Mido: "Jestem lepszy od Ibrahimovica"

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 16:22

Napastnik AS Romy, Egipcjanin Ahmed Mido jest przekonany, że niebawem udowodni wszystkim jak znakomitym jest zawodnikiem i tym samym zamknie usta osobom mu nieprzychylnym.

"Czuję się osamotniony, ale nie poddam się. Nikt nie wyrzuci mnie stąd jak zbity dzbanek. Chcę pokazać, że mogę być najlepszym napastnikiem w historii Romy. Udowodnię, że jestem silniejszy od Ibrahimovica (Roma zabiegała o piłkarza, ale nie udało się go pozyskać stąd transfer Mido). To trudny moment. Chcę prosić wspaniałą rzymską publiczność o cierpliwość."- powiedział Mido.

źródło: http://www.ligawloska.ys.pl/cutenews/sh ... rom=&ucat=

To jest żart roku :lol:
Coś chyba się przejęzyczył, miał chyba powiedzieć że chciałby być silniejszy od Zlatana. Szwed jak na razie gra w podstawowej jedenastce drużyny która jest niekwestionowanym liderem tabeli, a jego forma rośnie podczas gdy Mido praktycznie nie gra w drużynie która spisuje się bardzo słabo.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 16:29

Według mnie nie możemy go przekreślać ale rzeczywiście do techniki Zlatana brakuje mu lat świetlnych :!: Ciekawe czy Zlatan to słyszał bo jeżeli tak to miał ubaw po pachy :!: :lol:

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 16:30

Co Za Skromnośc :D No Mido to on grał wogóle w tej Romie?? pamiętam go w Ajaxie był nawet dobrym graczem ze Zlatanem tworzyli niezłą parę napastników ale zawsze Zlatan go przewyrzszał a teraz brak szcunku? :x

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 16:44

uuu coś czuje, ze nasz Zlatan nie będzie dłużny i niedługo możemy spodziewać się odpowiedzi :wink: A że Zlatan skromnością nie grzeszy to można się spodziewać ostrej "contry' z jego strony :P A tak pozatym to jak narazie to Mido do pięt Zlatanowi nie dorasta...

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 17:04

Hehe. Mido teraz widzi, że przyszedł na tonący okręt i zazdrości Zlatanowi, że Juve jest na czele tabeli, a sam Zlatan radzi sobie bardzo dobrze. Mido nie gra dobrze i próbuje się odgryzć jakimiś bezsensownymi stwierdzeniami. Piłkarz powinien przekonywać wszystkich o swojej wartości na boisku, a nie poza nim. A jak narazie piłkarz Romy nie prezentuje się najlepiej :twisted: :P

:roll:
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 17:14

W sumie to Mido nie powiedzial niczego takiego, żeby odrazu go zganiać. Przewineło się 1 zdanie, w ktorym deklarował, że udowodni, iż nie jest gorszy od Zlatana. Jak tam większej uwagi co do jego wypowiedzi nie przywiązuję.
Chyba zdaje sobie srawę, że nie ma co go nawet porównywac ze Zlatanem. Odowiedź na to jest prosta. Ibrahimović gra w 1 składzie najlepszego klubu, do tego z powodzeniem. A Mido w romie wchodzi na ostanie 5-10 min :lol:

Obrazek
Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 17:26

Ale skromniutki... A pewnie i tak jest słabszy od Zlatana! Nie wiem czy w grze w piłkę, ale na pewno w skromności... :D

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 17:37

lepszy????chyba w bierki,napewno nie w piłke. :D a con do zlatana to jak tak dalej pojdzie to bedzie najlepszym piłkarzem na globie 8)

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 17:39

Jak narazie są to tylko puste słowa, ma pewnie jakiś żal do Zlatana, ale dlaczego? Pewnie w Romie mówią, że szkoda że zamiast Ibrahimovica mają Mido. Niech najpierw coś udowodni, a potem się przechwala 8)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 17:48

widze ze atmosfera rzymskiego klubu juz przesiaknela mozdzeg biednego Mido :D
no trudno. Poczekamy zobaczymy...

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 17:54

Heh kurde w gadaniu to pewnie lepszy jest, a już w przemądrzaniu to prawdziwy brylant. Może to Roma tak działa na wyobraźnie bo tam nikt skromnością nie grzeszy.
Niech Zlatan nie zajmuje się dziecinadą tylko robi swoje...
Aha mówiłem już Wam, że jestem lepszy od Zlatana??

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 17:55

On lepszy? HAHA! Może i jest dobry, ale na oewno gorszy od Zlatana pod każdym względem piłkarskim, no i skromny to on nie jest.

Z Juve na dobre i złe!
nopone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 18:00

ten to ma wyobraźnie :)

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay ;)
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 18:09

No jest lepszy, bez wątpienia, tyle że w robieniu papirusa. Kolejna ofiara Romy...

Obrazek
Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 listopada 2004, 18:18

jestem pood wrazeniem ze ma poczucie humoru bo jak ja bym grzał ławe w tak słabym klubie to bym to bym sie załamał

ODPOWIEDZ