Prokuratura: W Juventusie stosowano doping !

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
pionka

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2004, 15:49

DjJuve pisze:Walczysz jak lew tylko pytanie po co?? :?
Nie walcze tylko prowadze dyskusje i przedstawiam swoje argumenty, które wam się nie podobają.
DjJuve pisze:Obrazek
Nie kradnij nam emotek z forum :P
O tym, że nie mamy wam czego zazdrościć już pisałem, pisał także baker
DjJuve pisze:
pionka pisze:Piękną, efektowną grę.
Jak??Gdzie??Kiedy??Obrazek
Np. tutaj: http://www.fantasticokaka.it/Filmati/Filmato%203.wmv ;)

Wasze marzenia naszą rzeczywistością.
"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2004, 15:55

pionka pisze:Nie walcze tylko prowadze dyskusje i przedstawiam swoje argumenty, które wam się nie podobają.
Ja twoim argumentom nic nie zarzucam bo kazdy ma prawo do wlasnego zdania ale nie podoba mi sie sytuacja ktora ma obecnie miejsce na forum :roll:
pionka pisze:
DjJuve pisze:Obrazek
Nie kradnij nam emotek z forum :P
Oj nie badz juz taki drobiazgowy :P :wink:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2004, 16:10

Pionka jeśli ten filmik prezentuje piękną efektowną grę, to wejdz sobie do dzialu download na jp i tam sie skieruj na VIDEO polecam serie o Zlatanie. A to co ten film prezentuje to raptm 2 akcje - karnego shevy z finalu lm z juve i jego glowke po dosrodkowaniu kaki, a potem to juz tylko pokazywanie jak to sie chlopaki ciesza. Smieszne. Albo pomyliles linki, albo masz dziwne poczucie humoru bo chociazby to co zaprezentowal milan z juve w finale bylo malo efektowne (co prawda efektywne) a raczej smieszne - milan cyba troche pozyczyl w tym finale od interu! co ? CATENACCIO. Niestety taka jest prawda.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2004, 16:18

Milaniści
,,Niech nas nienawidzą tak mocno, jak się nas lękają"
nas = Juventusu
Inaczej tej ciągłej napastliwości z ich strony nie moge zrozumieć.
Aż kipicie z nienawiści i zazdrości. Bez komentarza. :evil:
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2004, 16:23 przez Yari, łącznie zmieniany 1 raz.

pionka

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2004, 16:18

DjJuve a mi się nie podoba sytuacja, która miała miejsce w Juve parę lat temu. Temat był założony to wypowiedziałem swoje zdanie i zaczęła się mała wojna ;)

Masz racje Lucid_Dreamer, w linku nastąpił mały błąd :) Zamiast 3 na końcu miało być 2 ;)

http://www.fantasticokaka.it/Filmati/Filmato%202.wmv

"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
baker

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2004, 16:28

Martin pisze:Dyskutowanie o czyms co nie zostalo jednoznacznie ustalone nie ma zadnego sensu.
Ale przeciez wiele spraw juz zostalo ustalonych :wink: . Dr Agricola zostal skazany, Giraudo uniewinniony. Co prawda to tylko wyrok 1 instancji i bedzie ciag dalszy, ale to juz sa fakty, na temat ktorych mozna dyskutowac. Mozna tez komentowac slowa chociazby prokuratora Giacomo Aiello (bylego czlonka prokuratury antydopingowej CONI), ktory uwaza, sprawa dopingu w Juve nie ulegla przedawnieniu i mozliwe w sensie prawnym jest odebranie Juve punktow w tym sezonie. Natomiast Administrator Swiatowej Organizacji Walki z Dopingiem (WADA) - David Howman jest zdania, ze Juventusowi nalezy odebrać trofea zdobyte w feralnym okresie. Zrobiby tak, gdyby to od niego zalezalo (ale nie zalezy :wink: ).
Martin pisze:Wy interpretujecie to tak, my inaczej. Zatem po co te dyskusje ktore powoduja tylko kłotnie?
Moze i roznimy sie w interpretacji, ale nie wydaje mi sie, zeby merytoryczna dyskusja miala powodowac klotnie.

Moje zdanie na temat stosowania dopingu w Juve: Uwazam, ze sprawa ta jest na tyle powazna, ze nie mozna pominac jej milczeniem. Wyrok sadu wydaje mi sie bardzo dziwny. Chyba nikt nie ma watpliwosci, ze dokor Agricola nie dzialal dla wlasnych korzysci, ale dla "dobra klubu". Ow klub na tych nielegalnych dzialaniach skorzystal, wiec tez niewinny nie jest. Mimo to sad Giraudo uniewinnil, wiec posrednio uniewinnil klub. To samo w sobie wydaje mi sie sprzeczne. Jednak niektorzy juz wspominaja o wielkim skandalu i mozliwych sposobach ukarania Juve (vide np. Aiello). Uwazam, ze Juventus powinien zostac ukarany, ale co do samego rodzaju kary jeszcze sie waham.
EDIT: Pomyslilem wypowiedzi panow Howmana i Aiello. Teraz po korekcie jest juz chyba dobrze. Tych, ktorych wprowadzilem w blad, przepraszam :wink: .
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2004, 16:48 przez baker, łącznie zmieniany 2 razy.

" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa
Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2004, 16:33

Pionka wiesz co zajzyj do dzialu download i sciagnij sobie z video cos o alexie albo lepiej o zlatanie, niestety to co prezentuje kaka (chociaz jest genialny) jest jeszcze dalekie do prawdziwych mistrzow z Juve. Obejzyj i daj OBIEKTYWNĄ odpowiedz. polecam the zlatan movie.

pionka

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2004, 16:47

Wybacz ale po pierwsze zeszliśmy i to konkretnie z tematu, po drugie nie mam zamiaru się spierać o wyższości Kaki nad Zlatanem, po trzecie pisałem o efektownej grze Milanu i nikt nie zaprzeczy, że taka ona jest gdy obejrzy ten filmik (poza tym słowa i link kierowałem do DjJuve, który udawał głupa :P ). A podałem akurat taki bo jest to jeden z mniejszych plików i można go w miare szybko ściągnąć.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2004, 18:37

pionka pisze: (poza tym słowa i link kierowałem do DjJuve, który udawał głupa :P )
Jakiego glupa?? :P
Poprostu uwazam obecna gre Milanu za mala efektowna.

ACMichał

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 07:41

Poprostu uwazam obecna gre Milanu za mala efektowna.
Doszedłeś do takiego wniosku sledząć telegazetę czy wyniki on-line??
Juve również nie gra porywająco...............ale efektywnie i jakoś zapomniałeś o tym napisać?

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 15:06

ACMichał pisze: Doszedłeś do takiego wniosku sledząć telegazetę czy wyniki on-line??
Powiedzial znawca :lol:
Po wynikach mozna juz sporo zobaczyc ale kilka spotkan ogladalem i jakos nie bylem zachwycony wasza wspaniala gra :lol:
ACMichał pisze:Juve również nie gra porywająco...............
A czy ja pisalem ze Juve gra efektownie?? :?
Przeczytaj moje wypowiedzi zanim bedziesz wypisywal takie bzdury 8)
ACMichał pisze:ale efektywnie
Co pokazuje sytuacja w tabeli 8)
ACMichał pisze:i jakoś zapomniałeś o tym napisać?
Bo tego nie komentowalem

Jelon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 15:17

Co muwicie wszyscy ze sedziowe sa za nami a pamientacie moze sytuacje w tamtym sezonie mecz Milan-Lazio wygrany 1-0 w kturym nie zostala uznana prawidlowa bramka dla Lazio jak sie okazalo sedzia byl kibicem Milanu i sam sie do tego przyznal ze bramka padla prawdilowo

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 15:23

nedved1111 pisze:Co muwicie wszyscy ze sedziowe sa za nami a pamientacie moze sytuacje w tamtym sezonie mecz Milan-Lazio wygrany 1-0 w kturym nie zostala uznana prawidlowa bramka dla Lazio jak sie okazalo sedzia byl kibicem Milanu i sam sie do tego przyznal ze bramka padla prawdilowo
Po pierwsze naucz sie ortografii bo twoje
''muwicie'' i ''kturym'' jest boskie :lol:
Po drugie ja juz rzucasz oskarzenia daj jakis dowod (link)

Jelon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 15:30

Muwili oty ostatni na canal + sport wiec nie mam jak dac dowudó ale jest to prawda

Aha i jeszcze jedno co do awantór o gre

MY NIE SPADLISMY NIGDY DO SRIE B WIEC WIDAC KTO JEST LEPSZY

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2004, 15:37

Mam nadzieje ze ty sie wyglupiasz z tą ortografią :?

A to, że nie spadliśmy do sierie B a milan tak nie jest najlepszym wyznacznikiem :?

Swoją drogą to milan efektownie to gra jak jest kaka i szewczenko - jak chlopakow nie ma to sie milan sypie jak domek z kart, a juve jest drużyną i wypada jeden zastępuje go drugi (zlatan za treze, czy zalayeta za alexa).

A ty ogladales mecze AcMichał, że mówisz o efektownej grze milanu?? hm?

ODPOWIEDZ