Mido: "Jestem lepszy od Ibrahimovica"
- bartusek
- Juventino
Hehehe no to dobrze, że gościu nie traci humoru...
Ma wysoką samoocene, trudno tylko stwiedzić czy tak w siebie i w swój potencjał wierzy, czy poprostu jest głupcem...
Zawsze powinno się wysoko stawiać sobie poprzeczkę, ale czy on nie za wysoko.... zobaczymy......

Ma wysoką samoocene, trudno tylko stwiedzić czy tak w siebie i w swój potencjał wierzy, czy poprostu jest głupcem...
Zawsze powinno się wysoko stawiać sobie poprzeczkę, ale czy on nie za wysoko.... zobaczymy......
- K.
- Juventino
Oni w ogole w tym sezonie pokazują wszystko oprocz fajnej gry w piłke.andrusek pisze:Ale nie wiem jak chce udowodnić zlatanowi że jest od niego silniejszy :-D
Moze Mido powinien zostać np. bokserem. Totti już pokazał, że gdyby plucie do ruchomego celu byłoby dyscypliną olimpijską miałby złoto. A skacząc po plecach zawodnika Bayer'u ruszał się jak rasowy surfer, więc kto wie...

- Andryk
- Juventino
gdyby byl taki wpsanialy to Roma zapewne wygrała na własnym stadionie z bardzo trudnym rywalem jakim jestem Siena, Zreszta do tego grona mozemy juz powoli zaliczac Rome :] a Mido nie wiem w jaki sposób chce udowodnic, że jest lepszy od zlatana... na arenie miedzy narodowej( mam na mysl Lige mistrzow) to sie raczej juz nie pokaze. Roma nie ma juz najmniesjztch szans na awans... a We wloszech jak narazie mido nie jest jakis rewelacyjny, chociaz zobaczymy co nam czas przyniesie.
Moze Mido rzeczywiscie jes lepszy od zlatana???......... psychicznie oczywisice skoro ma czelnosc takie slowa wypowiadac..
Moze Mido rzeczywiscie jes lepszy od zlatana???......... psychicznie oczywisice skoro ma czelnosc takie slowa wypowiadac..
- Jagiellończyk
- Juventino
No powiedział że jest silniejszy ale moze chodziło mu o siłowanie sie na ręke
Ale Zlatan i tak by wygrał 

- 2MAN
- Juventino
Heh ja mam nadzieje że Mido wreście się przebudzi i pokaże Wam żę jest LEPSZY :twisted: od Ibrahimovica ... Zlatan momentami błyszczy , ale skuteczności nie ma za grosz ... Mido niestety się nigdy chyba nie nagra w Romie a szkoda bo i w Ajaxie i w Celcie strzelał bramki
. Wiecie jakie jest moje podejście do Zlatna :evil: , więc zawsze będe "siadał" na Niego 

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- KwiAtek
- Juventino
Rozumiem go, prasa rozpisuje sie o popisach Szweda, podczas gdy on pozostaje niezauwazony i nikt nie dostrzega jego prawdziwego talentu
Chlopak po prostu poczul frustracje, wiec na jego wypowiedz nalezy spojrzec przymruzonym okiem, lekko usmiechajac sie pod nosem

Chlopak po prostu poczul frustracje, wiec na jego wypowiedz nalezy spojrzec przymruzonym okiem, lekko usmiechajac sie pod nosem
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- kouba
- Qualità Juventino
Czasami nachodza mnie mysli, czy to ten Totti ma taki wplyw, ze ci romowcy tak sie zachowuja ? :? Przeciez to az dziwne, ze w jednej druzynie tylu buntownikow i obrazalskich na caly swiat :lol: Ta wypowiedz jest smieszna i chyba procz samego autora tych slow w to nie wierzy :lol:
- Pavel_11
- Juventino
Dla takiego drzyszcza to jest pan Ibrahimovic. Bo w tej chwili Mido nie dorasta mu do kostek.
-Dragon-
W prawym rogu posta masz opcję zmień, więc nie pisz 2 ostów od sobąPavel_11 pisze:Mi sie zdaje że Ibrahimovic jest jak na razie naszym najleprzym strzelcem więc nie gadaj mi tu że nie jest skuteczny :evil:2MAN pisze:Heh ja mam nadzieje że Mido wreście się przebudzi i pokaże Wam żę jest LEPSZY :twisted: od Ibrahimovica ... Zlatan momentami błyszczy , ale skuteczności nie ma za grosz ...
-Dragon-
- Raffikki87
- Juventino
Odpowiedź na pytanie, czego nauczył się od Mido (czat Ajax.nl, 26 sierpnia 2002)
Arabskiej muzyki!
Ciekawe czy Mido to słyszał .
Z drigiej strony nie wiem co chce przez to powiedziec bZlatan vs Mido to lepszy jest Zlatan ,wiec jest od Ibrahimovica słabszy i to tyle
Arabskiej muzyki!
Ciekawe czy Mido to słyszał .
Z drigiej strony nie wiem co chce przez to powiedziec bZlatan vs Mido to lepszy jest Zlatan ,wiec jest od Ibrahimovica słabszy i to tyle
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Boss
- Juventino
On ma byc lepszy od Zlatana on jest gorszy od prawie wszystkich napastników Romy (Montelli, Cassano,Tottiego a nawet Delvecchio).Pewnie jakiś dziennikarz musiał go podpuścić bo nie wierze by Mido sie tak ośmieszał 
- bartus
- Juventino
wiadomo ze jest lepszy przeciez to roma awansowala z grupy ligi mistrzow i to rma lideruje teraz w lidze wloskiej. a to wszystko dzienki Mido
bo on wystepuje w pierwszej 11 romy i wygryzl ze skladu Tottiego, montelle, cassano... :twisted:
- Raffikki87
- Juventino
Może sie przejęzyczył i chciał powiedziec że chciałby czysćic buty Ibrahimovica :lol: ,albo podawać ręczniki Ibrahimovicovi .
Za dużo tej arabskiej muzyki
Za dużo tej arabskiej muzyki
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
- Szymek
- Juventino
Ehh...on chyba nie był na www.zlatanmovie.tk
Niech Miode popatrzy sobie na film The Zlatan Movie to kompleksów dostanie
WRzymie atmoswero robi się gorąca, najpier za obcisłe koszulki, potem zła dieta a teraz Mido chce się bardziej medialny
. Niech on się lepiej zasranpwi co mówi ponieważ porówanie jego ze Zlatanem jest jak porównanie ognia do wody.
Niech Miode popatrzy sobie na film The Zlatan Movie to kompleksów dostanie