Legitymacje członkowskie

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany

Legitymacje Członkowskie

Tak
43
67%
Nie
21
33%

Liczba głosów: 64
nopone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 20:44

a więc jeszcze pare słow odemnie bo widze że tutaj niektórych ponosi :)

po pierwsze. ..to z tym pomysłem że 100 postów i tak dalej ,wydaje mi sie absurdem bo jestem z tą stronką od samego prawie początku ,ale nie znacie mnie ,mam mało postów bo poprostu brakowało mi możliwosci takich jak ja jest zapewne jeszcze paru. ..a limit postów może zaowocować tym że ludzie zaczna nabijac przekonkretnie licznik. ..cóz bo co to za kłopot nabijac po 30/20 postów na dzień które nie maja zabardzo głebi i sensu ? dla Liczby ? ekhm .. . przestancie

po 2 przezaje... postawe zachowuje tu Martin,ma racje lepiej wszystko uporzadkować i skubic sie na czyms może nie wiekszym ale stworzeniem oficjalnego fc. powoli,solidnie i mysle że tak bedzie lepiej

po 3 sam pomysł nie jest zły,ale jakas 1/2 osób poprostu włozyła by plakietke do portfela i co ? była by wiekszym fanem niż ja czy osoba druga ? która poprostu z przyczyn materialnych nie ma na nia ?a zapewne jest głebiej w duszy fanem niż taki kozak co świeci tym ze ma plakietke. ..czy coś .. . pozatym w porftfelu mam miejsce tylko na foteczke :P

po 4 poprostu posłuchajcie rad Martina bo prawi dobrze. ..lepiej powoli i solidnie coś zbudować niż na szybciora sprawic sobie 'legitymacje prawdziwego tifosi' badz nazwijcie to jak chcecie

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay ;)
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 15:45

Narazie wszyscy sa chetni ale jestem ciekaw czy tak samo byloby gdyby przyszlo do zbierania kasy? 8)
Znajac zycie 3/4 szukaloby wymowek.
Jednemu nie podobaloby sie ,drugi nie mialby kasy trzeci zrezygnowalby i na koniec okazaloby sie ze prawie nikt z tych tak wielce ''chetnych'' nie sfinansowalby swojego pomyslu.
Radze sie dobrze zastanowic.

Co do fan clubu zgadzam sie w calej rozciaglosci :)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 15:57

a rybeq znowu swoje przecież chyba każdy dostaje coś kieszonkowych!!!!!!!!Nie myślcie tylko że ja si z niego nabijam to po prostu moja opinia(tylko mnie nie karzcie za coś takiego)

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 17:10

Jestem za tym żeby założyć oficjalny fan club. Z czasem możnaby też pomyśleć o jakimś wyjeździe na mecz (może razem z milanistami). Plakietka byłaby dobrym pomysłem jeśli jej posiadanie wiązałoby się z jakimiś korzyściami, bez tego to będzie tylko kawałek plastiku.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
nopone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 18:09

Alexa Del Piero pisze:Z czasem możnaby też pomyśleć o jakimś wyjeździe na mecz (może razem z milanistami).
heheh może a meczyk Juventini versuz Milan :D akurat obie strony były by zadowolone,tylko jakos tak niebardzo z powrotem do domku :)

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 19:53

Większośc opanowała szaleńcza wizja jakiś kart, które Bóg wie po co wam. Ucieszy was widok karty JUVEPOLAND, na którą będziecie sobie spoglądać codziennie rano, co będziecie chodzili z nimi przypiętymi do czoła ? Pochwalić się przed kolegami można chyba tylko 8)
Opłacać składki > teraz wszyscy są "za" ale jak przyjdzie co do czego to jak zwykle wszyscy się zmyją, a zostanie paru "debeściaków" na tym forum, którzy sumiennie będą płacili składki. Oczywiście ja do nich nie będe należał, bo jakoś nie mam zaufania do tych, którzy potencjalnie mieliby moje pieniądze, przeznaczać na rozbudowę JP :?
Oczywiście jest to tylko MOJE zdanie na ten temat i bez aluzji do mnie 8)
Aha jednak jest pewnien warunek, który przekonałby mnie do płacenia jakiś składek. Podobnie jak milaniście, musiebyśmy mieć oficjalny fan club, zarejestrowany gdzie trzeba - wtedy miałoby to jakiś sens.
Pozdrawiam!

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 20:56

nopone pisze:
Alexa Del Piero pisze:Z czasem możnaby też pomyśleć o jakimś wyjeździe na mecz (może razem z milanistami).
heheh może a meczyk Juventini versuz Milan :D akurat obie strony były by zadowolone,tylko jakos tak niebardzo z powrotem do domku :)
Chodziło mi bardziej o to żeby wykorzystać ich doświadczenie w organizacji tego typu wyjazdów.
A co do powrotu to sądze że na te kilka godzin obie grupy mogłyby zakopać topór wojenny 8) a jeśli nie to możnaby wynająć 2 busy :P

FORZA JUVE !
Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 21:36

Alexa Del Piero pisze:Jestem za tym żeby założyć oficjalny fan club. Z czasem możnaby też pomyśleć o jakimś wyjeździe na mecz (może razem z milanistami). Plakietka byłaby dobrym pomysłem jeśli jej posiadanie wiązałoby się z jakimiś korzyściami, bez tego to będzie tylko kawałek plastiku.
co do wyjazdów na mecze mnie najbardziej interesuje i zeby ten fan club był oficjalny jak te legitymacje mają pomóc w orgaznizowaniu wyjazdów na mecze juve to napewno wiekszosc na taki cos pujdzie a co do wyjazdu razem z milanistami to moze ustawke se z nimi odrazu zrobic

nopone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 21:54

Alexa Del Piero pisze:a jeśli nie to możnaby wynająć 2 busy :P
ja zdecydowanie jestem jak już za dwoma busami :P chodz nie lepiej się 'przeleciec' ? :) ogólnie,eh! te marzenia,marzenia :wink:

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 23:02

Bakuś pisze:co do wyjazdu razem z milanistami to moze ustawke se z nimi odrazu zrobic
To nie mecz Polonia-Legia a gdyby wszyscy mieli takie podejście jak ty to wyjazd nie miałby sensu

FORZA JUVE !
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 11:55

Co do tych legitymacji czlonkowskich: ja osobiscie uwazam iz jest to nie potrzebne !!!!! Tak jak juz tu padalo te pytanie wiele razy: po co nam te karty ???? Do czego mialy by konkretnie sluzyc ????? Bo jak tylko do tego zeby sie komus pochwalic itp. to uwazam ze jest to pomysl ze tak powiem dziecinny !!!!!!

Jedyne co mi sie podoba to mysl zeby zalozyc oficjalny Fanklub Juventusu w Polsce !!!!!! To by bylo super....... tylko jakos nie wiem czy by to wypalilo........ to sa chyba zbyt wygorowane marzenia !!!!!! Do tego jest potrzebna naprawde super organizacja i konkretne pomysly !!!!!

jurson09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2004, 00:05

jestem jak najbardziej za to swietny pomysl brawo!!!!!!!!!!!!!

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2004, 10:52

Również uważam, że posiadanie legitymacji dla samego posiadania jest zupełnie bezsensu. Jesli kogoś to ma dowartościować to niech sobie wydrukuje i wsadzi do protfela...

Co do oficjalnego Fan Clubu, to pomysł ten przewijał mi się przez głowę niejednokrotnie. I to jest na prawdę dobry pomysł. Dokładnie dopracowany plan działania może sprawić, że Fan Club może stać się fantastytczną sprawą!

Zablokowany