Jeepem za sędzią

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 19:52

Wczoraj wieczorem słuchałem RMF-FM i usłyszałem bardzo śmieszną historię.
Podobno wczoraj czy przedwoczraj podczas jedneg z meczów piłkarskich w lidze Mołdawii, sędzia pokazał wapano. Oglądający to z trybun prezes klubu przeciwko któremu ten karny został podyktowany tak sie zdenerwował ze wsiadł w Jeepa i gonił nim po boisku sedziego. Sędziemu nic się nie stało, a prezes tego klubu będzie musiał zapłacić karę w wysokości 2 tys. euro.
Współczuję sędziom ich praca jest trudna, zawsze podczas meczów słyszy pod swoim adresem różen przekleństwa itd. ale to już była lekka przesada, a ten prezes nie powinien już oglądać meczów na żywo.
Z jedne strony kibice musieli mieć niezły ubaw ale z drugiej strony sędzia naprwdę obawiał się o właśne życie i to juz nie było wesołe.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 20:04

Heh, historia ciekawa...Moze pokaza to w lapu-capu... :D ?

Agnieszka

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 20:14

Dla mnie to jest chore. Dobrze że nikomu nic się nie stało. Takiego prezesa powinni zamknąć w jakimś dobrym psychiatryku. Z drugieje strony jednak rzeczywiście sędziowie nieraz robią okropne rzeczy a na meczach czego jestem świadkiem kibice się bluzgają i biją, a zwłaszcza na derbach. Nieraz też i mnie nerwy poniosą i poklnę troche na sędziego ale żeby bo od razu przejeżdzać!! :shock: PARANOJA

Obrazek
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 20:17

Nieraz też i mnie nerwy poniosą i poklnę troche na sędziego ale żeby bo od razu przejeżdzać!!
Ale on go nie przejechal tylko gonil :wink: Moze chcial go tylko nastraszyc :lol: ?

Agnieszka

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 20:20

Dla mnie to jest chuligaństwo tylko w nieco łagodniejszym wymiarze. Boli, że większość kibiców ma przeświadczenie, że sędzia jest z natury zły i zawsze chce źle. Często przecież kibice z nudów skandują sędzia-%%%%

A pan prezes pewnie poczuł się wszechmocny i chciał zabawić się w stróża prawa. Przypomnieli mi się arabscy szejkowie, którzy wtargnęli na boisko w trakcie meczu Arabii albo Kuwejtu nie pamiętam dokładnie :D

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 20:27

Do czego to dochodzi na boiskach....
Może oni poprostu kręcili MTV wkurza??? :wink:

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 20:32

Do czego to dochodzi na boiskach....
Może oni poprostu kręcili MTV wkurza???
W sensie- kibice, sędzia czy prezes 8) :?:

Agnieszka

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 16:51

Buahaha! Nieźle to musiało wyglądać. ADAMJUVENTUSPL czy powiesz mi czy było to w Faktach Sportowych?? Ale się musiał ośmieszyć ten prezes. A ciekawe jak wyglądał sędzia... Nieno naprawdę wielke musiało być widowisko. Jeepem na boisko wjechać :lol: Jakby ktos miał filmik z tego to dajcie linka.

Luk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 17:05

Napewno sędzia nie wiedzał co się dzieje
A moim zdaniem to paranoja

ODPOWIEDZ