Teksty Z Polskich Flag

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 listopada 2004, 15:13

białas pisze:PiontaS, mam wrażenie, że ten napis z drugiego linka, to cytat z hip - hopowej piosenki. ciekawe kto od kogo ściągał? a mi podoba się napis na fladze Jagi, mniej więcej coś takiego: "Weterani - tylko Bóg zadecyduje, kiedy mamy odejść".
Tak masz racje jest to sciągniete od 52 Dębiec z piosenki To my Polacy ;)

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 29 listopada 2004, 15:19

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2004, 15:40

BIGGI pisze:NIECH NAS NIENAWIDZĄ BYLE SIE NAS BALI - MOTOR LUBIN 8)
Haha . Przekręcili słowa Tyberiusza ( jednego z rzymskich cesarzy).
Jego słowa były takie : ,,Mogą mnie nienawidzieć byleby byli posłuszni" - to było do ludu rzymskiego :).

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2004, 15:45

Yari pisze:
BIGGI pisze:NIECH NAS NIENAWIDZĄ BYLE SIE NAS BALI - MOTOR LUBIN 8)
Haha . Przekręcili słowa Tyberiusza ( jednego z rzymskich cesarzy).
Jego słowa były takie : ,,Mogą mnie nienawidzieć byleby byli posłuszni" - to było do ludu rzymskiego :).
Oczywiscie , zrobili to pod siebie. Nie było powodu brać oryginalnych słów :wink:

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2004, 15:52

DjJuve pisze: Co do napisow na flagach ulubionych nie mam natomiast podobalo mi sie ''Witamy w piekle'' na Zylecie :twisted:
No choc z niechecia to musze przyznac ze ogromne wrazenie na mnie zrobil ten napis stworzony z rac...mam mpg z tym na dysku i naprawde mimo mojej niecheci do Legii to musze przyznac ze to sie kibolom cwks udalo...

Co do flag to moje ulubione to oczywiscie dwie ogromne sektorowki Wisly(napis WISLA i koszulka Tele-foniki) no i wspomniana przez paku flaga "Tylko przed Bogiem padniemy na kolana" :twisted:

Jednak pamietam dwie takie flagi ktore wspaniale oddawaly fakt iz rowniez na trybunach toczy sie walka o zwyciestwo nad ekipa gosci..Swego czasu podczas meczu Legia-Lech kibie CWKS wystawili ogromna flage nawiazujaca do pamietnej sprawy dyrygenta Wojciecha K.(o ile sie nie myle pisalo na niej: "Chórem,chlopcy chórem"),na co poznaniacy odpowiedzieli na meczu rewanzowym sektorowka z napisem "Zly dotyk prowadzi na Lazienkowska-" oraz podobizna Andrzeja S. psychologa aresztowanego pod zarzutem pedofili.

Taka walka na trybunach jest dla mnie w porzadku i popieram takie "slowne" przepychanki na trybunach,lepsze to niz walenie komus basebolem po glowie...

PiontaS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 listopada 2004, 16:45

...
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2010, 20:50 przez PiontaS, łącznie zmieniany 1 raz.

fankaJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2004, 17:17

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
Bianconeri forever
ROW RYBNIK&GÓRNIK ZABRZE
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2004, 20:23

white_wolv pisze:
DjJuve pisze: Co do napisow na flagach ulubionych nie mam natomiast podobalo mi sie ''Witamy w piekle'' na Zylecie :twisted:
No choc z niechecia to musze przyznac ze ogromne wrazenie na mnie zrobil ten napis stworzony z rac...mam mpg z tym na dysku i naprawde mimo mojej niecheci do Legii to musze przyznac ze to sie kibolom cwks udalo...
Oj to byl piekny specyficzny mecz.Swoja droga chcialbym wiedziec co czuli pilkarze Widzewa?? 8)
white_wolv pisze:Swego czasu podczas meczu Legia-Lech kibie CWKS wystawili ogromna flage nawiazujaca do pamietnej sprawy dyrygenta Wojciecha K.(o ile sie nie myle pisalo na niej: "Chórem,chlopcy chórem"):
''Caly Poznań chórem'' 8)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 29 listopada 2004, 21:15

To może i ja wrzuce pare flag - niestety najlepszych nieznalazłem :(

Władcy Północy

Tczewiacy

Serce żółte, krew w błękicie - Arka Gdynia ponad życie <---- flaga mojej organizacji 8)

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2004, 17:38

DjJuve pisze:
white_wolv pisze:
Oj to byl piekny specyficzny mecz.Swoja droga chcialbym wiedziec co czuli pilkarze Widzewa?? 8)
No na pewno nie wlalo to wiary w ich serca 8) tak BTW podczas meczu Wisla - Lazio kibice Bialej Gwiazdy wywiesili transparent w barwie celestich z napisem "PORZUCCIE WSZELKA NADZIEJE" (po wlosku oczywiscie..),no i faktycznie w pozniejszych pomeczowych relacjach wielu sprawozdawcow pisalo o tym ze pilkarze Rzymskiej druzyny wychodzac na murawe stadionu przy ul.Reymonta wygladali na przestrasznych...co zreszta widac bylo takze w pierwszych minutach meczu,ja do dzisiaj jestem niemal 100%przekonany ze Wisla roznioslaby Lazio w pyl gdyby nie ta kontuzja sedziego...ehh ale coz mozna gdybac szkoda ze tak wyszlo jak wyszlo...

Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 listopada 2004, 20:06

Jeśli chodzi o linki to polecam:
http://www.skwk.strefa.pl/index.php?co= ... &id=20&m=5

a tak nawiasem mówiąc to czy ktoś widział akcję Legii ze stadionem Polonii??
http://legia.50megs.com/ksp.jpg
albo http://kibice.net/forum/viewtopic.php?t ... ab0610a3bb
z góry przepraszam wszystkich za "lekką wulgarność" mojego linka
Ostatnio zmieniony 02 grudnia 2004, 19:24 przez Michal17, łącznie zmieniany 1 raz.

Mrówcia-kibicka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2004, 21:10

PiontaS pisze:Wielu z Was napewno chodzi na mecze klubu ze swojego miasta lub okolic i zawsze (prawie) klub ma swoje fany chciałbym sie w tym temacie dowiedzieć jakie teksty z polskich flag ktore wiszą na płotach klubu podobają Wam sie najbardziej .

Oto moje ulubione :

1. "Jedni zbierają znaczki , inni chodzą do kina a my sie cieszymy jak skacze adrenalina" EXTREME HOBBY - LECH POZNAŃ

2. "Lubi nas niewielu , większość nienawidzi ale BOJĄ SIĘ NAS WSZYSCY" - LECH POZNAŃ

3. "Cechuje nas pojęcie którego wy nie znacie - WIERNOŚĆ - wczoraj wrogu dzisiaj bracie" - Wisły Kraków
No popatrz i to prawie wszytskie z LECHA POZNAŃ!!LECH LECH KOLEJORZ!!!RZADZI! :twisted:

----------

http://www.e-lech.com/module.php?op=gal ... sort=title Malo spotykany widok na polskich stadionach :( Lech Poznań :-D
jAK TO RZADKO SPOTYKANY??CO TY W OGÓLE MOWISZ!JESTEM Z POZKA I TROCHE INACZEJ TO WIDEZ,JEST WIELE TAKICH SPOTKAN GDZIE KIBOLI LECHA NA STADIONIE JEST TYLU!NAWET NA MALO ZNACZACYCH MECZACH!!LECH RZĄDZI!!

Nastepnym razem uzyj opcji 'zmien', bo bedzie kartka
kouba

PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 30 listopada 2004, 21:56

Mrówcia-kibicka pisze:http://www.e-lech.com/module.php?op=gal ... sort=title Malo spotykany widok na polskich stadionach :( Lech Poznań :-D
jAK TO RZADKO SPOTYKANY??CO TY W OGÓLE MOWISZ!JESTEM Z POZKA I TROCHE INACZEJ TO WIDEZ,JEST WIELE TAKICH SPOTKAN GDZIE KIBOLI LECHA NA STADIONIE JEST TYLU!NAWET NA MALO ZNACZACYCH MECZACH!!LECH RZĄDZI!!
:shock: :lol: :lol: widze, że kompletnie nie kumasz o co mu chodzilo :lol: a tak wogóle caps i jest coś takiego jak "zmień".

Co do tych flag to jeszcze przypomniała mi się fana Lechii Gdańsk: "Wierni miastu i klubowi" tylko nie moge fotki znaleźć :x

PiontaS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2004, 09:35

...

ODPOWIEDZ