Angielski bulldog
- Spitfire
- Juventino
www.skateboardingbulldog.com po zobaczeniu tego psiaka zakochałem sie w tej rasie.I mam pytanko do Was drodzy forumowicze czy ktosz Was ma takiego psiaka,ile takowy kosztuje i czy jest trudny w ,,prowadzeniu"?? 

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- Bany_DG
- Juventino
Ja równiez uwielbiam te psiaki choć wole buldogi francuskie a róznia sie one od angielskich tym ze sa mnijesze i łatwiejsze w utrzymaniu .Ogólnie buldogi to psy które wolą sobie smacznie chrapać w cieniu niz biegac na spacerach czyli odpowiedznie do bloku choc niestety sa dosc drogie cena francuskiego to około 1500 zł a Angielski ok 2000 zł choc nie jestem pewnien ceny tego drugiego
- Spitfire
- Juventino
no niestety cena jest troche wysoka :? ,,Ogólnie buldogi to psy które wolą sobie smacznie chrapać w cieniu niz biegac na spacerach-pies stworzony dla mnieJuventin pisze:Ja równiez uwielbiam te psiaki choć wole buldogi francuskie a róznia sie one od angielskich tym ze sa mnijesze i łatwiejsze w utrzymaniu .Ogólnie buldogi to psy które wolą sobie smacznie chrapać w cieniu niz biegac na spacerach czyli odpowiedznie do bloku choc niestety sa dosc drogie cena francuskiego to około 1500 zł a Angielski ok 2000 zł choc nie jestem pewnien ceny tego drugiego

- RuTeK
- Juventino
eee jak dla mnie ten pies w ogole nie ma urodyani wdzieku..Jestguby i ospały..Ani z nim sie nie pobawisz ani nic z tych innych podbnych zeczy....! Rasa psow ktore ja peferoje to sa Malamuty ---> http://www.malamut.website.pl/dane/galeria.htm Jak dlamnie ten piesek jest uroczy !
P.S Hysky tez moga byc!
P.S Hysky tez moga byc!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Yari
- Juventino
A to nie taki buldog był w ,,13 posterunku "
:)?
Fajne pieski niepowiem , ale wg mnie najładniejsze są owczarki niemieckie :
http://www.owczarek.pl/galeria/
A tak wogole to takiego buldoga angielskiego chyba bardzo trudno kupić , gdyż ich hodowle to w polsce rzadkość ... :?

Fajne pieski niepowiem , ale wg mnie najładniejsze są owczarki niemieckie :
http://www.owczarek.pl/galeria/
A tak wogole to takiego buldoga angielskiego chyba bardzo trudno kupić , gdyż ich hodowle to w polsce rzadkość ... :?
- Łucja
- Juventino
Ultras ---> może to jest niemy pies??
Co do psów do zgadzam się z Yarim owczarki niemieckie nie dość, że sąładne to jeszcze mądre (pff jak pies może być mądry? dobra - sprytne i szsybko się uczą - pasi?? - to taka auto-polemika, żeby sięnikt nie mógł "dowalić"
).
Aa co do tych pershingów z góry to one wyglądają na takie, które mają wszystko w poważaniu (bo po co mam pisać d*pa?).
Malamuty też fajne nie wszystkie na tych fotkach, ale sporo ładnych piesków jest. A na tej stronie w dziale reproduktor jest pusto. Chyba jakaś para malamutów tam kopulowała i już sobie poszła.
Co do psów do zgadzam się z Yarim owczarki niemieckie nie dość, że sąładne to jeszcze mądre (pff jak pies może być mądry? dobra - sprytne i szsybko się uczą - pasi?? - to taka auto-polemika, żeby sięnikt nie mógł "dowalić"
Aa co do tych pershingów z góry to one wyglądają na takie, które mają wszystko w poważaniu (bo po co mam pisać d*pa?).
Malamuty też fajne nie wszystkie na tych fotkach, ale sporo ładnych piesków jest. A na tej stronie w dziale reproduktor jest pusto. Chyba jakaś para malamutów tam kopulowała i już sobie poszła.
- Spitfire
- Juventino
i to jest właśnie ich urokFanJuventusu pisze:eee jak dla mnie ten pies w ogole nie ma urodyani wdzieku..Jestguby i ospały..Ani z nim sie nie pobawisz ani nic z tych innych podbnych zeczy....!

- Bany_DG
- Juventino
To też tyczy sie Bokserów (400-500zł) takie brzydkie że aż ładne co do trudnosci kupna proponuje kupić gazete "Mój przyjaciel Pies" z tyłu sa oferty zawsze sa buldożki ja posiadam własnie numry z Bokserami oraz Buldogami ;To ten Pershing 8) z 13 Ale ta cena..... 

- Vincitore
- Juventino
NO Buldogi raczej do pięknych nie należą podobnie jak pitbule czy rodwailery nie móie ze sa brzydkie ale jakieś takie ryjnki maja nie ciekawe jeżeli chodzi o takiego buldoga musi on naprawdę kupe kasy kosztować napewno gdzie 1,5 szczałą ja mam 2 Syberiany Haskie i są słodziutkie 

- Spitfire
- Juventino
bulldog angielski na allegro 3000zl
trochre za duzo jak na takiego małęgo pieska
ale moze bez rodowodu bedzie tańszy
i wejdzcie sobie na tą stronke www.skateboardingbulldog.com . I właśnie w tym sie zakochałem,bo jak chciałem mojego psa nauczyć jeżdzić to uciekał :?

i wejdzcie sobie na tą stronke www.skateboardingbulldog.com . I właśnie w tym sie zakochałem,bo jak chciałem mojego psa nauczyć jeżdzić to uciekał :?
- white_wolv
- Juventino
Ja sie w 100&% zgadzam z Lucid Dreamerem,posiadam rocznego owczarka niemieckiego i jest cudowny wspanialy piekny madry i fantastyczny 8)Lucid_Dreamer pisze:
Co do psów do zgadzam się z Yarim owczarki niemieckie nie dość, że sąładne to jeszcze mądre