Kowa(L)czyk znów w ekstraklasie?
- stazzorZ
- Juventino
to temat który powinien zainteresować wszystkich warszawiaków.
Wojciech Kowalczyk po powrocie z Cypru jest coraz blizszy podjęcia decyzji o powrocie do polskiej ekstraklasy. Mozna dziś o tym przeczytac (zresztą nie poraz pierwszy) w "przeglądzie sportowym". Kowal gra teraz w ligach szóstek, siódemek, ósemek oraz w turniejach halowych a od 1 listopada trzeba dodać do tego także prywatne treningi, które mają przygotować 32 letniego napastnika do powrotu na polskie boiska. widać Kowa(L)czyk po europejskich wojazach zatęsknił za smakiem ligowego podwórka i postanowił znow o sobie przypomnieć. Kazdy kto czytał jego autobiografię wie ze to piłkarz o wielkich umiejętnościach i charakterze a takze mimo 32 lat nie mozna nazwać go zbytnio wyeksplatowanym
myśle ze mimo wielu krytyków tak naprawde kazdy kibic legii z utęsknieniem czeka powrotu kowala do piłki bo to postać dla nas wyjątkowa. On sam odwdzięcza sie sympatykom stołecznej legii i jak na rodowitego warszawiaka przystało mowi "przeglądowi"
"nie zagram w zadnym klubie, którego nie lubią kibice Legii bo to oni są dla mnie najważniejsi"
zainteresowanie kowalem wykazała wisła płock oraz dolcan ząbki jednak piłkarz juz zapowiedział ze do ząbek sie nie wybiera. jak narazie o ofercie z legii nie słychac. sam zainteresowany zapytany dziennikarza o ewentulną oferte legii odpowiada "Legii sie nie odmawia"
ja juz nie moge sie doczekac powrotu kowala na boiska najlepiej w barwach legii.
KOWAL CZEKAMY
Wojciech Kowalczyk po powrocie z Cypru jest coraz blizszy podjęcia decyzji o powrocie do polskiej ekstraklasy. Mozna dziś o tym przeczytac (zresztą nie poraz pierwszy) w "przeglądzie sportowym". Kowal gra teraz w ligach szóstek, siódemek, ósemek oraz w turniejach halowych a od 1 listopada trzeba dodać do tego także prywatne treningi, które mają przygotować 32 letniego napastnika do powrotu na polskie boiska. widać Kowa(L)czyk po europejskich wojazach zatęsknił za smakiem ligowego podwórka i postanowił znow o sobie przypomnieć. Kazdy kto czytał jego autobiografię wie ze to piłkarz o wielkich umiejętnościach i charakterze a takze mimo 32 lat nie mozna nazwać go zbytnio wyeksplatowanym

myśle ze mimo wielu krytyków tak naprawde kazdy kibic legii z utęsknieniem czeka powrotu kowala do piłki bo to postać dla nas wyjątkowa. On sam odwdzięcza sie sympatykom stołecznej legii i jak na rodowitego warszawiaka przystało mowi "przeglądowi"
"nie zagram w zadnym klubie, którego nie lubią kibice Legii bo to oni są dla mnie najważniejsi"
zainteresowanie kowalem wykazała wisła płock oraz dolcan ząbki jednak piłkarz juz zapowiedział ze do ząbek sie nie wybiera. jak narazie o ofercie z legii nie słychac. sam zainteresowany zapytany dziennikarza o ewentulną oferte legii odpowiada "Legii sie nie odmawia"
ja juz nie moge sie doczekac powrotu kowala na boiska najlepiej w barwach legii.

KOWAL CZEKAMY

- leniup
- Redaktor
Ja choć nie jestem jego jakimś tam fanem Kowala to duzo słyszałem o nim. To był kiedyś świetny piłkarz, jednak teraz jego niby wielki powrót na ligowe podwórko to tylko nieporozumienie. Moze i wróci na ligowe boiska ale nic wielkiego nie zdziała. To już nie te latka. Pogra może z rok i tyle. Niech kończy kariere albo dalej gra w jakiejś egzotycznej lidze jak Cypr 
- gosciu_Muranista
- Juventino
jestem fanem Legii ale osobiście uważam że Kowala najlepszy czas minął a po za tym nikt nie wie w jakiej on jest formie czy wytrzymałby trudy meczu-nie okłamujmy się to już nie jest ten gracz co przed 10 laty. W Legii raczej nie zagra.
- Spitfire
- Juventino
Kowal dobry chłop
Ja tam Go lubie bardzo,dobrze by było jakby wrócił ale Legia chyba Go nie przyjmie a szkoda.Pewnie pójdzie do Łęcznej bo tam gra dużo piłkarzy zaawansowanych wiekowo 

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- stazzorZ
- Juventino
a kowalczyk w kwestii tego ze nie da rady grac w ekstraklasie odpowiada
"Jak mam wracać do ligi to nie po to, żeby odstawiać kaszane. zreszta moze grac dziennikarz, to moze grać i pilkarz z nadwagą ale ja tej nadwagi niebawem mieć nie będe"
hehehe cały kowal:D
"Jak mam wracać do ligi to nie po to, żeby odstawiać kaszane. zreszta moze grac dziennikarz, to moze grać i pilkarz z nadwagą ale ja tej nadwagi niebawem mieć nie będe"
hehehe cały kowal:D

- Mati21pi
- Juventino
ronaldo ma nadwage a mimo to czasami dobrze gra:)wiec dac mu szanse ale pewnie nie w legii ona kupuje mlodych zdolnych perpektywicznych zawodnikow a on juz chbya takim nie jest
A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
- Vincitore
- Juventino
Myślicie że coś zdziałą bo ja nie! Kowal najlepsze lata ma juz za soba już nigdy nie zagra w Reprezentacji Polski a w Legii i tak sobie miejsca nie znajdzie Saganowski-Włodarczyk to jest juz 2 zaklepana ale jeżeli miałby być jokerem to nie widze nic przeciwko tylko zeby Wiśle goli nie strzelił
- Dario
- Juventino
Kowalczyk dobrze w piłkę to grał na Olimpiadzie w Barcelonie ale potem po prostu przechlał swoją karierę. Jeśli ma wrócić to tylko po to żeby młodym zawodnikom dać przykład jak nie powinno się kierować swoją karierą, kiedy do głowy uderzy sodówka, nagle wpadnie kupa szmalu itp bo do grania to on już się raczej nie nadaje.
- Supersonic
- Juventino
Polski Effenberg powraca?!?
Znów liga nabierze rumieńców, chociaż wcale niekoniecznie za sprawą boiskowych wyczynów Wojtka. Szczerze bardzo chciałbym zobaczyć co ten gość ma nam jeszcze do przekazania i udowodnienia, w końcu to był wybijający się a może i najlepszy piłkarz polski poprzedniej dekady.
A jak coś pójdzie nie po myśli to może powstanie chociaż druga część autobiografii. Obstawiamy po kim pierwszym przejedzie się Kowal?? Pewnie po nowym trenerze wojskowych hehe

A jak coś pójdzie nie po myśli to może powstanie chociaż druga część autobiografii. Obstawiamy po kim pierwszym przejedzie się Kowal?? Pewnie po nowym trenerze wojskowych hehe
- stazzorZ
- Juventino
no to wyobraź sobie jakby bylo smiesznie gdyby posade szkoleniowca LEgii objął Wójcik(co wcale nie jest od rzeczy bo był w kręgu zainteresowań). znow wójcik z kowalem na łazienkowskiej heheheh wtedy 2 czesc biografii byłaby napisana na bankSupersonic pisze: A jak coś pójdzie nie po myśli to może powstanie chociaż druga część autobiografii. Obstawiamy po kim pierwszym przejedzie się Kowal?? Pewnie po nowym trenerze wojskowych hehe

- Supersonic
- Juventino
To jest myśl!! Ale byłaby soczysta wymiana poglądów!! Serio słyszałeś, że Wójcikiem interesuje się Legia?! hehe ale długo razem by tam nie pociągnęli, jeden z nich musiałby prędko odejść i chyba byłby to Kowal ze swoim niewyparzonym ozorem. Wójt by sie o to zatroszczył!!stazzorZ pisze:no to wyobraź sobie jakby bylo smiesznie gdyby posade szkoleniowca LEgii objął Wójcik(co wcale nie jest od rzeczy bo był w kręgu zainteresowań). znow wójcik z kowalem na łazienkowskiej heheheh wtedy 2 czesc biografii byłaby napisana na bankSupersonic pisze: A jak coś pójdzie nie po myśli to może powstanie chociaż druga część autobiografii. Obstawiamy po kim pierwszym przejedzie się Kowal?? Pewnie po nowym trenerze wojskowych hehe

- stazzorZ
- Juventino
no co ty przeciez z tego co mozna przeczytac w "prawdziwej historii" to kowal lubił wójcika a on jego.Supersonic pisze:To jest myśl!! Ale byłaby soczysta wymiana poglądów!! Serio słyszałeś, że Wójcikiem interesuje się Legia?! hehe ale długo razem by tam nie pociągnęli, jeden z nich musiałby prędko odejść i chyba byłby to Kowal ze swoim niewyparzonym ozorem. Wójt by sie o to zatroszczył!!stazzorZ pisze:no to wyobraź sobie jakby bylo smiesznie gdyby posade szkoleniowca LEgii objął Wójcik(co wcale nie jest od rzeczy bo był w kręgu zainteresowań). znow wójcik z kowalem na łazienkowskiej heheheh wtedy 2 czesc biografii byłaby napisana na bankSupersonic pisze: A jak coś pójdzie nie po myśli to może powstanie chociaż druga część autobiografii. Obstawiamy po kim pierwszym przejedzie się Kowal?? Pewnie po nowym trenerze wojskowych hehe
-kowal co zrobimy z frajerami?
-ogolimy ich
-tak jest!
hehehe na pewno by legii ambicji nie brakowało. zreszta wójcik uwazany jest za mistrza mobilizacji czym nadarabia braki w taktyce
Wótem interesowała sie Legia ale juz prawie na bank wiadomo ze zatrudnią Wdowczyka.