Ravanelli złożył fatalne zeznania dla Juventusu
- Radek Kr
- Juventino
Dla mnie sprawa jest prosta.Pomimo ogromnej sympatii jaką darzę Juve nie mam watpliwości,ze również piłkarze powinni ponieść konsekwencje.To co oni myśleli,że im witamine C i rutinoscorbin podają?! Bez przesady,musieli się domyślić,a konsekwencje zachowywania się nie fair powinni ponieść wszyscy winni! Ale również klub,chodzi o trofea.Nie może być żadnych wątpliwości w tych sprawach,choćby jeden zawodnik był nieczysty... Bo jak by to było w przeciwnym wypadku? Od ilu (jakiej liczby) biorących zawodników mecz by unieważniano? Od5 czy 6? A może wszyscy musieliby brać,żeby ukarać cały zespół? Bez sensu,tu nie może być wątpliwości. Ja tylko mam nadzieję,że niewielka liczba zawodników,tych którzy brali, znajduje się w obecnej kadrze Juve, no i że teraz już zaniechano te praktyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Hm jak dla mnie powinni ukarac lekarza klubowego i tyle. Co do tego co pilkarze wiedza na temat lekow... watpie aby ktorykolwiek wiedzial ze mu podaja na przyklad chemikalia domowej roboty, a nie na przyklad srodek dozwolony wzmacniajacy sciegna... Pilkarze nie sa biochemikami i nie musza interesowac sie tym co im daja lekarze. Po prostu nie ma co biadolic niestety z apteki korzysta caly sportowy swiat.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Franci
- Juventino
Wykosić cały zespół medyczny :evil:
(normalnie aż mi wstyd, że ludzie pokrewni mi zawodowo mogli coś takiego zrobić :? )
Z tego co tu przeczytałam rozumiem, że pilkarze nie byli informowani czym są leki, które dostają... ale... nie kumam jednego... w momencie kiedy mam dostawać lek antydepresyjny, a depresji nie mam... nie zgadzam się na to z zamkniętymi oczami... co za tym idzie... piłkarze są tak bezmyślni czy jednak mieli jakieś pojęcie o tym co się dzieje? :?
Co jak co, ale mam nadzieję, że odpowiedzialność spadnie przede wszystkim na tych, którzy wciągneli klub w to bagno (czyli ludzi, którzy mają pojęcie o medycynie... :evil: )
Boże jak mi wstyd za tych lekarzy :oops:
(normalnie aż mi wstyd, że ludzie pokrewni mi zawodowo mogli coś takiego zrobić :? )
Z tego co tu przeczytałam rozumiem, że pilkarze nie byli informowani czym są leki, które dostają... ale... nie kumam jednego... w momencie kiedy mam dostawać lek antydepresyjny, a depresji nie mam... nie zgadzam się na to z zamkniętymi oczami... co za tym idzie... piłkarze są tak bezmyślni czy jednak mieli jakieś pojęcie o tym co się dzieje? :?
Co jak co, ale mam nadzieję, że odpowiedzialność spadnie przede wszystkim na tych, którzy wciągneli klub w to bagno (czyli ludzi, którzy mają pojęcie o medycynie... :evil: )
Boże jak mi wstyd za tych lekarzy :oops: