Prokuratura: W Juventusie stosowano doping !
- juveluck
- Juventino
pionka pisze:
Juveluck chcesz dwa masz dwa
Jako jedyna drużyna wykpiliście się od odpowiedzialności w aferze totonero a świadek, który miał zeznawać przeciwko Juve w ostatniej chwili zniknął.grupa osób kontrolującas jakąś strefę działalności
Tego chyba nie muszę rozwijać, właśnie jesteśmy w trakcie procesukorzystająca z wszelkich (także niedozlolonych) środków w realizowaniu swych zamierzeń
Po pierwsze to nie wiem dlaczego mieszasz Juventus w do wybrykow Milanu i Lazio. Nie bylo dowodow ze Juventus bral w tym swinstwie udzual, bo poprostu nie bral. Chlopka przepadl bo pewno zrozumial jakimi konsekwencjami gorozi skladanie falszywych zeznan. Po drugie prosilem o dwa przyklady z przeszlosci. Po trzecie jak juz wiele razy mowilismy uniewinnienie Giraudo to uniewinnienie klubu. Czyli tak jak myslalem brak przykladow 8)

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- pionka
- Milanista
Czy Wy wszyscy naprawdę myślicie, że my wam zazdrościmy? Czego? Tych trzech słów, które napisałeś na końcu?Dionizos pisze:Zreszta cala nasz klotnia spowodowana jest, powszechnym we wloszech kompleksem Juve. Kibice Milanu, Interu i jakichs tam Rom, zazdroszcza nam, ze to nie oni nazywani sa "Najslynniejszym Wloskim klubem" 8) .
Mamy wspaniałe sukcesy. Jesteśmy jednym z trzech najbardziej utytułowanych zespołów na arenie międzynarodowej. Mamy 6 pucharów mistrzów, 3 puchary Interkontynentalne. Wspaniałą, rodzinną atmosferę w zespole. Piękną, efektowną grę. Piękny stadion z niepowtarzalną atmosferą. Świetnych kibiców. Szczególnie tych w Polsce, bo Ci mi są najbliźsi (Poznałem osobiście około 50 osób, wszyscy z nich to wspaniali, wykształceni, inteligentni ludzie. Potrafimy się zorganizować i tworzyć naszą polską Milanistyczną rodzinę. Jeżeli chodzi o naszych Polskich kibiców to mój podpis trafia tutaj w samo sedno.)
Naprawde nie zazdrościmy wam tego, że po sezonie we włoskiej prasie liczy się pomyłki sędziów, żeby pokazać, że to wam pomagają najbardziej. Tego, że zadeklarowany kibic Juventusu, Tomasz Lipiński, mówi w trakcie transmisji meczu, że medycyna w Juventusie to jest pojęcie dwuznaczne.
Jestem dumny z tego, że jestem Milanistą i jestem dumny z mojego zespołu. Nigdy niczego wam nie zazdrościłem i nigdy nie zamieniłbym się sukcesami. Zresztą sukcesy to nie wszystko

Juveluck po co ja wogóle z Tobą rozmawiam? Przecież Juventus nie brał udziału w totonero a zawodnicy nie jechali na koksie. Sory, coś mi się ubzdurało :o
Wasze marzenia są naszą rzeczywistością.
"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
- RadeKas
- Juventino
Moi ulubieni milanisci i ich cudowna spiskowa teoria dziejow, dotyczaca sedziowania w meczach z Juventusem.
Tylko jak to jest, ze ilekroc ogladam jakies spotkanie Starej Damy, mam ochote rozszarpac sedziego na kawalki? Moze to dlatego, ze sedziowie sa nieudolni i potrafia doprowadzic do szalu kibicow nie tylko milani, interu czy romy. Wyobrazcie sobie, moi kochani milanisci, ze kibicow Juve poziom sedziowania takze doprowadza do szefskiej pasji.
I nie mowie tu o tym, ze czujemy sie winni. Bron Boze! Nie mamy czego. Wyimaginujcie sobie, ze na niekorzysc Juventusu popelniane jest tyle samo bledow co na niekorzysc milanu, interu czy atalanty.
Ale pewnie cos mi sie ubzduralo 8)
Tylko jak to jest, ze ilekroc ogladam jakies spotkanie Starej Damy, mam ochote rozszarpac sedziego na kawalki? Moze to dlatego, ze sedziowie sa nieudolni i potrafia doprowadzic do szalu kibicow nie tylko milani, interu czy romy. Wyobrazcie sobie, moi kochani milanisci, ze kibicow Juve poziom sedziowania takze doprowadza do szefskiej pasji.
I nie mowie tu o tym, ze czujemy sie winni. Bron Boze! Nie mamy czego. Wyimaginujcie sobie, ze na niekorzysc Juventusu popelniane jest tyle samo bledow co na niekorzysc milanu, interu czy atalanty.
Ale pewnie cos mi sie ubzduralo 8)
srali muszki będzie wiosna
- Martin
- Juventino
Wiesz co pionka? Troche odejde od tematu bo nie o tym jest mowa w topiku ale powiem tak. Wyszedles z tym tekstem niczym koles ktory przyjechal do niemiec z polski i na pytanie co macie fajnego odpowiada: "No po ulicach jezdza samochody, a w domach ludzie ogladaja telewizory:"pionka pisze: Mamy wspaniałe sukcesy. Jesteśmy jednym z trzech najbardziej utytułowanych zespołów na arenie międzynarodowej. Mamy 6 pucharów mistrzów, 3 puchary Interkontynentalne. Wspaniałą, rodzinną atmosferę w zespole. Piękną, efektowną grę. Piękny stadion z niepowtarzalną atmosferą. Świetnych kibiców. Szczególnie tych w Polsce, bo Ci mi są najbliźsi (Poznałem osobiście około 50 osób, wszyscy z nich to wspaniali, wykształceni, inteligentni ludzie. Potrafimy się zorganizować i tworzyć naszą polską Milanistyczną rodzinę. Jeżeli chodzi o naszych Polskich kibiców to mój podpis trafia tutaj w samo sedno.)
My nie mamy sukcesow, nie jestesmy znana firma na swiecie. Piłkarze non stop sie kloca. A kibice to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ktorzy latają z pałkami po miescie zamiast usiasc na stadionie (stadion! to fakt. jedyna rzecz ktora jest na plus dla was). W Polsce nie ma fanow Juve, z ktorymi da sie pogadac. Wiesz. Ja jestem kibicem Juve od prawie 10 lat i jakos kurcze blade nie moge poznac zadnych fajnych ludzi. Cos tu jest nie tak :roll: Jakos nigdy nam sie niczego nie udalo zorganizowac. A podpis. Chyba jednak w sedno nie trafia bo to wy macie jakies kompleksy i siedzicie z oloweczkami przed telewizorem........
... i tylko liczycie ile to razy sedzia sie pomylil na korzysc Juve, nie zauwazajac jednoczesnie ile razy sedzia popelnil blad przeciwko Juve. Milan moze jest swiety??? NA korzysc Milanu nigdy sie nie myla? Niee.. Milan zawsze gra uczciwie, zawsze ugrywa to co chce ugrac i nigdy im nie pomogaja sedziowie, z premedytacja badz nie... Nie podam ci przykladow bo nie pamietam. Po co? Nie mam jakiejs schizy i dzien, dwa po pomylce na korzysc Milanu o niej zapominam, liczac na to ze predzej czy pozniej karta sie odwroci. Co ci daje to ze pamietasz te fakty? Bo takie rzeczy to pozostawia sie tylko do gdybania.pionka pisze: Naprawde nie zazdrościmy wam tego, że po sezonie we włoskiej prasie liczy się pomyłki sędziów, żeby pokazać, że to wam pomagają najbardziej. (...)
A ja nie jestem dumny ze jestem Juventino. W sumie to rodzice mnie do tego zmusili. Cierpie niemiłosiernie. Pionkaaaa. Pomoz. Pozwol mi stac sie milanista. Ja juz tego dluzej nie scierpie....pionka pisze: Jestem dumny z tego, że jestem Milanistą i jestem dumny z mojego zespołu. Nigdy niczego wam nie zazdrościłem i nigdy nie zamieniłbym się sukcesami. Zresztą sukcesy to nie wszystko
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- pionka
- Milanista
Martin myślałem, że jesteś tutaj jedną z niewielu osób, która myśli zanim coś napisze. Jak widać grubo się myliłem. Nie wiem w jakim celu użyłeś tej ironii, ale to już Twój problem nie mój. Może jak przeczytasz mój post jeszcze parę razy to zrozumiesz o co w nim chodzi. Skomentuję parę rzeczy.
Czy udało się wam coś zorganizować? Przecież ja nie mówie, że nie. Mieliście 2 kilkunastoosobowe zjazdy. Z tego drugiego ukazał się nawet bardzo inteligentny news. Ale do naszej organizacji troszeczkę wam brakuje. To my mamy oficjalny Fan Club zarejestrowany w sądzie, to my jeździmy na mecze kilka razy w roku, to na nasz zjazd przyjechało ponad 40 osób mimo, że na forum zarejestrowane jest ich ok. 10 razy mniej niż u was. MCP stawia nie na ilość ale na jakość. A u was liczy się przede wszystkim jak najwyższa wartość na liczniku.
I po co mi ten ołóweczek przed telewizorem?

A zlituje się nad Tobą i napisze o co mi chodziło, żebyś nie musiał się głowić. Ogólnie mój post miał pokazać, że nie mamy najmniejszych powodów żeby wam czegokolwiek zazdrościć. Że czujemy się w środowisku Milanistów znakominie i nic nie zastąpi nam tej atmosfery. Ty zrozumiałeś to tak jakbym chciał wam pokazać, że się do nas nie umywacie. A ktos tu mówił, że to my mamy kompleks.. :roll:
W tekscie o kibicach ironia Ci nie wyszła. Nie wiem czy gonią po mieście z pałkami, ale na stadionie to raczej ich niewiele zasiadaMartin pisze:My nie mamy sukcesow, nie jestesmy znana firma na swiecie. Piłkarze non stop sie kloca. A kibice to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ktorzy latają z pałkami po miescie zamiast usiasc na stadionie (stadion! to fakt. jedyna rzecz ktora jest na plus dla was). W Polsce nie ma fanow Juve, z ktorymi da sie pogadac. Wiesz. Ja jestem kibicem Juve od prawie 10 lat i jakos kurcze blade nie moge poznac zadnych fajnych ludzi. Cos tu jest nie tak :roll: Jakos nigdy nam sie niczego nie udalo zorganizowac. A podpis. Chyba jednak w sedno nie trafia bo to wy macie jakies kompleksy i siedzicie z oloweczkami przed telewizorem........

Czy udało się wam coś zorganizować? Przecież ja nie mówie, że nie. Mieliście 2 kilkunastoosobowe zjazdy. Z tego drugiego ukazał się nawet bardzo inteligentny news. Ale do naszej organizacji troszeczkę wam brakuje. To my mamy oficjalny Fan Club zarejestrowany w sądzie, to my jeździmy na mecze kilka razy w roku, to na nasz zjazd przyjechało ponad 40 osób mimo, że na forum zarejestrowane jest ich ok. 10 razy mniej niż u was. MCP stawia nie na ilość ale na jakość. A u was liczy się przede wszystkim jak najwyższa wartość na liczniku.
I po co mi ten ołóweczek przed telewizorem?
Czy Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Czy ja napisałem, że to my liczymy?Martin pisze:... i tylko liczycie ile to razy sedzia sie pomylil na korzysc Juve, nie zauwazajac jednoczesnie ile razy sedzia popelnil blad przeciwko Juve. Milan moze jest swiety??? NA korzysc Milanu nigdy sie nie myla? Niee.. Milan zawsze gra uczciwie, zawsze ugrywa to co chce ugrac i nigdy im nie pomogaja sedziowie, z premedytacja badz nie... Nie podam ci przykladow bo nie pamietam. Po co? Nie mam jakiejs schizy i dzien, dwa po pomylce na korzysc Milanu o niej zapominam, liczac na to ze predzej czy pozniej karta sie odwroci. Co ci daje to ze pamietasz te fakty? Bo takie rzeczy to pozostawia sie tylko do gdybania.pionka pisze: Naprawde nie zazdrościmy wam tego, że po sezonie we włoskiej prasie liczy się pomyłki sędziów, żeby pokazać, że to wam pomagają najbardziej. (...)
Chętnie bym Ci pomógł ale Milanistą trzeba się urodzićMartin pisze:A ja nie jestem dumny ze jestem Juventino. W sumie to rodzice mnie do tego zmusili. Cierpie niemiłosiernie. Pionkaaaa. Pomoz. Pozwol mi stac sie milanista. Ja juz tego dluzej nie scierpie....pionka pisze: Jestem dumny z tego, że jestem Milanistą i jestem dumny z mojego zespołu. Nigdy niczego wam nie zazdrościłem i nigdy nie zamieniłbym się sukcesami. Zresztą sukcesy to nie wszystko

A zlituje się nad Tobą i napisze o co mi chodziło, żebyś nie musiał się głowić. Ogólnie mój post miał pokazać, że nie mamy najmniejszych powodów żeby wam czegokolwiek zazdrościć. Że czujemy się w środowisku Milanistów znakominie i nic nie zastąpi nam tej atmosfery. Ty zrozumiałeś to tak jakbym chciał wam pokazać, że się do nas nie umywacie. A ktos tu mówił, że to my mamy kompleks.. :roll:
- Rybeq
- Juventino
a jak bylo wczesniej ?W tej chwili sa kontrole po kazdym meczu,
bo nurtuje mnie lekko jak przez 4 lata nic nie wykryli.
scudetto zasmakowalo ?Juventus jako jedyny wpadł i powinien ponieść konsekwencje.
rotflPiękną, efektowną grę.
patelniami jestescie ?to mój podpis trafia tutaj w samo sedno
mam wrazenie ze bardziej robi sie to na forum acm.plże po sezonie we włoskiej prasie liczy się pomyłki sędziów, żeby pokazać, że to wam pomagają najbardziej
dziwnie znajomy sposob pisania :]Martin pisze:A ja nie jestem dumny ze jestem Juventino. W sumie to rodzice mnie do tego zmusili. Cierpie niemiłosiernie. Pionkaaaa. Pomoz. Pozwol mi stac sie milanista. Ja juz tego dluzej nie scierpie....
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Martin
- Juventino
Widze, ze jakakolwiek krytyka pod waszym adresem i juz macie kłopoty z interpretacją. Jedna wypowiedz i juz okazuje sie ze jestem niemyslący.pionka pisze:Martin myślałem, że jesteś tutaj jedną z niewielu osób, która myśli zanim coś napisze. Jak widać grubo się myliłem.
Mój na pewno nie bo nie mam kłopotów ze snempionka pisze: Nie wiem w jakim celu użyłeś tej ironii, ale to już Twój problem nie mój.

Przyznałem ci racje jesli chodzi o stadion... wiec uwazam temat za zamknięty.pionka pisze:W tekscie o kibicach ironia Ci nie wyszła. Nie wiem czy gonią po mieście z pałkami, ale na stadionie to raczej ich niewiele zasiadaMartin pisze:My nie mamy sukcesow, nie jestesmy znana firma na swiecie. Piłkarze non stop sie kloca. A kibice to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ktorzy latają z pałkami po miescie zamiast usiasc na stadionie (stadion! to fakt. jedyna rzecz ktora jest na plus dla was). W Polsce nie ma fanow Juve, z ktorymi da sie pogadac. Wiesz. Ja jestem kibicem Juve od prawie 10 lat i jakos kurcze blade nie moge poznac zadnych fajnych ludzi. Cos tu jest nie tak :roll: Jakos nigdy nam sie niczego nie udalo zorganizowac. A podpis. Chyba jednak w sedno nie trafia bo to wy macie jakies kompleksy i siedzicie z oloweczkami przed telewizorem........![]()
News był błędem i do tego juz nie chcemy wracac. Ale najwyrazniej znow bedziecie to pamietali z 50 lat tak samo jak afere totonero.pionka pisze: Czy udało się wam coś zorganizować? Przecież ja nie mówie, że nie. Mieliście 2 kilkunastoosobowe zjazdy. Z tego drugiego ukazał się nawet bardzo inteligentny news.
Widzisz. Musiałes mi tłumaczyc to drugi raz, tylko nie wiem po co bo ja juz to wyczytalem w twoim wczesniejszym poscie.pionka pisze: Ale do naszej organizacji troszeczkę wam brakuje. To my mamy oficjalny Fan Club zarejestrowany w sądzie, to my jeździmy na mecze kilka razy w roku, to na nasz zjazd przyjechało ponad 40 osób mimo, że na forum zarejestrowane jest ich ok. 10 razy mniej niż u was.
MCP stawia nie na ilość ale na jakość. A u was liczy się przede wszystkim jak najwyższa wartość na liczniku.
Dzięki temu uwazacie sie za lepszych? Sam w jednym momencie mowisz ze stawiacie na jakosc a nie na ilosc, po czym pare zdan pozniej chwalisz sie jak to u was bylo 40 osób na zlocie a u nas zaledwie 15... Jakos brakuje ci konsekwencji.
Co do fanclubu. Gratuluje zarejestrowania. To sie chwali. My na razie nie mamy takich mozliwosci. Z takich czy innych powodow. Ale tylko dlatego jestesmy gorsi? :roll:
Zebys mogl przez kolejne 20 lat wypominac jak to juventus zdobył wszystkie trofea przy pomocy sedziow... Bo przy byle okazji nam to wypominacie, ze tam sie ktos potknal i byl karny, a tu sedzia wbił piłkę do bramki i uznał nam gola :pionka pisze: I po co mi ten ołóweczek przed telewizorem?

My sie czujemy dobrze w srodowisku juventino. A wlasnie twoj post mial ukazac ze mozemy tylko pomarzyc o tym co jest miedzy wami (co zreszta wykazuje twoj podpis, na ktory sie powolywales). Drugi post ma tem sam wydzwiek...pionka pisze: Ogólnie mój post miał pokazać, że nie mamy najmniejszych powodów żeby wam czegokolwiek zazdrościć. Że czujemy się w środowisku Milanistów znakominie i nic nie zastąpi nam tej atmosfery. Ty zrozumiałeś to tak jakbym chciał wam pokazać, że się do nas nie umywacie. A ktos tu mówił, że to my mamy kompleks.. :roll:
Z mojej strony koncze dyskusje bo do niczego ona nie prowadzi... i tylko pogarsza sytuacje, ale mam nadzieje, ze mimo tych zgrzytow nie zrazisz sie do naszego forum i nadal bedziesz prowadzic ciekawe dyskusje nie przekraczajac pewnej cienkiej linii.
Pozdrowka
- Supersonic
- Juventino
pionka jest sposób, żeby się przekonać jak jest na naszym zlocie i jacy naprawdę są juventiono ( co prawda nie miałem jeszcze okazji doświadczyć ale z pewnością kiedyś mi się uda
) wpadnij do nas na zlot!! My wpadniemy na Wasz i będzie jasne i klarowne porównanie, a przy okazji myślę, że wszyscy włoscy tifosi miło spędzą czas. 8) Co Ty na to??
Nie od dziś wiadomo, że oba kluby to jest światowa Ekstraklasa. My mamy "stelle" więcej, Wy macie więcej CL itd. Naprawdę nie ma sensu przekonywać, że to właśnie mój klub jest lepszy. Zawsze druga strona znajdzie ripostę.
Nie od dziś wiadomo, że oba kluby to jest światowa Ekstraklasa. My mamy "stelle" więcej, Wy macie więcej CL itd. Naprawdę nie ma sensu przekonywać, że to właśnie mój klub jest lepszy. Zawsze druga strona znajdzie ripostę.
z całym szacunkiem, ale przypomniała mi się pewna ideologia, w której też "trzeba się było urodzić". Wiem, wiem zaraz powiesz, że to była ironia, ale ja tak to odebrałem :idea:pionka pisze: Chętnie bym Ci pomógł ale Milanistą trzeba się urodzić
- OskarG
- Juventino
A nie na temat ale przeczytjcie sobie ten tekst. Chyba by nam wszystkim sie to przydało.
http://www.juvepoland.com/text.php?id=197
i może jeszcze jedne akapt dla wszystkich kibiców - szczególnie polskich.
z artykułu Rosso albo Bianco.
Rozumie i nierozumie zarazem tej dysksji - wiadomo że kibice Milanu Przychodzą tu aby nam docnać, aby nas denerwowac itd.
Ale nie widze najmniejszego sensu abu z nimi rozmawiac (kłócić się), bo i tak zazwyczaj do niczego to nie dąrzy. Bo jak to zwykle bywa
ONI swoje MY swoje, nikt nie bierze do siebie argumentów 2 osoby,
Wiec ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu.
Jak zawsze zresztą........
http://www.juvepoland.com/text.php?id=197
i może jeszcze jedne akapt dla wszystkich kibiców - szczególnie polskich.
z artykułu Rosso albo Bianco.
Rozumie i nierozumie zarazem tej dysksji - wiadomo że kibice Milanu Przychodzą tu aby nam docnać, aby nas denerwowac itd.
Ale nie widze najmniejszego sensu abu z nimi rozmawiac (kłócić się), bo i tak zazwyczaj do niczego to nie dąrzy. Bo jak to zwykle bywa
ONI swoje MY swoje, nikt nie bierze do siebie argumentów 2 osoby,
Wiec ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu.
Jak zawsze zresztą........

- baker
- Milanista
Widze, ze Juvepoland wytoczylo najciezsze dziala przeciwko pionce
.
Martin chyba zle zrozumiales post pionki. On (ten post) byl replika na wypowiedz Dionizosa, ze kibice innych zespolow zazdroszcza Juve i maja kompleks bianconerich. Zgadzam sie z pionka, ze wcale tak nie jest. Oczywiscie nikt nie kwestionuje, ze Juve jest najbardziej utytulowana druzyna we Wloszech, ale Milan takze ma wspaniale osiagniecia, z ktorych my, milanisci jestesmy dumni. Nie jczujemy sie gorsi od Was, wiecej nawet, mamy sukcesy, ktorych Wy mozecie nam pozazdroscic. Nie widze nic zlego w takich slowach. Chyba Martin zareagowales nadpobudliwie.
Oskar8 przeczytalem teks, do ktorego zapodales linka. Dla mnie to nie tekst o tolerancji ale o ignorancji
. Nawoluje on do tego, zeby z nami, milanistami nie dyskutowac, wiec ja pytam jaka funkcje pelni Wasze forum? Czy chcecie sie obracac tylko wsrod bialo-czarnej braci, wsrod ktorej kazdy ma podobne zdanie? Nawet jezeli wielu z nas, milanistow, "przychodzi" na to forum, zeby Was denerwowac czy Wam docinac, to moze nalezaloby sie zastanowic czy nie mamy ku temu powodow? Moze nalezy sie bronic przed tymi docinkami, czy oskarzeniami, a jezeli sa one sluszne to sie przyznac do bledu? Wierz mi, dyskusja moze prowadzic do konstruktywnych wnioskow.
Przepraszam za tego posta nie na temat, jezeli chcecie mozeci go usunac
. Pozdrawiam forumowiczow.
Martin chyba zle zrozumiales post pionki. On (ten post) byl replika na wypowiedz Dionizosa, ze kibice innych zespolow zazdroszcza Juve i maja kompleks bianconerich. Zgadzam sie z pionka, ze wcale tak nie jest. Oczywiscie nikt nie kwestionuje, ze Juve jest najbardziej utytulowana druzyna we Wloszech, ale Milan takze ma wspaniale osiagniecia, z ktorych my, milanisci jestesmy dumni. Nie jczujemy sie gorsi od Was, wiecej nawet, mamy sukcesy, ktorych Wy mozecie nam pozazdroscic. Nie widze nic zlego w takich slowach. Chyba Martin zareagowales nadpobudliwie.
Oskar8 przeczytalem teks, do ktorego zapodales linka. Dla mnie to nie tekst o tolerancji ale o ignorancji
Przepraszam za tego posta nie na temat, jezeli chcecie mozeci go usunac
" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa
- Martin
- Juventino
Ten temat juz dawno zboczyl z wyznacoznego na poczatku kursu. Niedlugo go wydzielimy, zeby nie bylo afery.
Nikt nie mowi zeby was ignorowac ale nie reagowac na bezpodstawne zaczepki, ktore musisz przyznac zdarzaja sie...
O ile lepiej sie rozmawia bez wzajemnych atakow. Bez oskarzania sie... Kazdy ma swoje za uszami, kazdy klub a fani nie lubia jak sie wypomina ciemne strony klubow. Dlatego wiekszosc tak reaguje a nie inaczej. Moze po prostu ominac te sprawy. Czy to jest potrzebne? Nam nie, a wam...
cytat z tekstu: "Najczęściej po prostu obrażają nas i bianconerich. No i co wtedy robimy? Oczywiście to samo w obronie Juve i własnej. A niech się wyżyją, niech sobie popiszą. Nie możemy się ich pozbyć bo adres strony jest ogólnodostępny i wszyscy mogą na nią wchodzić . Pomyślicie, że to głupie co napiszę ale ignorujmy ich. No nie, to może zbyt trudne ale przynajmniej zachowujmy się trochę lepiej niż oni."
Nigdzie nie jest napisane ze mamy was w ogole ignorowac.
Ale tak czy inaczej tekst ten powoli zmierza ku normalnosci
Nikt nie mowi zeby was ignorowac ale nie reagowac na bezpodstawne zaczepki, ktore musisz przyznac zdarzaja sie...
O ile lepiej sie rozmawia bez wzajemnych atakow. Bez oskarzania sie... Kazdy ma swoje za uszami, kazdy klub a fani nie lubia jak sie wypomina ciemne strony klubow. Dlatego wiekszosc tak reaguje a nie inaczej. Moze po prostu ominac te sprawy. Czy to jest potrzebne? Nam nie, a wam...
cytat z tekstu: "Najczęściej po prostu obrażają nas i bianconerich. No i co wtedy robimy? Oczywiście to samo w obronie Juve i własnej. A niech się wyżyją, niech sobie popiszą. Nie możemy się ich pozbyć bo adres strony jest ogólnodostępny i wszyscy mogą na nią wchodzić . Pomyślicie, że to głupie co napiszę ale ignorujmy ich. No nie, to może zbyt trudne ale przynajmniej zachowujmy się trochę lepiej niż oni."
Nigdzie nie jest napisane ze mamy was w ogole ignorowac.
Ale tak czy inaczej tekst ten powoli zmierza ku normalnosci

- baker
- Milanista
Oczywiscie przyznaje.Martin pisze: Nikt nie mowi zeby was ignorowac ale nie reagowac na bezpodstawne zaczepki, ktore musisz przyznac zdarzaja sie...
Bezpodstawne zaczepki zdarzaja sie jednak tez z Waszej strony. wystarczy przeczytac komentarz swiergota pod newsem o rankingu IFFHS
Sugerujesz, ze powinnismy dyskutowac tylko o przyjemnych dla Juve sprawach? Mamy omijac czerokim lukiem np. sprawe dopingu w Juve, od ktorej huczy w calych Wloszech?Martin pisze:Kazdy ma swoje za uszami, kazdy klub a fani nie lubia jak sie wypomina ciemne strony klubow. Dlatego wiekszosc tak reaguje a nie inaczej. Moze po prostu ominac te sprawy. Czy to jest potrzebne? Nam nie, a wam...
" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa
- Martin
- Juventino
Dyskutowanie o czyms co nie zostalo jednoznacznie ustalone nie ma zadnego sensu. Wy interpretujecie to tak, my inaczej. Zatem po co te dyskusje ktore powoduja tylko kłotnie?
- pionka
- Milanista
A po co dyskutować np. o ewentualnych transferach? Przecież to tylko plotki i coś co nie zostało jednoznacznie ustalone. A przecież maja one nawet swój oddzielny pokój na tym forum.
- Lypsky
- Juventino
Newsy oraz dwa tematy na forum.pionka pisze:W którym momencie? :?DjJuve pisze:I nie napinaj sie tak![]()
Walczysz jak lew tylko pytanie po co?? :?
Mi zarzucano wielkie napinanie sie(zarzucal mi to wodz milanistow

Byc moze liczby 27 badz dwoch gwiazdek?? 8)pionka pisze:Czy Wy wszyscy naprawdę myślicie, że my wam zazdrościmy? Czego? Tych trzech słów, które napisałeś na końcu?
Jak??Gdzie??Kiedy??pionka pisze:Piękną, efektowną grę.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady