibiców zawodników :x :x

Też mam kibiców zawodników :x :x