Sklepik Juventusu na lotnisku
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Juventus Turyn jest pierwszym klubem w Europie, który posiada swój klubowy sklepik na lotnisku. W dzisiejsze popołudnie nastąpiło oficjalne otwarcie na lotnisku w Caselle. Uroczyste otwarcie sklepiku „Sandro Pertini” było dziełem Alexa Del Piero.
Na miejscu byli także wszyscy piłkarze Juventusu oraz trener Fabio Capello. Nie obyło się także bez dziennikarze, którzy mieli dobrą okazję do rozmowy z zawodnikami włoskiego klubu przed jutrzejszym meczem z Lecce.
Sklepik na lotnisku w Caselle jest czwartym, otworzonym w tym roku. Trzy wcześniej zbudowane znajdują się w Torino, Tokio i Palermo.
źródło: http://www.ligawloska.ys.pl/cutenews/sh ... rom=&ucat=
No to dosyć ciekawe rozwiązanie, kibice którzy przyjechali specjalnie przyjaechali na mecz Juve nie muszą nigdzie szukać sklepów z gadzetami Juve, tylko od razu po wyjściu je kupić, a nastepnie jechać na mecz, zresztą bardzo dobry pomysł na robienie kasy.
Na miejscu byli także wszyscy piłkarze Juventusu oraz trener Fabio Capello. Nie obyło się także bez dziennikarze, którzy mieli dobrą okazję do rozmowy z zawodnikami włoskiego klubu przed jutrzejszym meczem z Lecce.
Sklepik na lotnisku w Caselle jest czwartym, otworzonym w tym roku. Trzy wcześniej zbudowane znajdują się w Torino, Tokio i Palermo.
źródło: http://www.ligawloska.ys.pl/cutenews/sh ... rom=&ucat=
No to dosyć ciekawe rozwiązanie, kibice którzy przyjechali specjalnie przyjaechali na mecz Juve nie muszą nigdzie szukać sklepów z gadzetami Juve, tylko od razu po wyjściu je kupić, a nastepnie jechać na mecz, zresztą bardzo dobry pomysł na robienie kasy.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- wErOn
- Juventino

Alex otwiera sklepik

Dla mnie w sumie to nic specjalnego, bo przecież nie pojadę do Turynu (chociaż kto wie

Ja znalazłem coś innego na Juventus.com
http://www.juventus.com/it/news/fotogal ... 00&ID=3320
Ciekawe o cóż chodzi z tym radiem

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Bany_DG
- Juventino
Wajron pisze:Ciekawe o cóż chodzi z tym radiem (?)
moze chodzi im o radio ga ga lub guu guu a byc moze blaa blaa

No cóz dosc ciekawa sprawa mam nadzieje wpaść kiedys do takiego sklepiku :o po raz kolejny juve wpisało sie do aminnałów (chyba tak to sie pisze
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
No bardzo dobry pomysł 8) Zwyczajni ludzie, którzy bede w Turynie w interesach kiedy wyjdą z samolotu i rzuci im się w oczy sklepik z Juve to na pewno skuszą się i kupią coś, bo przecież Juventus to marka znana na całym świecie. Oni będą kupować a kasa klubowa będzie rosła 
- leniup
- Redaktor
- DamKam
- Juventino
No tak, fajnie ze Juventus wkońcu pomyslal o czyms takim jak sklepik klubowy..... wkoncu poniewaz u naszych zachodnich sasiadow (Niemcow) takie sklepy to normalka juz od wielu wielu lat. Moj brat kibic Bayernu ladnych kilka lat temu dostal katalog i tam byly adresy i zdjecia wszystkich ogromnych Fan Schopow FCB o wielkosci hipermarketu :roll:
No a nasz klub dopiero od niedawna pomyslal o kibicach i o zyskach jakie moga miec z tego tytolu !!!!!! Ale lepiej pozno niz wcale
Takze mam nadzieje ze kiedys sie tam znajde i cos kupie

No a nasz klub dopiero od niedawna pomyslal o kibicach i o zyskach jakie moga miec z tego tytolu !!!!!! Ale lepiej pozno niz wcale

- Wessal
- Juventino
Bardzo się ciesze, że Juventus tego dokonał jako pierwszy klub. Oczywiście nie jest to nic wielkiego, ale chwała im zato, że jako pierwszy klub o tym pomyśleli. Ciekawe tylko czy będą tłumy
Miejmy nadzieję, że tak. Może jeżeli naprawdę duzo kibiców będzie odwiedzało ten sklepik to może troszkę kaski im dojdzie. Myślę, że Juventus szukał czegoś takiego dlatego żeby i kibice mogli coś mieć od klubu oraz, żeby troszkę kaski przybyło.
P.S: Jak kiedyś będę w Turynie napewno odwiedze ten sklepik
P.S: Jak kiedyś będę w Turynie napewno odwiedze ten sklepik
- farmer16
- Juventino
No jest super juventus zaklada sklepiki na lotniskach moze jeszcze gdzies indziej beda zakladac jak bedzie ich co raz wiecej to napewno wzrosnie liczna fanuw juve
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Supersonic
- Juventino
i główka pracuje!!
Przypomniał mi się Aulas i jego arcyciekawe pomysły
Przypomniał mi się Aulas i jego arcyciekawe pomysły

- paweł (neo)
- Juventino
widze ze klub wreszcie mysli o kibicach..
Rozwoj tego typu zjawisk w naszym klubie bedzie sie coraz czesciej pojawiał...czeakamy az taki sklep otworzaw polsce...
Forza JUVE
Rozwoj tego typu zjawisk w naszym klubie bedzie sie coraz czesciej pojawiał...czeakamy az taki sklep otworzaw polsce...
Forza JUVE
- fredi
- Juventino
Dokładnie, trzeba mieć głowę do biznesu żeby już takie pomysły mieć zawsze można dużo zarobić na takim sklepikubiałas pisze:świetny pomysł. turyści już na lostnisku mogą się zaopatrzyć w gadżety związane z Juve, no i kaska leci...