Tatuaże, piercing

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2004, 18:00

Jakie jest Wasze zdanie na temat ozdabiania ciala w ten sposob? Jako ze wiekszosc z Was jest pewnie sportowcami, wielu posiadaczy kolczyków chyba nie bedziemy tu mieli :roll: No, chyba ze sie znowu myle :wink:
Ja osobiscie mam po jednym kolczyku w obu uszach (wersja grzeczna) oraz kolczyk w prawej brwi (wersja mniej grzeczna 8) )... Przez co wielu znajomych stwierdzilo ze podobna jestem do niejakiej Amy Lee z Evanescence- heh, to taki maly zarys mojej skromnej osoby :wink:

Hmm...A moze planujecie jakies tatuaże? Forza Juve? Mnie poki co marzy sie data urodzenia- na lewej rece, pod lokciem...Cos w stylu Angeliny Jolie jesli kojarzycie :wink:

Agnieszka
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2004, 18:27 przez Mania, łącznie zmieniany 1 raz.

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2004, 18:07

Ja myślałem o tatuażu - wersa kolor - wzór herb juve pod tym napis Bianconeri Per Sempre, no tak coś w tym stylu - miejsce do omówienia, jeśli już to za 1,5 roku wraz z otrzymaniem dowodu tożsamości - taki prezent na "18" bym sobie strzelił. Sporo myślników troche mi odwaliło, sorka.

Propozycja dla Ti_Amo_Juventus_Dragon - może walnij sobie jakiegoś smoczusia?? :D

O kolczyku nie myśle.
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2004, 02:35 przez Łucja, łącznie zmieniany 1 raz.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2004, 18:18

Prezent na ''18'' to będzie skok na bungee a co to tatoo to raczej na 19 zrobie sobie około 3 tatuaże na łopatce taką łapę która niby wychodzi mi ze skóry na ramieniu serce w środku napis Juve :-D i na noce taki Chiński znak

Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2004, 18:20

Siemka.To jest temat przeze mnie maglowany już dłuuugoo...
Za pół roku niecałe będę miał ,, 18 '' , więc sprawię sobie coś chyba.
Albo na karku - miecz , a wokół niego owinięty wąż z otwartą paszczą , takie na pół pleców bym chciał.. Przez środek tak..
Drugi - pod ręką , Goliński tak ma , Beckham itp. Fajna sprawa.
Albo trzeci - jaszczurka ( mało oryginalne , na łydce albo na klatce... , ale to drugie raczej odpada , bo jeszcze mi się rozciągnie itp.. )

Chciałbym mieć wszystkie trzy tatuaże , jeden sobie sprawię chyba na pewno... Jaki proponujecie ? Który Wam się będzie najbardziej podobał ?
Ja wolę na karku , a potem ten na ręce...Od spodu.

Sporo moich kolegów ma tatuaże , więc aż się prosi i ciągnie żeby się ,,przyozdobić'' . PoozdRoo

Go hard, or go home.
Juvetomek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2004, 18:20

Mnie jakos tatuaże nie kręcą, a kolczyka tez bym nie chcial, chociaz pomysl z tatuazem Juve jest ciekawy(wątek ten juz byl poruszany) to ciekawe co byście powiedzieli jak byscie sobie zrobili takie tatoo 2 lata temu i by herb zmienili..., wiem ze wazne jest to co dana rzecz oznacza ale i tak wolalbym miec nowy herb niz stary;)

Pozdrawiam
PiontaS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 listopada 2004, 18:28

...
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2010, 20:47 przez PiontaS, łącznie zmieniany 1 raz.

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2004, 18:29

Albo na karku - miecz , a wokół niego owinięty wąż z otwartą paszczą , takie na pół pleców bym chciał.. Przez środek tak..
Miecz+wąż- czemu nie, niezly pomysl...Ale zeby przez pol plecow..? Jakos nie trafia to do mnie zupelnie...Takie troche hmm... Odstraszajace chyba :wink:

Agnieszka

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2004, 18:34

Tatuaże są piękne i bardzo mi się podobają ale sam w życiu bym sobie takiego nie zrobił. Dla mnie to jest istna głupota, ale nie zabraniam tego innym bo jeśli chcą to proszę bardzo. Ten temat jest dla mnie obojętny, a nie to co tu było z tematem o zalegalizowaniu marichuany- to była dopiero istna paranoja :?

Obrazek
Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2004, 18:43

a_gu_nia pisze:
Miecz+wąż- czemu nie, niezly pomysl...Ale zeby przez pol plecow..? Jakos nie trafia to do mnie zupelnie...Takie troche hmm... Odstraszajace chyba :wink:

Agnieszka
Hehe , no bo to ma być odstraszające ;) , a zarazem ładne.
Taki syczący wężyk :) mniam , przez pół kręgosłupa... Nie pleców , taki mieczyk spory i na nim gad z otwartym pyskaczem...

ps. No nie mów , że Ci się nie podoba :P He He ((-; pozdro

Go hard, or go home.
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2004, 18:46

ja stwierdziłem że jak zdam mature to zrobie sobie tatuaż na ramieniu jedynie co do kształtu jak ma wyglądać nie byłem pewien myślałem o smoku a potem o byki ale temat upadł.

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2004, 18:46

jak byłem mały i słuchałem guns`n roses(do dzisiaj lkubie posłuchać :-D ) to jarałem sie kolczykami,jak stałem sie starszy to znowui zaczęły mi sie podobać tatuaże.a teraz kolczyka bym sobie nie przyczepił a tatuaż kto wie,może sie skusze :D

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2004, 18:59

a_gu_nia napisał:
Cytat:

Miecz+wąż- czemu nie, niezly pomysl...Ale zeby przez pol plecow..? Jakos nie trafia to do mnie zupelnie...Takie troche hmm... Odstraszajace chyba

Agnieszka

Hehe , no bo to ma być odstraszające , a zarazem ładne.
Taki syczący wężyk mniam , przez pół kręgosłupa... Nie pleców , taki mieczyk spory i na nim gad z otwartym pyskaczem...

ps. No nie mów , że Ci się nie podoba He He ((-; pozdro
No nie, naprawde mi sie nie podoba :? Takie cos to pasuje chyba jedynie do zoltych :wink: A ja lubie raczej umiarkowane rzeczy- czyli nie za duze i nie za male :D

Nie rob takiego na cale plecy bo dziewczyny pouciekaja :wink: :!:

Agnieszka

Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2004, 19:03

a_gu_nia pisze:
a_gu_nia napisał:
Cytat:

Miecz+wąż- czemu nie, niezly pomysl...Ale zeby przez pol plecow..? Jakos nie trafia to do mnie zupelnie...Takie troche hmm... Odstraszajace chyba

Agnieszka

Hehe , no bo to ma być odstraszające , a zarazem ładne.
Taki syczący wężyk mniam , przez pół kręgosłupa... Nie pleców , taki mieczyk spory i na nim gad z otwartym pyskaczem...

ps. No nie mów , że Ci się nie podoba He He ((-; pozdro
No nie, naprawde mi sie nie podoba :? Takie cos to pasuje chyba jedynie do zoltych :wink: A ja lubie raczej umiarkowane rzeczy- czyli nie za duze i nie za male :D

Nie rob takiego na cale plecy bo dziewczyny pouciekaja :wink: :!:

Agnieszka
Oki oki... To gdzie ten tatuaż żeby się dziewczynom podobało ;) he he , każdy ma inny gust .... Ale na pół pleców to chyba nie walnę takiej maniany , bo jeszcze mi sie rozejdzie jak się rozrosnę 8) ((-;
Nie za duży , nie za mały :lol: He He He :lol: :lol: rozbawiło mnie to :P :lol: pozdro , dzięki za poprawienie humoru , lecę na trening pa ((-;
Napiszcie , jaki Wam się podoba tatuaż , z tych co wymieniłemmm... CU :D

Go hard, or go home.
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2004, 19:13

No cóż jestem przeciw kolczykom (no chyba że po prostu w uszach bo to jest normalne).Chociaż kolczyk np. w brwi też nie jest taki straszny.Za to tatuaże mi sie podobają ale nie do przesady. Chciałbym mieć mał tatuaż na szyi typu herb juve alenigdy nie chciałbym mieć wytatuowanych całych pleców lub innych części ciała.

Italia6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2004, 19:22

JA kolczyki mam w uszach, nosku(bolało , ale było warto) no i tatuaż( marzyłam o nim od 13 roku zycia) i zrobiłam go sobie w prezencie urodzinowym od samej siebie na 21 urodzinki ( też nie żałuje bo decyzja była przmyślana a mój tatuaż podoba sie nawet moim rodzicom) :-D

ODPOWIEDZ