Juventus - Chievo (Serie A, ostatnia kolejka)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2003, 21:31

Ja by dał zagrać Salasowi! Należy mu się to, jest przecież powołany na ten mecz. Kto wie , może walnie hat-trick? Szanse powinien tez dostać Olivera, a może Fresi? Wypadało by jednak ten mecz wygrać. Mimo zapewnionego tytułu musimy zagrać przynajmniej na 60% i postarać się o zwycięstwo. podkreślilibyśmy tym naszą siłe. A proposito składu , spróbowałbym Alexa jako ofensywnego pomocnika. Swego czasu był uznawany za najlepszego gracza Europy na tej pozycji.Nie można go jednak nazbyt przemęczać. ? Wystarczy chyba te 45 minut.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2003, 22:02

Chimenti-Thuram, Ferrara, Iuliano, Pessotto-Zenoni, Conte, Fresi, Olivera-Zalayeta, Di Vaio
rezerwowi
Bonefoi, Birindelli, Zambrotta, Paro, Gastaldello, Trezeguet, Salas

O to przypuszczalna pierwsza jedynastka i rezerwowi na mecz z Chievo dziwi mnie brak w srod nich Nedveda

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 maja 2003, 22:08

juveluck pisze:Chimenti-Thuram, Ferrara, Iuliano, Pessotto-Zenoni, Conte, Fresi, Olivera-Zalayeta, Di Vaio
rezerwowi
Bonefoi, Birindelli, Zambrotta, Paro, Gastaldello, Trezeguet, Salas

O to przypuszczalna pierwsza jedynastka i rezerwowi na mecz z Chievo dziwi mnie brak w srod nich Nedveda
Mnie również bardzo dziwi brak Nedveda :shock: Lippi....... i dziw mnie, ze od 1 miuty jest przewidywany Thuram, lepiej byłoby co nawyżej wpuścić później. Oni muszą byc na środę gotowi na 1000%!

Obrazek
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2003, 23:47

Zaufaj Lippiemu on wie co robi... pzoa tym to dopiero prawdopodobny sklad a nie ostateczny...

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2003, 00:02

W meczu z Chievo trzeba będzie zagrac lepiej niż z Reggina..Chievo jest silniejsze od Regginy i gra ofensywnie a nam nie wypada przegrywac przed własna publicznościa w ostatniej kolejce.Nierozumiem czemu nie gra Nedved :? Może ma jakąś kontuzje..

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2003, 12:01

Albo juz sie szykuje na operacje albo po prostu jest zalamany psychicznie... i siedzi u psychologa... kto wie... a moze Lippi jeszcze go wystawi?

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2003, 12:24

No tak dzis koniecznie trzeba powalczyć choćby o remis. Mam nadzieję, że chłopcy wykarzą o wiele więcej abicji i zaangażowania i postarają sie o krzystny wynik. Jak wspomniał BINCONERI niewypada przegrać przed własną publicznością, oni nas będą dopingować i wspierać a JUVE musi sie odwdzięczyć dobrym wynikiem. To jest mecz kończący zmagania w Serie A udanego przecież sezonu po zdbyci Mistrzostwa Włoch. Na inaugurację wygraliśmy z Atalantą 3:0 mam nadzieję, że w równie efektowny sposób pożegnamy rozgrywki Serie A.

Obrazek
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2003, 12:26

Tak powinno byc ale jak nie patrzec to tylk orezerwowy sklad i Chimenti na bramce.. nie mam nic do Chimentiego ale on cienko broni w porownaniu do Buffona :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2003, 14:23

Tu nawet niema co porównywać klasy G.Buffona do A.Chimeniego. Gigi to moim zdaniem najlepszy bramkarz na świecie a Chimenti jest dobry ale jak wiadomo jest rezerwowym. Cieszy to , że obaj sie bardzo lubią a Antonio niedopomina sie o grę w 1 składzie uznając wyższość klasy Buffona. Kiedyś tak ładnie pwiedział Chimenti ,,Praca z Buffonem to jedna wielka przyjemność''. Tak 3mać chłpaki :wink: .

Obrazek
Zablokowany