Wasze kluby
- kouba
- Qualità Juventino
ja miałem/mam numer 13. Dla mnie szczęśliwy ten numer
A co do kartek (kar w młodszych sekcjach) to miałem bardzo mało, podobnie jak i kontuzji. Staram sie grać fair, choć nie zawsze sie to udaje :twisted:

- YANKEES
- Juventino
Grupa II Młodzików starszych Kujawsko - Pomorskiego ZPN, klub Victoria Koronowo
Jak narazie 3 miejsce, jesteśmy blisko Ligi Wojewódzkiej Co ciekawe w naszym klubie wszystkie drużyny młodzieżowe spisują się dużo lepiej odseniorów . Na koszulce numerek 7, pozycja Napastnik/Prawy Pomocnik.

- Fighterinho
- Juventino
ja gram już 6 lat dla MOSiR-u Bochnia jednak nigdy w lidz niemożemy się okazać lepsi od Unii Tarów w ostatecznym rozrachunku zawsze łachy zdobywają mistrzostwo w ostatniej kolejce tylko 2 razy mogłem świętowac zwycięstwo w lidze mojej drużyny a więc jeśli chodzi o mnie to zaczynałem najpierw na lewej pomocy w 1 sezonie gry w lidze strzeliłem 8 goli
i miałem 5 asyst :twisted: 2 żółte :roll: kartki 0 czerwonych
obecnie po szóstym roku gry w moim pierwszym zespole jestem ofensywnym pomocnikiem coś w stylu Nedveda 8) z opaseczką na ramieniu :-D i na moich plecach widnieje numer 10 miałem mieć 9 ale napastnik nie chciał 10 i mam 10 po 1 rundzie jesteśmy na 2 pozycji za Unią Tarnów I ja mam 14 goli 6 asyst a mój najpiękniejszy gol to dostałem piłkę w środku pola minąłem 4 zawodników i z 20 metrów strzeliłem okienko piłka musła jeszcze słupek jak sie później okazało po moim golu wywieźliźmy cenne zwycięstwo 0-1 i 3 pkt z Obiektu Tarnovii jedyne co uwielbiam w moim klubie to koszulki są biało-czarne ale raczej przypominają trykoty Udinese a nasz sponsor to SIABA F.U.H.
przypomina mi się jeszcze mó 1 gol dla swojego zespołu miałem wtedy przy stanie 3-3 trener kazał mi w sparingu wykonywać rzut wolny ja podbiegłem udeżyłem co się w nodze po ziemi a piłka wpadła do siatki stanąłem jak wryty i niewiedziałem co mam zrobić nagle wszyscy zaczeli mni bić brawo ,jeśli chodzi o kontuzje miałem jakoby taką jedna dosyć groźną która wykluczyła mnie na rok z gry może to się wydac dziwne ale za kolanem wyrosła mi taka bulwa musiałemmieć operacje obecnie już jej nie ma troche się zdenerwowałem bo czasami koledzy mnie później przezywali ''Trzykolana''

przypomina mi się jeszcze mó 1 gol dla swojego zespołu miałem wtedy przy stanie 3-3 trener kazał mi w sparingu wykonywać rzut wolny ja podbiegłem udeżyłem co się w nodze po ziemi a piłka wpadła do siatki stanąłem jak wryty i niewiedziałem co mam zrobić nagle wszyscy zaczeli mni bić brawo ,jeśli chodzi o kontuzje miałem jakoby taką jedna dosyć groźną która wykluczyła mnie na rok z gry może to się wydac dziwne ale za kolanem wyrosła mi taka bulwa musiałemmieć operacje obecnie już jej nie ma troche się zdenerwowałem bo czasami koledzy mnie później przezywali ''Trzykolana''
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Dionizos
- Juventino
Ja przez 1.5 roku trenowalem w Karate Klub Pruszkow. Do moich najwiekszych sukcesow zalicza sie dyskwalifikacja za uderzenie przeciwnika z calej sily w twarz (w mojej kategorii wiekowej nie wolno zadawac ciosow z cala sila). Ogolnie nie udalo mi sie wygrac zadnej walki na turnieju 8) , a razem stoczylem dwie 8) .
- Majkel
- Juventino
Mysle ze to tez jest klub <lol>. Więc ja trenuje AIKIDO SHUDOKAN w Zabrzu. Jest to duza organizacja (AIKIDO to sztuka walki- jak judo) trenuje juz 3,5 roku ale teraz mam przerwe- nauka
nowa szkola itp. Mam brązowy pas - 3 kyu. Chce znow zacząć od września

- Patryk
- Juventino
Ja "gram" od 4 lat w Nysie Zektama Kłodzko. Napisałem gram w cudzysłowiu, bo trudno to nazwać grą. Mianowicie: w pierwszym moim sezonie zagralem dwa mecze - debiut, w którym strzeliłem 7 bramek, wygraliśmy 11:1 oraz mecz ostatni z liderem, gdzie wygraliśmy 2:1, strzeliłem dwa gole. Także jak widać cały sezon sobie odpuściłem. W kolejnym sezonie to totalna wpadka jak dla mnie. Zagrałem do kupy może 5-6 meczów, w których nie udało mi sie strzelić ani jednego gola
kompromitacja, ale na pewno spowodowana kontuzją przez, którą nie grałem kilka miesiecy. Trzeci sezon to także nienajlepsza "gra" 8) Z Przymusu przeszedłem do Juniora Starszego, gdyż zlikwidowali u nas w Kłodzku grupę młodszego Juniora. Tam nie mogłem sie odnaleźć. Zagrałem jakieś 5 meczów i również bramki nie zdobyłem. Teraz aktualnie przygotowuje się do nowego sezonu - już na początku sierpnia pierwszy mecz. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie nieco lepiej, zważywszy na to, ze mam zamiar przetrenować i przegrać cały mecz. Nie bedzie łatwo załapać sie do pierwszego składu, gdyż jestem rocznik 1988, a w druzynie grają chłopcy z 1985, 1986 i 1987. Mysle jednak, ze jakos dam rade - trener na mnie liczy z tego co widziałem w poprzednim sezonie.
Co do pozycji to jestem napastnikiem, choć w drugim sezonie byłem wystawiany na pomocy prawej lub lewej. Numerek koszulki zalezy od mojego kaprysu - jest to albo 10 albo 14. Sukcesów nie mam jako takich, bo niby skąd? skoro prawie w ogole nie gralem
Jedynie moge sie szczycic zdobyczą bramkową z debiutu. Pozdr 

Co do pozycji to jestem napastnikiem, choć w drugim sezonie byłem wystawiany na pomocy prawej lub lewej. Numerek koszulki zalezy od mojego kaprysu - jest to albo 10 albo 14. Sukcesów nie mam jako takich, bo niby skąd? skoro prawie w ogole nie gralem

- Macko
- Juventino
Ja trenuje z REkordzie Bielsko. Trenowałem w młodzikach a na nowy sezon przeniśli moją grupę dotrampkarzy.Trampkarze są w A klasie (awansowali w tym sezonie:)) ale nie myślcie sobie że to zla liga.Otóz A klasa jest najwyższą ligą rozgrywkową w trampkarzach... więc:D.
GRam w obronie (lewej lub prawej) ale czasem też trener wystawiia mnie na pomoc (głównie lewą)
Moja osiągnięcia to:
1.Wice mistrzostwo w lidze
2.Mistrzostwo śląska
3.I tam jeszcze troche innyc turnieji wygraliśmy:D
Mój ulubioy numer to 16 i w nim gram!!:)
GRam w obronie (lewej lub prawej) ale czasem też trener wystawiia mnie na pomoc (głównie lewą)
Moja osiągnięcia to:
1.Wice mistrzostwo w lidze
2.Mistrzostwo śląska
3.I tam jeszcze troche innyc turnieji wygraliśmy:D
Mój ulubioy numer to 16 i w nim gram!!:)
Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve
- stazzorZ
- Juventino
czas odświezyć ten zacny temat :!:
otóż moja kariera piłkarska to 5,5 lat cięzki trenigów w sempie warszawa-ursynów i 1 mecz a kadrze mazowsza
ale ja byłem z siebie dumny
grałem na prawej obronie, prawej pomocy oraz w ataku miałem takze przyjemnosc grac przez runde na defensywnym pomocniku uwielbiam tą pozycje ale zawsze ciągneło mnie na prawą strone
z początku grałem z 9 ale poźniej wziełem 2 i pokochałem ten numer i teraz zawsze gram z dwójeczką na plecach nawet jak biegam a ataku.
szkoda ze nie pisaliście w jakich rocznikach graliscie ja jestem 88' ale rok grałem w lidze mazowieckiej 87
otóż moja kariera piłkarska to 5,5 lat cięzki trenigów w sempie warszawa-ursynów i 1 mecz a kadrze mazowsza

grałem na prawej obronie, prawej pomocy oraz w ataku miałem takze przyjemnosc grac przez runde na defensywnym pomocniku uwielbiam tą pozycje ale zawsze ciągneło mnie na prawą strone

z początku grałem z 9 ale poźniej wziełem 2 i pokochałem ten numer i teraz zawsze gram z dwójeczką na plecach nawet jak biegam a ataku.
szkoda ze nie pisaliście w jakich rocznikach graliscie ja jestem 88' ale rok grałem w lidze mazowieckiej 87

- nopone
- Juventino
jestem prezesem i czynnym zawodnikiem amatorskiego klubu sportowego
(futsal
) osiagniecia słabe 6 miejsce w zeszłorocznym sezonie
ale teraz o niebo lepszy sqd wiec...
transfery udane zobaczymy jak zaowocują 

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay 

- białas
- Juventino
ja nigdy nie trenowałem w żadnym klubie i teraz szkoda mi tego czasu, który straciłem. teraz jestem już za stary (19 latek), ale jak gramy z kumplami to gram na pozycji stopera. jednak przy stałych fragmentach umiem pokazać się z dobrej strony (ile to już bramek przy rożnych i wolnych?).
PS. setny post
PS. setny post