Poszukuje teledyskow albo koncertow Guns N'Roses !
- Bany_DG
- Juventino
Jak kolega również chetnie possał sobie cos z Gunsów.Zawsze możesz poszukac w kaazie lite imeshu i emule(tu sa tez całe koncerty) Szkoda ze Guns n'Roses nie jest tak popularne w polsce choćby jak królowa której materiły (koncerty) sa ogólnie dostepne ale cóż trza czaic sie w pajeczynie Daj znac jak cos bedziesz miał chetnie tez sobie sciagne 8)
- Łucja
- Juventino
Swietny temat: nie moglem, trafic lepiej - mianowicie poszukiwane koncerty Rammsteina im wiecej tym lepiej
A o gunsow popytam bo moj kolega Baaardzo lubi.
A o gunsow popytam bo moj kolega Baaardzo lubi.
- Iver.pk
- Juventino
Teledysku samych Gunsow niestety nie mam
Ale ma teledysk Queen`a (live) "We will Rock You" z Axelem z Gunsow :!: Zaciagnalem go z Kazzy jak poszukiwalem teledysku live Queen w/w piosenki :!: Teraz zaciagam z eMuli caly kocert Queena
:!:
mysle ze powinnienes szukac albo na Kazzie albo w eMulach tam zawsze cosik jest tylko trzeba troche czekac. Ja juz ciagne ten kocert 4 dni ale skubany zajmuje 616MB :!:

- Mania
- Juventino
Imesh bedzie dobrym rozwiazaniem- mnie wyswietlilo ponad 100 plikow video z Gunsami...Wiem ze niektorzy z was sluchaja Guns'ow np. Dragon znacie moze jakas stronke do sciagnecia z w/w plikami
Bez komentarza... Aleś mnie zdenerwował, na drugi raz nie bede taka dobra 8)Swietny temat: nie moglem, trafic lepiej - mianowicie poszukiwane koncerty Rammsteina im wiecej tym lepiej
Agnieszka
- Łucja
- Juventino

Tak czy siak moja wina

A zawsze mozecie na suprnovej poszukać tam jest od groma wszystkiego

- Łukasz
- Juventino
Niezła kapela, świetny gitarzysta i prznmajmniej bardzo przyzwoity, jeśli nie bardzo dobry, wokalista.
- Bany_DG
- Juventino
Utwór ten pochodzi z "Freddie Mercury Tribute Concert"(dvd w media markt za około 70 zł) Wystepował Axl w w/w WWRY ale takze w Bohemian Rapshody razem z Eltonem Johnem po połowie zaspiewali na koncercie jest również 8) SLASH 8) z charakterystycznym "papieroskiem" wczasie grania utwór to "Tie tour mother down" ładny duet z Bri Mayem 8) odstawił klasa POLECAMIver.pk pisze: Queen`a (live) "We will Rock You" z Axelem z Gunsow :!: Zaciagnalem go z Kazzy jak poszukiwalem teledysku live Queen w/w piosenki :!: Teraz zaciagam z eMuli caly kocert Queena

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
TakkkkAdriaNeQ pisze:Wiem ze niektorzy z was sluchaja Guns'ow np. Dragon 8)

A sam Axl Rose ma 3 głosy :twisted: Jaki facet byl niesamowity to nei da się opisać.Łukasz pisze:Niezła kapela, świetny gitarzysta i prznmajmniej bardzo przyzwoity, jeśli nie bardzo dobry, wokalista.
Osobiście teledyski ściągam z kazzy, te z bardziej znanych piosenek, a mniej dostepne, ściągam u przyjaciela obok z emula, po czym mi udostepnia

Swoją drogą niedługo pożyczam kasetę VHS z koncertem, ahh :twisted:

- Tarnos15
- Juventino
Jeśli jużo koncertach mowa
to ja poszukuje koncertów Slipknot, Red Hot Chili Peppers, System Of A Down i Stone Sour. Jesli by mial ktos cos ciekawego prosze o kontakt na GG. Mozliwosc wymiany. Spis moich koncertów jest na moim www