Barcelona 3-0 Real
- kouba
- Qualità Juventino
Niewatpliwie to bedzie super mecz. Cos ala Juve - Milan co bedzie w tym roku
A tak na powaznie to Barcelona powinna wygrac. Gra u siebie, prezentuje rowny i solidny futbol. Choc ostatnio mala wpadka z Betisem, ale ona o niczym nie swiadczy. Juve rowniez przegralo z Reggina i nic sie nie stalo (poza straconymi 3 punktami). Reala natomiast przplata nedzne mecze z dosc ciekawymi. Ten ostatni, wygrany 6-1 byl naprawde bardzo dobry. To dobrze rokuje przed meczem, ktory bedzie wyrownany i raczej wygra Barca jakies 2-0, 3-1.
ładnie mozna zarobic stawiajac ten mecz. Na Barce w sts'ie jest 2,10, X - 3,00; a na Real - 3,20.

ładnie mozna zarobic stawiajac ten mecz. Na Barce w sts'ie jest 2,10, X - 3,00; a na Real - 3,20.
- bartusek
- Juventino
Bez żadnych wątpliwości wygra Barca !!! Bardzo ich lubię i mysle, że poradzą sobie z gwiazdeczkami z Madrytu... Tylko Giuly cos szybko zszedl wczoraj na meczu Polska- Francja, oby mu nic nie było...
Ale i tak Barca będzie góra !!!! Jestem co do tego przekonany.....
Ale i tak Barca będzie góra !!!! Jestem co do tego przekonany.....
- Ironman
- Juventino
barca powinna dać rade gwiazdorom garaletos :lol: ale piłka nie zawsze jest sprawiedliwa i nie zawsze lepsza drużyna wygrywa napewno taki mecz to klasyk i trza go zobaczyć dobrze że na canal+ bedzie transmitowany to mozna do baru wyskoczyć i przy browarku podziwiać gre ronaldhinio. Obstawiam 2 : 1 dla Katalończyków 

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Według mnie sznase są równe, forma Realu zaczęła stopniowo rosnąć co dokumentuje ostatnie zwycięstwo "Królewskich" 6-1, Barca za to przegrał z Betisem 1-2, choć to jest mecz typu Reggina-Juve, porażkę tą można nazwać wypadkiem przy pracy, nie mam swojego faworyta, bo ani obu drużyn nie lubię ani lubię, ale napewno tego typu mecz mnie interesuje.
Jak już mówiłem nie mam swojego faworyta i nie będę bawił się w obstawianie.
Jak już mówiłem nie mam swojego faworyta i nie będę bawił się w obstawianie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- M.
- Juventino
Mam nadzieję, że wygra Barcelona. Nie przepadam za tymi zespołami, ale jeśli miałbym wybrać jedną z nich, bez wątpienia byli by to katalończycy. Za Realem nie przepadam. Sam nie wiem czemu
. A Barcelona gra teraz ładny, przyjazny dla oka i skuteczny futbol, a "Galaktyczni" (ale to śmiesznie brzmi :lol: ) nie prezentują się najlepiej. Stawiam na 2:0 dla Barcelony.
:roll:
- BIANCONERI
- Juventino
Mecz okazał się wielkim widowiskiem z wieloma wspaniałymi akcjami,ale taki stan rzeczy zapewniła jedynie Barcelona.Luz i piękno gry jaki zaprezentowali Katalończycy mogł imponować.Gwiazdy Realu na czele z Carlosem,Beckhamem czy Zidanem zawiodły na całej linii i tym bardziej dziwi postawa szkoleniowca królewskich,który posadził na ławce Owena czy Morientesa.Bez wątpienia Barcelona wyrasta na jeden z najsilniejszych klubów w obecnym czasie,ale nalezy pamiętac,że sezon jest długi i jeszcze wiele może się wydarzyć.Niemniej jednak Katalończykom należą się za ten mecz ogromne słowa uznania.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- kurdt
- Juventino
Istna deklasacja.Barcelona - Real 3:0 Barcelona robila piekne akcje- ronaldinho, etoo, deco, xavi, van bronkhorst. Real był bezradny. Gwiazdy realu graly statycznie, niemrawo i nie oddaly chyba celnego strzalu! Barca jest w wielkiej formie, tylko ciekawe czy utrzyma ja do konca sezonu...?
- kouba
- Qualità Juventino
Dla mnie Barcelona z taka gra i z takimi zawodnikami jest najsilniejszy zespolem na swiecie. To co wczoraj zrobili z Realem wywarlo na mnie wielkie wrazenie. Myslalem, ze Real bedzie stawial jakis opor. Jednak Barca przejchala wielkie Real jak male pudelko. To co wyczynial Ronaldinho to byl cud miod. Tylko patrzec i podziwiac. "Beckham nie podchodzil do Ronaldinho, bo chyba bal sie, ze go osmieszy..." to zdania mojego kumpla co kubicuje za Realem i komentowal mecz na swojej stronce.
- Vincitore
- Juventino
Piękny mecz Barcelona pokazała że jest obecnie najlepszym zespołem w Hiszpanii i tytuł mistrzowski może zapewnić sobie właśnie taka grą Real niepokazał nic Owen na ławie zawodnik który strzela gole i daje zwycięstwo Królewskim. Ronaldinho jest wyborny Juventus ma czego żałować że go nie wziął a co do Złotej Piłki to już nei mam wątpliwosci że trafi ona do Ronaldinho
- leniup
- Redaktor
Mecz pokazał jak silna jest w tym sezonie Barca i jak słaby jest Real. To co zawodnicy Barcy wyprawilai na boisku to aż się chciało oglądać. Osobiście jestem okropnie zadowolony że Real przegrał. W tym sezonie real może powalczyć co najwyżej o 2 miejsce choć i z tym bedzie ciężko, no a barca idzie na Mistrza na 100%
- gosciu_Muranista
- Juventino
SUPER!!! Barca udowodniła że w tym roku to ona będzie żądzić w lidze i może W Lidze Mistrzów też. Cieszę się że tak dobry klub wreszcie zaczyna grać na wysokim poziomie oby tak dalej.
Przewiduje co następuje: Barca zdobywa mistrzowstwo kraju a w LM będzie grać w finale z JUVE.
Przewiduje co następuje: Barca zdobywa mistrzowstwo kraju a w LM będzie grać w finale z JUVE.
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Piekna gra, wspaniale widowisko.
Barca bedzie bardzo grozna w LM, jesli tylko wytrzymaja kondycyjnie ten jakze dlugi sezon. przeciez oni graja prawie bez rotacji. moga jeszcze dojsc kontuzje i bedzie problem.
Real pokazal "swoja klase" jaka prezentuje w tym sezonie. nielubie realu i marzyl mi sie ich pogrom. Tylko 3:0, a moglobyc wiecej. jedynie co mnie ciekawi to dlaczego nie graja "prawdziwe" gwiazdy realu morientes, solari. moze zidane, beckham, ronaldo, raul maja zapewnione w kontraktach gre w pierszej 11-stce :lol:
Barca bedzie bardzo grozna w LM, jesli tylko wytrzymaja kondycyjnie ten jakze dlugi sezon. przeciez oni graja prawie bez rotacji. moga jeszcze dojsc kontuzje i bedzie problem.
Real pokazal "swoja klase" jaka prezentuje w tym sezonie. nielubie realu i marzyl mi sie ich pogrom. Tylko 3:0, a moglobyc wiecej. jedynie co mnie ciekawi to dlaczego nie graja "prawdziwe" gwiazdy realu morientes, solari. moze zidane, beckham, ronaldo, raul maja zapewnione w kontraktach gre w pierszej 11-stce :lol:
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""