Blamaż Amiki w Pucharze UEFA

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 23:02

wypowiadajcie się na temat występu Amiki Wronki w pucharze UEFA

moim zdaniem jest to tragedia co Amica pokazała jeśłi oni mieli reprezentowac polską piłke na arenie międzynarodowej to się nie dziwię jęsli nikt nie będzie brał pod uwagę polskich zawodników. W meczu z Auxerre najlepszym piłkarzem Amici był Marcin Burkhardt (jako bramkarz). Bronił lepiej od jego poprzedników :(
Naprawdę boję się o przyszłośc polskiej piłki

Obrazek
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 23:04

szkoda, że Wisła odpadła tak wcześnie. Amica nie jest tą samą drużyną, co w tamtym sezonie. szkoda, że tak to wyszło w jej wykonaniu...

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 23:20

Kolejny puchar- kolejny blamaz... Kolejne porazki juz mnie w ogole nie ruszaja- obojetnie o jaki polski zespol chodzi :? I juz raczej powstrzymam sie od tekstow w stylu: "mam nadzieje ze w przyszlym roku bedzie lepiej..."; "kiedys musi byc dobrze...".

Wcale nie musi. A ja wcale nie smiem myslec ze moze byc lepiej 8)

Agnieszka

jurson09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 23:45

nie mam slów chlopaki sie mecza w tej grupie ale cóz amica jest jedynym polskim klubem w europejskich pucharach wiec nalezy jej kibicowac do konca.

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 06:13

Amica to nie powinna się wogóle pchać do Pucharu Uefa tylko oddać to miejsce Wiśle. hehe to taki mały żarcik. A tak na serio to szkoda że Wisła nie weszła dalej bo na pewno zaprezentowała się dużo lepiej niż Amica. I jak polski futbol jest reprezentowany w Europie przez Amice?? Normalnie się popłakać można.

Obrazek
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 07:26

Wstyd szkoda :( Takie mecze i dostawać tak wyskoko grają młodzieżą to po co się tam pchali ale jest mniejszy wstyd niż Wisła z Dynamo T. :D Nastepnym razem życze amice 3mać sie z dala od pucharów (jezeli graja takim niedoswiadczonym składem)

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 08:01

Dajcie spokoj az mi sie zygac tym wszystkim chce... Wszyscy obiecoje ze jest lepiej a jakos tego nie odczuwam... Po 5 minutach dostawac juz 2 -0 no smiechu warte.. Powstrzymam sie od dalszego komentarza aby nie zgarnoc karteczki...

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 08:08

Jak po kilku minutach dostawali 0:2 przypomniał mi się mecz USA-Polska :wink:

A tak już na poważnie to Amica wypadła fatalnie. A wszyscy mówią, że to zaprocentuje na przyszłość i w następnych pucharach będzie już lepiej. Tylko najpierw do tych pucharów trzeba dojść....Najlepszym graczem Amiki w UEFA był chyba jednak Burkhardt.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
stazzorZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 08:21

Amica nie jest zespołem na PU w tym sezonie, w ogóle dostala sie tam przez przypadek ciekaw jestem jaki byłby jej wynik z Austrią Wiedeń z kolei wydaje mi sie ze gdyby wisla grała z Austrią to by awansowała bo nie zlekcewazyła by ich tak jak gruzinow a legia okazala sie na wieden za slaba

Obrazek
PiontaS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 10:02

Amika wypadla fatalnie liczyłem chociaz ze beda na poczatku walczyc abo odpasc z Pucharu Uefa z honorem a tu juz 2 minuta i 2-0 :( No cóż dla kibiców smutek ale klub znowu zainkasowal jakas sumke za mecze u siebie i od Uefa za mecze nawet przegrane no cóż moze za rok cos pujdzie lepiej :wink:

Manifestos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 10:14

takie zespoly jak lech, amica, polonia, wisla plock - po prostu sie nie nadają na puchary, ile juz wstydu przez nich mielismy!!!!!!!!!! po co oni walczą, skoro nie wierza w wygraną. ich gra w pucharach to realizacja idiotycznych fantazji prezesów. pilkarzom sie nie chce i nie mają takich ambicji, a juz tym bardziej umiejetności. po kiego sie takim pchac do pucharów??

too bad she won't live....but than again, who does

:--{======>cannibal holocaust<======}--:
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 11:28

CYTAT Z DZIENNIKA POLSKIEGO:
"W pewnym sensie Amica zrobila sobie krzywde awansujac do fazy grupowej PUEFA,bowiem przyszlo jej wstydzic sie czesciej od Lecha,Wisly i Legii.Nam tez."

Komentarz zbedny.

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 11:59

Najlepszym graczem Amiki w UEFA był chyba jednak Burkhardt.
Tym bardziej, że zaliczył kilka ładnych interwncji jako bramkarz :D Nie ma sie co oszukiwać, grajac w osłabieniu nie jest łatwo zwyciężyć, tym bardziej z Auxerre :roll:

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 18:04

Przynajmniej po tym meczu wyjaśniła się przynajmniej jedna sprawa.
Mamy już zmiennika dla Dudka ,jest nim oczywiście Marcin Burhardt :D

Co do wyniku to niższego się nie spodziewałem. I tak mieliśmy szczęście ,że Auxerre zwolniło później tempo gry. Te wszystkie porażki były praktycznie nieuniknione biorąc pod uwagę polski poziom gry w pucharach w tym roku. Pokazało to Wronieckiemu klubowi miejsce w szeregu.

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 18:45

hehe to co burthart pokazal bylo niezle :-D i na tym sie dobre skonczylo :? prawde mowiac amica dostala sie do rozgrywek grupowych pucharu uefa tylko dlatego ze miala tak latwych przeciwnikow ze szkoda mowic. tez sie martwie o przyszlosc polskiej pilki, ale zawsze mozna mowic ze za rok bedzie lepiej :)

ODPOWIEDZ